Продається будинок, 1 км від заїзду до ресторану "Джельтельмен." Є газ, вода (скважина), електрика. Будинок сам утеплений, з 2016 року побудови, хороше сучасне планування, 4 окремі кімнати + кухня-їдальня, 2 поверхи, 2 санвузли, на 2-му поверсі є спальня з балконом. Квартира з хорошим якісним ремонтом, індивідуальне газове опалення (двоконтурний котел Viessmann). Частково залишаються меблі. Земельна ділянка приватизована з кадастровим номером 2, 5 соток. Біля будинку є гараж-навіс для автомобіля.

Стрілецька

Хороший обжитий будинок в затишному селі Ступки поблизу Тернополя. Знаходиться в центрі села, поруч зупинка автобуса, магазин, сільська рада, амбулаторія, дитячий та спортивний майданчики. Будинок 1987року забудови (2кімнати, кладова, котельня та коридор) + 1.5поверхова добудова 2007р.з.(3кімнати, кухня, санвузол, холл з балконом) та гараж 25м.кв. Зроблено ремонт, опалення індивідуальне газове. Планування будинку дозволяє комфортно проживати великій сімї з дітками. Вікна частково деревяні склопакети, частково металопластикові. Двері деревяні, коридор обшитий вагонкою. Всі комунікації заведені в будинок: газ, світло, вода з криниці з підключеним насосом, є септик. Ззовні поштукатурено та утеплено стару половину будинку, все накрито шифером, є високе горище. В будинку є підвал та льох на вулиці. Надвірна будівля цегляна на три відділення: для тварин, стара кухня з печею та кімната. Можна використовувати під майстерню тощо. Ділянка рівна, огорожена, подвіря без вимощення. Є родючі фруктові дерева навколо будинку. Все приватизовано та узаконено. Один власник. Продаж без комісії для покупця.

Франка

Пропонуємо чудовий обжитий будинок в мальовничому куточку с.Чистилів поряд з лісом. Гарна, доглянута ділянка, огороджена, вимощена бруківкою, з фруктовими деревами та виходом в ліс. Будинок цегляний, утеплений, поштукатурений короїдом, накритий оцинкованою бляхою. Всередині багато простору і затишку. Може проживати велика родина або батьки та діти. На першому поверсі- велика кухня-їдальня, вітальня з каміном та балконом, спальня та гостьовий санвузол. На другому поверсі- просторий холл з балконом, дві дитячих та батьківська спальня, роздільний санвузол з ванною та душевою. В цоколі- гараж з ямою, котельня, кімната з мурованою грубкою на дрова, підвал. Високе горище. Два входи. В будинку хороший ремонт, не потребує вкладень, вмонтовані меблі залишаються, решта за домовленістю. Підведені усі комунікації- газ, світло, свердловина 75м, септик. Вікна мелопластикові, міжкімнатні двері типові, вхідні броньовані, деревяна зручна сходова клітка. Хороше сполучення з Тернополем, зручний заїзд, поруч зупинка. Можливий обмін на 2-,3-кімнатну квартиру з ремонтом у Тернополі.

Підлісна

Продаж котеджу без внутрішніх робіт в КМ Zlagoda City, с.Смиківці. Цегла, утеплений пінопластом 10 см, вікна енергозберігаючі металопластикові, вхідні двері. Гарне планування, є гараж та тераса площею 70м2 на даху з красивим краєвидом. На першому поверсі - кухня студія з виходом на терасу у внутрішній двір, комора та санвузол, на другому - три спальні та санвузол з балконом та вихід на тересу на даху. Комунікації всі підведені, електрика та газ - встановлені лічильники, вода із свердловини та септик. Ділянка площею 2 сотих, частково огороджена. За додатковою інформацієї чи переглядом - телефонуйте!

Єдності

Продається будинок біля Тернополя в с.Байківці Сонячний масив, вул.Європейська. Новий район, повністю забудований, гарне тихе місце. Будинок збудований в 2022 році, все зроблено дуже якісно, фундамент заложений на глибину 1.80см з армокаркасом і марочним бетоном м300, стіни цегла, перекриття першого поверху панелі, хороші вікна (три скла), якісні покрівельні матеріали. Ділянка 6 сотик На ділянці є своя скважина, вода підведена в будинок. Також є свій септик, каналізація розведена по будинку. Проведено світло до будинку 32кв, встановлено лічильник, газ відведений до будинку. На першому поверсі прихожа, велика кухня-студія 50м2, гараж, туалет і кімната, на другому поверсі три кімнати, велика гардеробна кімната і ванна кімната.

