Продається розкішний двоповерховий будинок у селі Угринів. Загальна площа 540 кв.м., житлова 93 кВ м. Будинок цегляний, утеплений базальтовою ватою. Накритя даху керамочерепиця. Має 4 спальні, одна з терасою, кабінет , вітальню, , а також простору кухню та столову. Також є котельна та пральна кімнати. Зручність життя забезпечують декілька санвузлів, гардероб в кожній спальні для зберігання речей. Будинок відзначається високою якістю ремонту та меблів. Стильні меблі та сучасна техніка залишаються в ньому. Сходи та 1 поверх- мармур. 1 поверх з підігрівом підлоги. Також в будинку є басейн для приємного відпочинку, гараж та підвал. Неподалік від будинку розташована альтанка, ідеальне місце для проведення часу з родиною та друзями. Загальна площа земельної ділянки становить 0,17 га, на подвірї сучасний ландшафтний дизайн . Цей будинок - ідеальне місце для розкішного, комфортного життя. У власності більше 3 років. Без комісії для покупців.

Гуцульська

Продається будинок в с. Чукалівка, площею 237 м. кв До вашої уваги ідеальне житло , як для проживання , так і для відпочинку з друзями , Облаштована сауна з басейном , є більярдна кімната та настільний теніс Все внутрішнє оздоблення з високоякісних матеріалів Всі комунікації міські Охорона , відеоспотереження Будинок має два входи , гараж , мангал, присадибну ділянку Показ у зручний для вас час

возможна продажа по єОселя
Довбуша

Продам двоповерховий будинок в с. Підпечери. Площа земельної ділянки - 11 сотих. Комфортний та сучасний будинок для поціновувачів тихого та безпечного життя площею 183 м2. Тут є: - Просторий гараж 25 м2. - Надійна огорожа з кованими воротами. - Власна артезіанська свердловина + додаткова фільтрація забезпечує 100% якість води. - Автономне опалення (твердопаливний котел з терморегулятором), дозволяє економно використовувати дрова. - Підігрів підлоги. Будинок з якісних матеріалів та сучасним ремонтом готовий для проживання! Заходь та живи! P.S. Меблі та техніка – у подарунок.

Грушевського
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається добротний будинок у с. Підпечери! Біля Франківська! Продається житловий будинок загальною площею 112 м2 та земельна ділянка площею 9,6 сот в с. Підпечери (по вул. Франка), до міста 20 хв машиною (8км до центру Івано-Франківська) Земельна ділянка прямокутної видовженої форми, частково посаджений сад, частково обробляється. На ділянці розташований житловий будинок, господарське приміщення, літня кухня та гараж, насаджений фруктовий сад, територія огороджена. Будинок 1-но поверховий, є вихід на горище, висота повноцінна можна зробити додаткові кімнати. На першому поверсі 2 спальні кімнати (площею 21м2) та кухня з вітальнею (27 м2), санвузол, технічне приміщення (підвал площею 13,6м2), кладова(7,3м2) з виходом на горище. Присутні всі необхідні комунікації: газ, світло, вода (криниця) та каналізація (септик). Встановлений газовий котел двоконтурний, стоїть насос на воду. Будинок добротно збудований із цегли 1980-х роках, частина добудована із дерева (кухня, коридор і санвузол). Близько школа, дитячий садок, магазини, поштові відділення та інше. Телефонуйте для уточнення деталей.

Франка, 23

Продається надзвичайно гарний будинок на затишній вулиці м.Тисмениця. Красива локація. Хороша транспортна розв‘язка - поруч об’їзна . До Франківська буквально 10 хв автомобілем. Загальна площа помешкання -216 кв.м + 9 сотих . До будинку підведені всі необхідні комунікації: газ, світло , централізована вода , каналізація - септик. Частково пророблені внутрішні роботи : зроблена розводка електрики, опалення, на стелі змонтовано гіпсокартон, встановлено якісні металопластикові вікна. Фасад додатково утеплено. Є гараж для вашого автомобіля - 20кв.м Опалюється будинок комбінованим способом ( на першому поверсі передбачено камін на дровах з тепловим розведенням) Подвір’я повністю облагороджене- красиве та доглянуте. Є вихід на просторий задній двір. Новому господарю залишилось зробити останні штрихи і насолоджуватись затишком власного помешкання

Яремчука

Особняк в місті Тисмениця. Особняк має 2 поверхи та гараж. Земельна ділянка площею 24 сотих. Ідеально підійде як для власного проживання так і під комерційне використання. Електрика підведена та підєднана, газ , вода та каналізація біля будинку.

