До вашої уваги невеликий та затишний комплекс таунхаусів в селі Пирогово (Ленінський район)! Всього за кілька місяців будуть завершені будівельні роботи та зроблені прибудинкова територія та асфальтна дорога! Не стандартне для Вінниці планування з великою квадратурою, завдяки якій непотрібно тіснитися і ламати голову як все розмістити! До того ж замість маленького клаптику землі, ви отримаєте повноцінну ділянку спереду та заду якої достатньо для дійсно комфортного використання! Окремо варто відзначити наявність балкону і гаражу! Запрошую на перегляд!

Дружби

Продаю 2-х поверховий будинок зі всіма зручностями і центральним водогіном, газом, електрикою, інтернетом .В будинку є камін, грубки, газовий конвектор, бойлер. На ділянці 16 соток крім будинку знаходиться гараж, літня кухня, погріб.

продаю окремий будинок в селі Яришівка

Мрієте господарювати,мати власний сад,город? Пропонуємо до продажу будинок в селі Рогізно Сквирського району. Загальна площа 74кв.м є зала,спальня,веранда,кухня. Металопластикові вікна,бронедвері. Будинок цегляний,є бойлер. На подвірї дві криниці,погріб,літня кухня,сарай. Подвіря асфальтоване,землі 60соток,два державні акти на право власності. Є місце під гараж,город біля будинку,є сад з фруктовими деревами. Поряд школа,дитячий садок,зупинка. Перегляди в зручний для вас час.АН Світ Нерухомості 09*********27

Продам будинок в селі Рогізно
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається будинок знаходиться в зручному для прожиття місці, зі всіма комунікаціями (газ, світло, централізована вода). В будинку чотири кімнати, кухня, ванна кімната. Біля будинку господарські приміщення, гараж, все огороджено парканом.

Продається будинок в Сутисках

Продається будинок 69 кв.м в Гнівані на ділянці 8 соток. Є гараж, сарай, погріб. В будинку 2 житлові кімнати, є прибудова на ще одну кімнату і санвузол. Потребує ремонту. Показ по домовленості. Телефонуйте, пишіть. РЕАЛЬНОМУ ПОКУПЦЕВІ - ГАРНИЙ ТОРГ!

Будинок в м.Гнівань

Чудовий будинок в мальовничому місці на березі річки. 5 кімнат, кухня, ванна кімната. Газове опалення, криниця - вода підведена в будинок. Дві кафельних грубки. 15 соток ділянки з господарськими приміщеннями й гаражем.

Продається одноповерховий будинок

Будинок розташований в центрі селища, асфальтований підїзд в дворі господарські приміщення, гараж 10 с землі. В будинку газове опалення, грубка. Будинок на два виходи, в одній частині будинку зроблений ремонт.

Продається будинок в Сутисках

До вашої уваги дивовижна частина будинку в самому центрі міста Гнівань, загальною площею 64.5 м. кв ,в гарному житловому стані. Меблі та техніка залишаються, площа ділянки 6 соток. Світло та газ в будинку, вода автоматична з колодязя, вигрібна яма, у дворі є господарські приміщення, утеплений гараж, глибокий і сухий підвал. Поруч розвинена інфраструктура, гарна транспортна розвязка. Школа, дитячий садок, магазини - в пішій доступності від будинку. Усі уточнення за телефоном, запрошуємо вас на перегляд!

Продається ч/б у місті Гнівань

Продаж будинку в селі Тростянець - Вороновицька територіальна громада, Вінницький район, Вінницька область.. Газ у будинку. Газовий конвектор. Колодязь в дворі. Цегляний гараж. Світло. 17 соток . Хороший погріб . 60яблунь. Всі сусідні будинки житлові. В селі є школа сільська селищна рада, маршрутка 4 рази на день. Поруч ліс та ставок. Асфальована дорога. Будинок має хорошу локацію , рівна ділянка, поруч зупинка . Затишна місцина. І село досить мальовниче та розвинуте .