Просвіти

Продається цегляний 2-рівневий будинок загальною площею 120 м2 на 4+ кімнат та земельна ділянка 0,05 га в передмісті Тернополя за вул. Західна в с. Підгороднє. Код будинку - #25167659 • 2 поверхи; • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • сирець; • гараж; • земельна ділянка 0,05 га. Просторий будинок зі зручним функціональним плануванням: на 1 поверсі: великий зал, кухня площею 10,9 м2, санвузол, комірка, вхід у гараж, вихід на терасу; на 2 поверсі: 3 спальні кімнати, санвузол та вихід на терасу. До будинку прибудований гараж на 2 автомобілі. В будинку наявні комунікації: вода, каналізація, газ та електропостачання, індивідуальне опалення газове. Будинок утеплений пінопластом (10 см), вікна металопластикові, на даху металочерепиця, утеплений дах мінеральною ватою. Земельна ділянка розташована в населеному пункті, має присвоєну адресу та зручний під’їзд зі сторони вулиці. Знаходиться у відділеному секторі біля ботанічного заповідника. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Західна

Продається 3-поверховий будинок (дуплекс) загальною площею 380 м2 з балконом, терасою та індивідуальним газовим опаленням в мальовничій локації с. Підгороднє у 10 хв від м Тернопіль трасою М30. Код приміщення – #13634779 • 3 поверхи; • новобудова; • сирець; • панорамні вікна; • індивідуальне опалення (газове); • балкон; • тераса; • паркінг. Будівництво завершене на 100%, будинок готовий для чистового оздоблення інтер’єру. Індивідуальний проект зі зручним плануванням. 2 повноцінних поверхи + можливість облаштувати мансардний поверх. Великі, панорамні, енергоощадні металопластикові вікна. 1 поверх – кухня (17,3 м2) та простора столова-вітальня (26,8 м2) + гостьовий санвузол + комірка під сходами (3 м2) + гардеробна (4,7 м2). 2 повноцінний поверх - 3 спальні кімнати (12,2 м2, 13,2 м2 та 14,3 м2 з виходом на балкон), санвузол, гардеробна (4,8 м2) та спільний хол 12,6 м2. Велика тераса у мансардному поверсі. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте!

Підгороднє, 1

Продаж будинку у с. Чистилів поблизу Тернополя. Будинок розташований на земельній ділянці площею 12сот. Загальна площа будинку 247кв.м/ житлова 124кв.м У будинку є підвал, перший поверх та мансардний. У будинку зроблено розводку під індивідуальне опалення та підігрів підлоги. Підведено сигналізацію та відеоспостереження. Є власна скважина та септик, підведено електрику. Перший поверх: гараж, прихожа, кухня- вітальня, санвузол та кімната. Другий поверх: два балкони, простора тераса, три спальні, санвузол та кабінет. Будинок збудований з цегли та зовні утеплений. Дах: металочерепиця, утеплений мінватою. Подвірʼя вимощене бруківкою, є зелені насадження, сад з плодовими деревами, а також декоративні насадження. Простора альтанка збудована з бутового каменю площею 19кв.м. По периметру металева огорожа на мурованому цоколі. Краще один раз побачити. Запрошую на огляд.

Тернопільська, 31

Пропоную продаж будинку в с. Великий Глибочок. Ділянка площею 9 сотих. Будинок одноповерховий площею 53 кв.м Також на ділянці є дві господарські споруди. Газ та світло підведені до будинку, вода - скважина. До Тернополя 15 кілометрів.

Кутянська

Стартував продаж ідеальних дуплексів в Байківцях на масиві Сонячний. Загальна площа 120 кв.м., площа земельної ділянки 2,5 сот. 2 поверхи, де ідеально розміщується 3 спальні, кухня, гараж. Завершуються фасадні та прибудинкові роботи. Купуючи даний обєкт, ви одразу ж можете розпочинати внутрішні роботи, адже зовні на вас чекатиме якісний благоустрій та утеплений декорований фасад. Комунікації. Світло розведено по будинку, газ, вода- скважина, все заведено в середину будинку і підключенно , септик. Індивідуальне опалення, теплі підлоги по всьому будинку.