Сірка

Продається просторий приватний будинок в передмісті Івано-Франківська. Тут вистачить місця всім! Код квартири #34900977 * земельна ділянка 10 сот * жилий стан - готовий до заїзду * всі комунікації (газ, світло, міська каналізація) * якісна дорога до самого дому * 10хв до Івано-Франківська * поряд річка * власна тераса з видом на сад * великий гараж на дві машини * престижний обжитий район * три поверхи * 8 кімнат * власна сауна (електро) * гарні сусіди Відеоогляд youtu.be/ZpN4CJDIH2w Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

М. Підгірянки, 12

Продається будинок, 3 поверхи, 3 спальні кімнати, 220м2 і 12 сот землі. Код будинку - #36071751 Гарне подвіря, власний гараж і плюс гостьовий будинок 80м2 окремо. Власний камін і кондиціонер, газ чи твердопаливний котел на дровах, все для регулювання внутрішнього тепла та затишку. Весь 3-тій поверх, це гардеробна для вашої сімї. Частково залишаються меблі та техніка. На вулиці гарно облаштовано бруківкою, та насаджено дерева. Також в двох метрах від будинку знаходиться озеро. Поруч є школа та садочок, вулиця облагородженна та застроєна новими будинками. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Шкільна, 16

Продається ексклюзивний особняк з авторським плануванням зі зміщеними поверхами. Код будинку #32223097 Сам особняк неймовірно затишний, світлий і просторий. У будинку велика кухня студія, 2 санвузла, 7 житлових кімнат. Є два входи, також 2 великих відкритих балкона. Усі комунікації до будинку підведені, зроблена електрика та опалення, також чорнова штукатурка. На подвірї є гараж, альтанка та садок. Територія будинку обгороджена камяним парканом із кованою брамою. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Молодіжна, 7

Продається 4-к. будинок з ремонтом за вул. Барвиста (с. Угринів) Код об’єкту: # 29273409 • площа – 200 кв. м • два поверхи • новобудова • панорамні вікна • індивідуальне газове опалення • камін • площа земельної ділянки – 10 соток • гараж • підвал •документам більше 3-х років Просторий цегляний будинок з хорошим плануванням. Зроблено якісний ремонт, встановлено індивідуальне газове опалення та камін на дровах. Біля будинку велике доглянуте подвір’я. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Барвиста, 36

Продаж будинку с. Сілець що розташоване -13км. від Івано-Франківська. Знаходиться будинок в центрі села. Житлова площа -90кв.м. Кухня-20кв.м. Асфальтна дорога, хороше сполучення. До Івано-Франківська 15хвилин автомобілем. Поруч будинку автобусна зупинка, магазини. В будинку не завершений ремонт, зроблено опалення, розведена електрика 380W, вода, септик, решітки на вікнах, криниця на подвірї, каналізація, будинок газифікований, огорожа по периметру. Хороше планування будинку. Будинок цегляний, залізобетонне перекриття,побудований гараж. Завершений ремонт у двох кімнатах та кухні. Перший поверх цоколь 120кв.м. можна використати для бізнесу. Другий поверх 120кв.м. де розміщені кімнати та санвузол. Приміщення першого поверху з плиткою та можливістю облаштувати торговий зал. Будинок площею 240м2, огороджений. На власній ділянці 14 сотих землі. Для реальних клієнтів присутній торг ! Більше інформації за телефоном !