Продаж будинку в с.Тростянець.Газ у будинку.17 соток .60яблунь

Продається будинок (поруч Гнівань, с. Сутиски) побудований з ракушняка, газове та пічне опалення, криниця на подвірʼї, підвал у будинку, є вихід на горище з будинку, можна зробити другий поверх. Гараж, церкулярка, заведено 3 фази світла, літня кухня з газовим та пічним опаленням, є діюча піч. На подвірʼї є господарські приміщення, добротний погріб, гарний садок. Поруч річка, ліс. По вулиці провідний інтернет та централізована вода. Гарне місце розташування. Тиша і спокій. 106525

Продам будинок в с. Шершні, Тиврівський р-н 9793

Продам будинок у с. Пирогово загальна площа 300м2, 4-кімнати, шикарна тераса 3санвузли , 2 кухні гардеробна та кухня, котельня , сауна , є підвал, 2 гаража, земельна ділянка 9 сотих земля та будинок приватизовані. Криниця, скважина, вигрібна яма. Якісна електрика в будинку та на , електричні ворота відкриття з пульта.. Відеоспостереженням, 5 камер, запис, дистанційний доступ. Камери покривають всю зовнішню територію. Будинку. Резервнt живленнгенератор (новий)). Опалення: Електричне , газове, камінна топка на два поверхи,тепла підлога - всі санвузли і кухні , також кімната відпочинку В основі системи опалення електричний і котел Vaillant та газове опалення Гарний ландшафтний дізайн і багато фруктових родючих дерев .

владелец
Продам гарний будинок

Продам будинок недобудований, ділянка вся має 14.5 соток, гарне тихе місце, має окремий гараж, продаж від власника, всі інші питання по телефону. Ціна договірна

владелец
Продаж будинку 14.5 соток

Продається девять танхаусів різного планування, різної величини. Є варіанти з гаражем, а є з піднавісом. Нестандартне планування дозволить вам внести своє бачення і побажання у власне помешкання. 2 поверхи, 3 - 5 кімнат, велика земельна ділянка є перевагою даного комплексу. Є своя скважина, світло 5.5 кВт, газ, котел, чорнова штукатурка, стяжка. Поруч з танхаусом зупинка міського транспорту, тролейбус, що дозволить вам та вашим дітям своєчасно добиратися до навчальних закладів. Місце розташування надзвичайно вдале. Є варіанти від 126 м2, 161 м2, 172 м2, 197 м2. Ціна доступна, цікавий проект. І що важливо, що таунів з гаражем не так то і багато. 102283

Продам таунхаус в селі Пирогова по вулиці Дружби 2590

Будинок смт Сутиски (23 км від Вінниці). Побудований з шлакоблоку, ззовні утеплений пінопаластом, капітальний ремонт (2019 р.), опалення пічне та газове (котел Bosch), тепла підлога, чотири житлових кімнати, кладовка, велика веранда, коридор, ванна та туалет суміжні, гардеробна кімната, кухня. В дворі дві вигрібні ями з переливом. Централізоване водопостачання. Господарські будівлі: сарай, гараж, підвал, вольєр. Зелена зона з квітковими, хвойними та вічнозеленими насадженнями. Є плодові дерева та кущі (яблуні кількох сортів, абрикоса, персик, сливи, вишні, черешня, смородина, агрус, малина, полуниця, виноград) та доглянутий город. Бетонний паркан по всьому периметру (2 м.). Доріжки укладені плиткою. Залишається запас дров на зиму. Поряд мінімаркет, аптека, кафе з літньою терасою, банкомат, термінал, поштомат НП, зупинка громадського транспорту (маршртки до електромережі та площі Перемоги). Дорога від Вінниці на авто займає 15-25 хв.

владелец
Продам будинок 23 км від Вінниці

Популярные запросы