Продам дом в селе Ломачинцы. Дом находиться в центре села. Рядом детский сад, школа. До магазинов пешком 10 минут. До автобусной остановки 5 минут .к речке Днестр 40 мин. Дом находиться по улице Головной (бывшая улица Ленина) Дом расположен на участке 30 соток, также имеется сад и огород .Во дворе есть колодец, и хозяйственные постройки(гараж,сараи,летняя кухня, помещение под дрова, погреб). Во дворе асфальт ,клумбы с розами. Огород от двора отгорожен. Дом на два входа.Дом добротный ,на полах. В доме 3 комнаты ,2 коридора,кладовка.В доме также есть печка.Звоните буду рад ответить на все ваши вопросы.

владелец
Продам земельный участок с домом,с.Ломачинцы(Черновцы,Новоднистровск)

Продаю недобудований будинок в селі Непоротово. Будинок знаходиться в мальовничому місці . З вікон будинку видно Дністровське водосховище а також свято Миколаївський монастирь. Будинок приватизований, газ у дворі. Під будиком є підвал на 600 бананок , гараж на 2 - 3 авто .

владелец
Недобудований будинок

Продається будинок у жилому стані. Територія 0.25 га. У будинку 2 кімнати і кухня. Отопленя газові конвектори, та є груба. На вулиці туалет/душ, є баня. На території є колодязь, сарай з піччю, і грубою, де можна проживати, гараж, погреб, сарай для худоби. Є великий сад/город. В кінці городу є вихід на дорогу/вулицю, можна будувати окрему оселю з повноцінним двором. Ще поруч є двір зі старим будинком й городом. Повноцінно можна поділити територію на три родини . Вся інформація за телефоном. Від господаря.

владелец
Продам жилий  будинок з великим садом
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Дом находится в в с.Михалково,Сокирянского р-на,Черновицкой обл. Большой двор,во дворе:большой дом с тремя входами(печь в двух комнатах),старый дом(печь),летняя кухня(печь)+пристройка,(умывальник и унитаз, канализацию выкопали,надо почистить),гараж,сарай,погреб, туалет. Отопление печное.Газ в селе есть.В доме пора делать ремонт. Колодец есть в огороде,вода "ушла"так как пару лет не пользовались.Надо почистить. Ещё есть колодец действующий не далеко от дома,за воротами. Огород-63 сотки,по его периметру растут 15 орехов,фруктовый сад. Рядом лес,пол км к р.Днестр. Оплата за дом 100%-я.Частичные выплаты не предлагать! Номер телефона моей мамы-Марии -06******69.

владелец
Продам частный дом.

Продається господарство в с. Білоусівка, Сокирянський район, Чернівецької області. Є свідоцтво про право власності на будинок і на земельний участок. Хата нова побудована в 2002 році. В середині проведене отоплення на твердому паливі. Газ проведений. На першому поверсі знаходиться великий гараж із металевим стелажем, великий підвал для зберігання яблук, які зберігаються до квітня місяця. Є ще кухня із піччю та лежанкою та ще одна невеличка кімната для відпочинку. Кухня і ця кімната опалюються дровами через котел який проходить через піч і нагріває лежанку і та також стає теплою. Другий поверх; великий зал, велика кухня, спальня, дитяча , туалет з ванною. Будинок потребує естетичного ремонту. Є сарай, криниця, каналізація, вбиральня, 25 соток городу. До центра села 500 м. Будинок розміщений в пару метрах від бетонної дороги, є заїзд з двох вулиць. Треба приїжджати і дивитись!

владелец
Житловий будинок  Сокиряни- с. Білоусівка-Новодністровськ

Нова стройка, три побудови, двух єтажний будиночок в якому газ, вода, туалет , своя криниця , каналізація,в доміку 6 на 8 , можна жити , в другім будинку подвальне приміщення під плити під новостройкою.8на9. і 2м висоти. Стіни від підвала до першого поверху включно вимуровані в камень , арміровка, що дає змогу поставити плити і тянути не мансард а другий поверх повністю а третій в мансард. Будинок будувався для себе. Фундамент з дикаря що недаст тягнути воду в стіни, і довго прожити без вологи. Є криниця, каналізація все підключено до першої будівлі, В кінці города побудований сарай господарські споруди, гараж, все під одну стіну, построїний гараж для буса , столярка, 2 вольєра, вода проведена до сарая накритий вже . Удобний заїзд як з одної вулиці так і з іншої вулиці.. Можливо торг невеликий. Краще нове побудувати чим з старого ремонтувати.:) Тихий райончик. Школа, центр 5хв.пішком. Багато вложено коштів коштує дорожче є план, правитезований. Всі документи, план проєкт на будівництво.

владелец
2 дома новобудови 2х етажний готовий для проживання

Продам будинок в м.Сокиряни. Будинок в гарному стані,бойлер,вода в хаті. Велике подвір‘я, погріб,гараж для мікроавтобуса або мінівена,літня кухня з баньою,фруктовий сад. Деталі по телефону! 05******43

владелец
Продаю  будинок

Підведено газ. Господарські будівлі для ведення домашнього господарства, стайня, гараж з підвалом. Земельна ділянка 25 .

владелец
Господарство у с. Вашківці Сокирянського р-ну Чернівецької обл.

Продається триповерховий будинок із цокольним приміщенням із загальною площею 494,5 кв. м, розташований на ділянці землі 52 сотки. У будинку є вода, світло, газ, санвузол. У дворі є гараж, підвал, літня кухня, криниця, великий сад: яблучний та персиковий, також є виноград. Від будинку до річки Дністер 2 км. Уздовж річки розташовано багато туристичних відпочинкових баз.

владелец
Терміново продам будинок біля р. ДНІСТЕР, з великою зем. ділянкою.

Популярные запросы