Зузука

Продається житловий будинок, в передмісті Івано-Франківська в селі Угринів. Будинок складається з повноцінного цоколя та двох поверхів. Побудований в 2006 році. Індивідуальне газове опалення. В цоколі знаходиться 2 кімнати, кухня, комора, санвузол і гараж. На підлозі керамічна плитка. З цоколя є вихід на перший поверх. На першому поверсі розміщено: кухня, дві кімнати і санвузол. Другий поверх включає в себе: дві кімнати, відкритий балкон, санвузол і гардеробну. На підлозі постелено дубовий паркет. Вікна – металопластикові. Будинок цегляний. Меблі та техніка фактично всі залишаються. Кований паркан. Прибудинкова територія – бруківка. На вулиці криниця та альтанка із зоною барбекю. Міська вода і централізована. Каналізація – септик. Трьохфазний електричний лічильник. Є можливість за окрему плату докупити земельну ділянку, яка межує з даним господарством площею 27 сот, за ціною 54000$ та збільшити дану площу для власних господарських цілей. Будинок добротний та готовий до продажу. Затишна локація. Зручна під’їзд.

Вільна

Пропонуємо до продажу котедж в популярній локацій міста - район вул. Тролейбусна: • ділянка 6 сот, частково огороджена. • загальна площа будинка 198м2, вдале планування: на 1-му пов. розсташовані кухня-столова, гостинна, кімната, туалет та гараж; на 2-му - 3 окремі спальні із просторим спільним холом, санвузлом та відкритим балконом. • більшість внутрішніх робіт зроблені, будинок введено в експлуатацію, всі комунікації підключені, завершення ремонту потребує невеликих вкладень, в порівнянні із ватістю сирця в цьому районі. • безперечною перевагою є розсташування в популярній локації, на сучасній обжитій вулиці. В пішій доступності знаходиться вся необхідна інфраструктура: школи, садки, супермаркети, магазини. Неподалік річка. Пропозиція вигідна та варта уваги як для сімʼї, так і з метою інвестування. Ціна цього помешкання - всього 139 000, що фактично є бюджетом для сирця. Більше інформації - за телефоном.

Полуботка, 17А

Продається 4кім.цеглянй будинок в с.Ямниця з землею 0,12сот, 6км.від Івано-Франківська Код будинку - #36463731 -загальна площа будинку 97м2 -4 окремі кімнати плюс кухня -погріб -літня кухня -гараж -криниця -і/о газове опалення -бетонне перекриття -горище (з можливістю зробити 2-ий поверх) -площа земельної ділянки 12 сот. -асфальтована дорога -поруч школа -автобусна зупинка -все що на фото залишається Чудовий варіант для комфортного життя за містом!

Смицнюка, 77

Топова пропозиція Дуплекса! Вишуканий дизайн, створений з використанням тільки найкращих матеріалів. Пропозиція від забудовника Площа будинку – 160 кв.м., що забезпечує вам просторе житло, де кожен куток продумано до дрібниць. На першому поверсі розташована котельня, гараж, гардеробна та кухня-студія з виходом на задню терасу. Другий поверх має три спальні кімнати, ( батьківська спальня має окрему гардеробну), ванна та ще одна гардеробна кімната. Балкон стане прекрасним місцем для ранкової кави чи вечірнього відпочинку. До будинку всі комунікації заведені. Опалення може бути, як і газове так і можна встановити котел на дрова, завдяки окремій технічній кімнаті, забезпечуючи тишу у всіх інших кімнатах. Щодо технічних параметрів: якісні енергозберігаючі вікна, цегляна конструкція, утеплення пінопластом та стрічковий фундамент з подушкою гарантують ефективність та довговічність будівлі. Зовнішнє оздоблення: облагороджене подвіря бруківкою та обгороджене парканом. А місце розташування - це піша доступність до громадського транспорту, шкіл, садочків, магазинів та іншої необхідної інфраструктури. Не втрачайте шансу придбати омріяне житло! Код 36538835

Загвіздя

Продається Унікальний будинок біля торгового центру МЕНС Код будинку #36640239 Будинок в сучасному стилі з дизайнерським ремонтом, площею 330м2 в районі новобудов. В будинку є 4 спальні, два санвузли, простора вітальня з каміном. Також сучасна кухня укомплектована всією технікою та велика їдальня. Великим плюсом є неймовірний цокольний рівень будинку з додатковою кухнею та відпочинковою зоною. , Безліч зон для зберігання, окрема прачечна, котельня та гараж. Територія будинку, площею 15 сот з ландшафтним дизайном, італійським садом, альтанкою та зоною барбекю. Родзинкою будинку є неймовірна панорама міста, яка відкривається з вікон другого поверху. Будинок розташований поблизу торгового центру МЕНС, тобто в пішій доступності до усіх необхідних магазинів. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Угринів

