В м. Ходорів продам будинок з літньою кухнею на земельній ділянці площею 8,11 соток. Місце знаходження - район "Троянда" біля базарчику. Місцевість сонячна, без підземних вод. В підвалах будинку і літньої кухні завжди сухо, навіть коли проливні дощі. Земля родюча і приватизована. Нерухомість знаходиться в стороні від активного руху автомобілів. Є два заїзди, огорожа, пластикова каналізація, пластикова труба водопостачання до літньої кухні, світло, газ і лічильники до них. У будинку три кімнати і коридор, а в літній кухні- кімната, кухня і комірне приміщення. Будинок, несучі стіни якого з дерева на фундаменті і штукатурені з цегляними перегородками, а літня кухня зі шлакоблоку і також штукатурена. Є на будинок технічний паспорт нового зразка і кадастровий номер на приватизовану земельну ділянку. Загальна площа з літньою кухнею-80 м.кв. ( ДИВ.КРЕСЛЕННЯ). Недалеко знаходяться церква Ольги і Володимира, магазини, мінімаркет, кафе "Гроно" і зупинки автобусів у різні напрямки. НАШ РОЗКЛАД, ЩОБ ПРОДАТИ: БУДИНОК- 8 000 $; ЛТНЯ КУХНЯ- 4 000 $; ЗЕМЛЯ- 6 500 $. ,Що в сумі = 18 500$ США. Вартість змінена у 2024 р., тому, що вартість землі де є електромережа, водопостачання, газопостачання, каналізація і підїзди на сьогодня ціниться від 1300 $ США і вище. Моя пропозиція - 800 $ США / ар землі. В АРЕНДУ НІЧОГО НЕ ЗДАЮ. ТІЛЬКИ ПРОДАЖ. Якщо ви реальний купець, то торг умісний в розумних межах і на взаємовигідних умовах.

власник
Будинок з літньою кухнею і земля

Будинок Знаходиться в м.Ходорові в хорошому стані,має два поверхи

власник
Продаж будинку в м.Ходорів.Терміново

Продаеться житловий будинок з літньою кухнею і стайнею.Львівська обл. місто Ходорів. Одноповерховий з стрихом, 8×10 , земельна ділянка 6 соток, цегляний, є криниця, сад., газофікований, пічки в робочому стані. Відстань до Львова 54 км. 06*******45 Влада

власник
Продаж  житлового будинку з літньою кухнею
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Місто Ходорів, вул. Довбуша,47, мурований будинок цегляний, на стриху ламаий дах який не тече, є можливість на 2 поверх, світло, газ, керниця є, центральної води немає, каналізація немає, 5 кімнат разом із коридором, півниця є, висота 180 см, будинок площа 100 кВ, 15 сотих землі, на подвір’ї є також гараж мурований, літня кухня разом із ванною кімнатою, а також є приміщення для ведення господарства тримання птиці то що …. З документами на будинок порядок !!! Телефонуйте домовимся !!!

власник
Продам Будинок

Продаж земельної ділянки під забудову з будинком в якому можна проживати певний час. Від власника. Жилий стан, потребує ремонту, є літня кухня. Є насосна станція і криниця.

власник
Продаж будинку з земельною ділянкою і літньою кухнею в м. Ходорів

Продається будинок в центральній частині міста .Загальна площа будинку 180м.кв. Будинок розміщений на тихій не проїздній вулиці.Біля будинку є земельна ділянка,літня кухня,гараж в цокольному приміщенні.Газ, вода, каналізаці, світло підведено.До Львова відстань 60км

власник
Продам  будинок м.Ходорів центр

Продається будинок у м. Ходорів по вул.Стрийській, рядом магазини, вокзал. Будинок глинобитний, зовнішні стіни обложені цеглою, залізобетонний фундамент. Нова електпроводка (мідь), пічне опалення, можна опалювати дровами. Стан кімнат житловий. Підлога деревяна не гнила. В будинку сухо, літом прохолодно, зимою тепло. Є гараж. Площа земельної ділянки 0,035. Загальна площа будинку 65 м2. Висота стель 3м. Перекриття деревяне. Туалет на дворі, є можливість підключитися до центральної каналізації. Детальніше за телефоном.

власник
Будинок з гаражом у м.Ходорів

Продається цегляний будинок в затишному місті Ходорів на вул Петлюри район "Троянда". Загальна площа 204 кВ м. 6 сотих землі. Будинок окремо стоячий, на подвірї є гараж з ямою, літня кухня. На другому поверсі 5 кімнат,перша більярдна. Центральна кімната оббита вагонкою.Сходи з дуба і червоного дерева.Вхідні двері дубові,На другому поверсі всі двері дубові.Ванна ,підвал,кімнати внизу ізольовані.Новий холодильник,бойлер.Всі меблі,пральна машинка.В гаражі є оглядова яма,3х фазний лічильник,резеткадля зарядки електромобілів і т.д.Всюди треба робити ремонт.В центральній кімнаті і малому коридорі викинули щитовий паркет ,дали пінопласт і залили бетон.

Продам цегляний будинок в затишному місті Ходорів

Житловий будинок 2016 року будівництва Матеріал піно блок Ytong Опалення індивідуальне (газовий котел) Каміни з розгалуженням по кімнатах як додатково Водопостачання центральне та індивідуальне( з криниці переключається у будинку) Каналізація центральна Інтернет підключений Більше деталей по телефону

власник
Житловий будинок 2016 р місто Ходорів

ПРОДАЖ! ХОДОРІВ! Будинок 370 м. кв. Кімнат -6 кімнат ізольованих. Цоколь + 2 поверхи. Будинок двосторонній. Великі квадратні кімнати. Дуже гарне планування. Підвал. Опалення індивідуальне, світло, вода центральна, газ. Дільнка 6 с. Гараж на одне авто. Фруктові дерева! ЧИСТИЙ ПРОДАЖ! КЛЮЧІ!

ПРОДАЖ! Будинок! Ходорів!

Продається будинок . У Львівській області .Жидачівський район ,місто Ходорів ,вул. Шухевича 20 . 4 кімнати, ( 11.9 ;18,5; 19; 20,9) коридор 7,1 , підвал 12,1 .Загальна на площа 90,8.Літня кухня 40 кв.м. Стайня ,гараж ,колодязь -ділянка 6 сотих .В літній кухні проведена воді .Є конвектор і пічь .Світло є.

власник
Продаю будинок Львівська область

Продам недобудований будинок в м.Ходорів. Або обміняю- розгляну всі ваші пропозиції.Присутній торг.Всі запитання по телефону 06******34.Район Зарудка.

власник
Обміняю недобудований будинок.

Будинок знаходиться у м.Ходорів, р-н Зарудка,тихий спокійний район міста,без лишнього шуму. Загальна площа 146 кв. 3 кімнати на першому поверсі кухня коридор і 3 кімнати мансардний поверх,3 кладовки балкон. Будинок огороджений є додаткові господарські будівлі ,бетонне перекриття,надійний фундамент,підвал, колодязь (відповідно економите за оплату води) Можна робити перепланування, є місце для будівництва гаражу.Для людей з інших областей, Ходорів,тихе спокійне місто,є залізниця, до обласного центру, Львів 60 Км. Будинок і прибудинкова територія 6 сот.

власник
Продається будинок