Тернопільська

Пропонується до вашої уваги неперевершений сучасний одноповерховий будинок, розташований всього за 4км від міста, який ідеально підходить для сімейного проживання. Розміщений на огородженій та впорядкованій ділянці правильної форми, ремонт виконано частково, що відкриває перед вами нескінченні можливості для творчого дизайну та адаптації до вашого стилю життя. Він залишить незабутнє враження для кожного відвідувача. Цей будинок є неоціненним надбанням для тих, хто шукає комфорт, престиж та елегантність в одному об’єкті Запрошуємо вас на огляд цього унікального об’єкту, який може стати вашим новим домом. Без комісії для покупця!

Січових стрільців, 13

Продається частина будинку в передмісті Тернополя, а саме в с. Мишковичі, що в 15 хвилинах їзди. Загальна площа будинку 114м кв., є своя свердловина і септик, газ та електрика. Будинок має два поверхи в середині зроблено ремонт і частково омебльований. На першому поверсі: дві кімнати, простора кухня з виходом на задній двір, коридор та санвузол. На другому поверсі розташовано три кімнати, коридор і санвузол. На території є літня кухня з підвалом. Також є земельна ділянка де можна посадити садок або використовувати як город. За більш детальнішою інформацією телефонуйте.

эксклюзив
С.Крушельницької, 11а

Продаж цегляного будинку 10 хв. від центрального ринку.В будинку дитяча кімната, камінна, гардеробна,два санвузла. На подвірї є гараж на два авто з ямою,облаштовані газони, молоді фруктові дерева. Будинок знаходиться під відеонаглядом.

Миру, 13

Екслюзивна пропозиція без комісії. Продається окремостоячий будиночок у дачному кооперативі із власною земельною ділянкою . Добротний житловий стан, повноцінні два житлові поверхи. В наявності всі комунакації. Вода в будинку . Септик на території. В цокольному поверсі знаходиться гараж , а також облаштоване діюче пічне опалення. Документи всі наявності. Зручне місце розташувааня. До зупинки громадського транспорту в межах 10- хв пішки.

Абрикосова, 27

Продається окремостоячий будинок в с. Петриків ( заїзд від Братіслави) . Зроблено частково внутрішні робіти. Загальною площа 250кв.м.Земельна ділянка 10 сотих .Будинок просторого планування. Два повноцінних житлових поверхи. В наявності декілька сан.вузлів. В будинок проведений газ. Світло(3 фази) . Своя водяна скважина. Септік . Є гараж, а також просторий цокольний поверх, який можна облаштувати на свій розсуд. Вулиця обжита. В пішій зупинка громадського транспорту і вся розвинута інфраструктура.

Незалежності

Продається котедж з ремонтом в смт.Березовиця. 2 поверхи,гараж,ділянка площею 2,6 сотих. Стіни утеплені пінопластом 10 мм. Опалення електричне,тепла підлога.Скважина75м.Каналізація централізована.На першому поверсі прихожа кухня-студія,санвузол. На другому-дві спальні,санвузол з душ.кабіною.

Садова вул.

Продається компактний цегляний будинок в с. Домаморич. В будинок заведено газ, є власна свердловина. На території є старіша забудова, погріб, теплиця. Земельна ділянка 8 сотих, рівна, сад. Гарне місце розташування, хороший доїзд.

Зелена, 5

Продаж будинку поблизу Тернополя в Байківцях, навколо новобудови. Ззовні утеплений будинок, вікна сучасні металопластикові.. Ділянка 15сотих. Площа будинку 230 м.кв. Будинок має 2 поверхи, гараж на 2 авто площею 37м.кв., 1-ий поверх поштукатурено. Септик зроблено. Всі комунікації підведено. Висаджено гарний сад. Територія обгороджена. Пропозиція варта Вашої уваги.

Бандери-Сагайдачного

Приватний будинок, цегляний з документами у Великі Бірки на обжитій вулиці. По вулиці є світло для підключення, а також газ для підключення. Автомобілем за 10 хвилин їзди до Міста. Площа будинку 260м.кв, ділянка 15,4сот приватизована, Добротна будова, просторі кімнати 30м - 32м.кв, планування додається на фото. Перший поверх у проекті має кухню, простору вітальню, під гардеробну, палевна та санвузол. Другий поверх - три кімнати, гардеробна, лоджія, санвузол Між поверхами бетонне панельне перекриття, є підвал у цокольному рівні на 20м. Ділянка рівна площею 0,1539 га розташована до сонця, є можливість на перспективу поділу та побудови ще другого будинку, або встановлення сонячних панелей .