Продається 2-поверховий цегляний будинок загальною площею 193 м2 з прибудинковою територією 0,1 га у с. Загвіздя за вул. Ленкавського. Код приміщення – #36372487 • 2 поверхи; • новобудова; • сирець; • підведені усі комунікації; • індивідуальне опалення (газове); • балкон; • тераса; • гараж. Зручний просторий будинок з функціональним плануванням на 4+ кімнат у 2 рівнях, з кухнею-студією, санвузлами, відкритими балконами, терасою та гаражем. У будинку підключені лічильники та комунікації (вода і каналізація, септик, електрика), вхідні двері, якісні панорамні вікна, міжкімнатні стіни, стартова штукатурка. Стан будинку – готовий до внутрішніх ремонтних робіт після забудовників. Приватизована земельна ділянка подвір’я має зручний асфальтований під’їзд. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте!

Ленкавського, 13

Просторий двоповерховий будинок в стадії незавершеного будівництва знаходиться в передмісті Івано-Франківська у с.Підлісся Тисменицького району, Івано-Франківської області по вулиці І.Мазепи Будинок цегляний, має високий цоколь, перекриття бетонне, дах покритий шифером. По плануванню будинку зазначено наявність вбудованого гаража, що дає більше вільного простору на ділянці. Загальна площа будинку складає 240м2, по 120м2 на кожному поверсі. Площа вільного призначення. Земельна ділянка площею 12 соток, правильної прямокутної форми дає можливість розгорнутись Вашій фантазії для облаштування комфортної відпочинкової зони. Особняк з земельною ділянкою ідеально підійде для сімейного проживання.

Мазепи

Продаж двоповерхового особняку, розташованого у с. Колодіївка по вул. Лесі Українки Будинок (сирець) знаходиться на першій лінії від дороги, з іншої сторони ділянки –ліс Під’їзд до будинку асфальтований Загальна площа особняка становить 204.8 м2 Житлова площа 72.6 м2 Кухня 22.1 м2 Особняк має 4 кімнати Вбудований гараж 30 м2 Під’їзд до будинку асфальтований Всі комунікації Земельна ділянка має площу 25 соток

Лесі Українки, 33

Продаж цегляного будинку з земельною ділянкою у с. Побережжя Тисменицького району Івано-Франківської області по вул. І.Франка 21 Будинок загальною площею 55.3 кв.м. Земельна ділянка 20 соток Будинок доглянутий, житловий стан Є роздільні 2 кімнати Кухня 7.7 кв.м Індивідуальне газове та пічне опалення Ділянка огороджена парканом На ділянці літня кухня, гараж, стодола, стайня, сарай та погреб Будинок сухий, покрівля- шифер, дерев’яні перекриття В будинку немає ванної кімнати та санвузла, але є можливість зробити Світло, газ, вода в будинку. Будинок знаходиться у центрі села, поруч магазини, стадіон, парк та дитячий майданчик, озеро. Відстань до Івано-Франківська 15км. Дзвоніть зараз, деталі по телефону.

Івана Франка, 21

Приватний будинок з присадибною ділянкою Двоповерховий просторий особняк частково з ремонтом в затишному районі с. Драгомирчани. Будинок знаходить по вул. С. Бандери Загальна площа землі 12,5 сотих Площа будинку 293,8 м. кв. Кількість житлових кімнат 5 Ремонт зроблений в 2012 році, на першому поверсі знаходиться кухня, велика зала, спальна та санвузол. Є кладова та додатковий вхід в гараж з будинку. Меблі на кухні залишаються. Другий поверх на стадії підготовчих робіт до ремонту, що дозволить вам облаштувати собі свій простір саме так як ви задумали. Стеля гіпсокартон, чорнова шпаклівка, на підлозі постелена підложка. На другому поверсі великий хол, та три кімнати. Є тераса з якої відкривається чудовий краєвид. На території будинку є альтанка, висаджено молоді плодові дерева, туї. Територія огорожена.

