Продається будинок в м. Судова Вишня знаходиться при асвальтованій дорозі. Частково з меблями і побутовою технікою. З ремонтом та комунікаціями: газ, світло, своя вода з криниці, септик. В будинку є санвузол з ванною та туалетом. Опалення пічне + конвектори газові. (Є можливість поставити газовий котел). На подвірї є літня кухня з гаражем та господарчькою будівлею, в літній кухні є газ, вода, каналізація. Дзвонити за номером 06*********48 Можливий торг.

владелец
Приватний будинок

Будинок знаходиться в м. Судова Вишня на відстані 45 км. від м.Львів та 37км Медика (Республіка Польща). Повний пакет документів на будинок та земельні ділянки. Підведено газ та електроенергію. В наявності вода (криниця). Бетонна огорожа території. Розвинута інфраструктура (ж/д вокзал, автосполучення). Екологічно чиста місцевість.

владелец
Продаж будинку (гараж,котельня,підсобне приміщення)

На подвір’ї : - Велика господарська будівля - Дві великі комірки - Гараж з ямою - Колодязь - три великих підвали (один під будинком; два під господарською будівлею) Проведена каналізація від будинку та господарської будівлі, електроенергія та газопостачання. Земельна ділянка обгороджена сталевою сіткою. На подвір‘ї викладена бруківка.

владелец
Будинок у м.Судова Вишня
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається господарство, житловий цегляний будинок, підсобне приміщення, гараж, земельна ділянка 25 сотих, фруктовий сад з більш як 50-ти насаджень. Є криниця, індивідуальне газове опалення, кухня, пічка. Є можливість утримувати господарство за наявності приміщення та пасовища. Будинок сухий, туалет, ванна, бойлер, котел. Поруч (200 метрів) автострада Лвів-Мостиська, залізнична дорога, вокзал с. Княжий міст. До обласного центру м.Львів приблизно 40 км. Можливий торг.

владелец
Продам будинок заг.площ 193 м.кв. у м. Судова Вишня Львівської обл.

Дім цегляний, добротний. Має велику прилеглу територію. Сад, ставок, город. Літня кухня, гараж (2), дровітня, стайня. Дім має три кімнати, кухню, санвузол на першому поверсі і три кімнати на другому. Газ, вода, ел.енергія. Місто Судова Вишня - 50 км від Львова, 20 км від Польщі. В самому місті дім растошований на центральній дорозі, 100 м. від центру. Автобусна зупинка - 10 м.

владелец
Дім двохповерховий (особняк)