16 Липня

Продається сучасний котедж в районі Гаїв Ходорівських. Можливість жити в тихому та зеленому місці, на відстані всього кількох кілометрів від міста. Будинок розташований на території Тернопільського району, у мальовничому селі Байківці. З приємними сусідами, добре розвиненою інфраструктурою та чистим повітрям. Площа будинку становить 150 квадратних метрів. Котедж готовий під чистовий ремонт. Ділянка, на якій знаходиться будинок, становить 2 сотки. Не пропустіть свій шанс придбати комфортний та затишний будинок!

Тернопільська

Продається жилий будинок. Ремонт незакінчений, хороший стан. Спокійний район

Незалежності, 18

‼️ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ‼️ ПРОДАЄМО СУЧАСНИЙ БУДИНОК З ЧУДОВОЮ ЛОКАЦІЄЮ. передмістя Підгородне міста Тернопіль , 5 км . ✅Будинок побудований на ділянці 11 сот землі, 2021 року забудови, власна свердловина, біосептик. Огорождений по периметру . Облаштаваний газон , наявна система поливу. ✅Будинок будувався з керамоблоку, товщина стін 60 см, накритий натуральною черепицею. Загальна проектна площа 210 м + 130м . Зроблено якісний ремонт дорогими матеріалами. ✅На першому поверсі розташована кухня з обідньою зоною та виходом на терасу. Простора вітальня з каміном на дрова та відпочинковою зоною . Також є велика спальня з гардеробною та сан вузлом. Кладова та гостьовий сан. Вузол. На другому поверсі 3 спальні, пральня , просторий санвузол та кладовка. В цокольному поверсі розташований гараж на 2-3 авто, паливна та підвал . ✅Опалення індивідуальне, теплі підлоги. ✅Обладнано територію відеоспостереженням та охороною. Все продумано до дрібниць. Будувався будинок для себе. Чудова локація з гарним краєвидом на ліс!

Тараса Шевченка

❤️Пропозиція, яка варта Вашої уваги❤️📞0961517749 -Світлана 🔥Продається будинок в с. Байківці💫з гарним краєвидом🌳 площа-145 кв.м 🔥ціна-155 000$ цегляний будинок та перестінки утеплений тепла підлога 5 сотих 1-поверх: санвузол, кухня та зал з гарною великою терасою❤️ 2-поверх 3 кімнати❤️ стелі утеплені є місце для Вашого авто🚘 Встановлена бруківка та огорожа 🔥 Проводиться ремонт !! За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном. 🏡Показ за попередньою домовленістю🏡🏡

Камінна

🏡 Продається затишний будинок у селі Підгороднє, розташований навпроти лісу, що забезпечує чисте повітря та природну красу навколо. 🌳 Це ідеальне місце для тих, хто цінує спокій та комфорт. Обгороджена територія відділяє ваш приватний оазис від зовнішнього світу, а відмінно викладена бруківка та доглянуті газони створюють привабливу естетику навколишнього середовища. 🏠 Цей великий будинок площею 500 кв.м вражає своїм простором та комфортом. З 6 спальнями, окремою кухнею та 2 вітальнями, ви знайдете достатньо місця для всієї родини та гостей. 🔥 Камінна зала створює атмосферу затишку та тепла, а великий балкон на першому поверсі дозволяє насолоджуватися краєвидом. 🏊 ♂️ В будинку також є розкішна сауна та басейн, де ви можете розслабитися та насолодитися моментом релаксу. 🌿 Зовнішній двір площею 15 соток має власну свердловину на воду, що забезпечує постійний доступ до чистої води для вашого комфорту. 💡 Будинок підключений до всіх необхідних комунікацій, включаючи опалення, світло, газ та Інтернет, а також має власну котельню для вашої зручності. Не пропустіть цю унікальну можливість стати власником такого чудового будинку, де кожен день буде наповнений затишком, комфортом та гармонією з природою! 🏡✨

эксклюзив
Леся Курбаса, 33
1 - 24 из 309 результатов

Популярные запросы