Бандери

Продається сучасний, зданий в експлуатацію та готовий до ремонту цегляний котедж (преміум класу) в затишному передмісті Івано-Франківська для комфортного життя: -сучасний проект з функціональним плануванням; -друга лінія від дороги на облаштованій вулиці в котеджному містечку, -ділянка 8 соток; -утеплення фасадних стін пінопластом 15 см, що допоможе зберегти тепло в холодну пору року; -всі комунікації заведені в будинок і є розводка по будинку; -підігрів підлоги; -велика кухня і вітальня з каміном; -всі кімнати роздільні; - три санвузла; -окрема котельня з можливістю встановлення твердопаливного котла; -енергоефективні 5-тикамерні металопластикові вікна; -якісні броньовані двері; -зроблена в будинку електропроводка і штукатурка; -залиті сходи як і в середині будинку так і ззовні, -тераса з панорамними вікнами; -гараж на два автомобіля з можливістю входу з будинку та сучасні автоматичні гаражні ворота; -дах (утеплений) якісна металочерепиця і облаштоване з ремонтом горище з висувними сходами; -зроблена розводка під сигналізацію та кондиціонери. Розвинена інфраструктура - школа, садочок, магазини, зупинка транспорту

Княгині Ольги

Продам шикарний в особняк в Угринові Будинок площею 206 м² розташований на земельній ділянці 12 соток, що забезпечує достатньо простору для комфортного життя та відпочинку. Перший поверх пропонує: • Вбудований гараж для безпечного зберігання вашого автомобіля. • Простору кухню-студію площею 62м2 , яка ідеально підходить для сімейних вечерь та розваг. • Зручний санвузол та гардеробну для зберігання одягу та аксесуарів. Другий поверх має: • Три затишні кімнати, кожна з яких виходить на власний балкон, де можна насолоджуватися видами. • Два санвузли, що забезпечують комфорт та приватність для всіх мешканців. Будинок утеплений мінватою, що гарантує тепло взимку та прохолоду влітку. Дубові підлоги та двері додають елегантності та міцності. Дерев’яні вікна не лише красиві, але й енергоефективні. На території є басейн та фонтан, ідеальні для релаксації та розваг. Туї, посаджені по периметру, створюють приватність та красивий вид . Підігрів підлоги на першому поверсі де є плитка, забезпечують додатковий комфорт. Додатково, на території знаходиться гостьовий будиночок з сауною, що робить цю нерухомість ідеальною для прийому гостей. Будинок побудований з використанням високоякісних матеріалів та увагою до деталей, що робить його не лише красивим, але й довговічним. Цей будинок чекає на вас, щоб стати вашим новим домом, де кожен день буде наповнений комфортом та радістю. Переоформлення в ціні. Документи на право власності більше 3-х років. Ціна 320000€.

Самостійна, 12

Продаж шикарного будинку у передмісті Івано-Франківська! Добротне цегляне будівництво у два поверхи із землею 7,5 сотих Облаштований двір з відпочинковою зоною, великий гараж на дві машини Довговічний камяний паркан та ворота на автоматиці Усі комунікації міські, вода - скважина Опалення індивідуальне газове Загальна площа будинку 280 м.кв. Оснащений сигналізацією та захисними ролетами Свіжий новий ремонт, у будинку ніхто не проживав Якісні меблі та техніка - залишаються для нових власників На першому поверсі розміщена повністю оснащена кухня, включаючи холодильник, духовку та посудомийну машину. Велика вітальня з біокаміном, кондиціонером та домашнім кінотеатром, має вихід на терасу. Далі розміщені дві кімнати та ванна. Також є технічне приміщення та укриття. На другий поверх можна піднятись якісними бетонними сходами, які оснащені нержавіючими перилами. Тут розміщена дуже простора ванна 13 м.кв. Яка включає в себе душову, туалет з інсталяцією, рушникосушку, пральна та сушильна машини. Чотири окремі великі спальні з новим комплектом меблів та кондиціонером. Хороша пропозиція по адекватній ціні, тому поспішіть придбати! Для більш детальної інформації та перегляду телефонуйте

Гончара
123...5
1 - 24 из 114 результатов

Популярные запросы