ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ! Продається шикарний та видовий будинок (2 поверхи) з мансардою, в р-ні Лісковиці, м.Чернігова. Будинок розроблено у дизайнерському проєкті, при будівництві були використані якісні та дорогі матеріали та фурнітура, яка прослужить дуже довго. Усе робилось як для себе, а тобто усе продумано та не порушено ні одного процесу. Загальна площа- 252 м². 1 поверх - 146,8 м²; * передпокій - 23,0 м²; * кухня 38,2 м²; * шафа 4/2; * котельня – 10,0 м²; * санвузол - 5 м²; * кімната 23,1 м²; * гараж - 40 м², * тамбур 3,3 м², 2 поверх - 105,4 м² Площа земельної ділянки - 20 соток, багато кустарників та гарний сад. Чекаємо Вас на офісі за адресою: проспект Миру, 151 "Центр нерухомості та консалтингу"

Лесковица

Новый Дом 2019 года в Чернигове (Александровка) Цена обговаривается !!! Выгодно: Покупка новым хозяином только земли, Дом не введен в эксплуатацию!!!! 712. Коттедж с оптимально подобранной квадратурной. Состояние - После Строителей. Дом 2019 года. Кадастровый номер: 7410100000:02:046:5592 Общая площадь дома 160 м.кв. расположенного на участке 10 соток. 1 этаж: Каминный Зал, Просторная Кухня, Столовая, Гардеробная, Гараж, с/у, котельная 2 этаж: 4 комнаты, с/у, прихожая, Огромный Балкон. Цокольный этаж – заход с гаража На участке – Электричество (5 кВт, трехфазка), Вода – шахта перед домом, Газ – по улице Адрес: Александровка, ул. Земляничная (Сунична) Руслан

Сунична вул.

Олександрівка, новий будинок з меблями та технікою!!! Підходить під Є-оселя 3%/7%, Сертифікат (введення будинку в експлуатацію 2020 рік)! Продаж просторого будинку загальною площею 239 м2 з ремонтом, меблями та технікою. Матеріал - силікатна та червона цегла, залізобетонні плити перекриття, є підвал під усією площею будинку. Подвіря - 10 соток на яких є власна лазня (твердотоп), гараж та навіс для авто, асфальтована дорога. Будинок енегронезалежний, обладнаний сонячними панелями та накопичувачами. Власна скважина та централізоване водовідведення. Індивідуальне газове опалення (тепла підлога). Навколо будинку якісна тротуарна плитка, газонна трава. Для перелгяду будинку, отримання додаткової інформації та придбання телефонуйте не вагаючись!

можливий продаж по єОселя
Сунична вул., 37
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Дом в Ульяновке. Без внутренних работ.Все врпросы по телефону. 09******44 Ирина.

власник
Продам дом в Ульяновке

Продам велику половину будинка з власним двором та огородом 5 сотих. В будинку 4 окремі кімнати + кухня, коридор та ванна. Зроблений євроремонт, тепла підлога. На підлозі ламінат та плитка. Опалення дровʼяне та газове. Для дровʼяного опалення прибудована окрема котельня з входом з вулиці . Велика двоповерхова прибудова у дворі де гараж, сарай . Також є добротний погреб. Господарям залишається вбудована кухня.

власник
Продам половину будинка

Супер предложение! Лесковица, ул. Варзара - пол дома со всеми коммуникациями : центральный водопровод, газ, сливная большая яма - все работает , все подключено. Дом деревянный, обшелеванный, состояние советское. Огромное преимущество - свой отдельный двор, участок земли для садоводства, есть гараж, огромный полисадник, асфальтированный подьезд , рядом озеро Земснаряд, очень красивый вид - вид на купола Троицкой церкви. Документы в порядке, готовы для продажи. Торг уместен с реальным покупателем после просмотра. Приглашаем посмотреть этот дом! Высылаю видео по запросу.

Полдома, Лесковица, отдельный двор , все коммуникации!

Продам будинок в м . Семенівка,10 на 12 м,свіжий ремонт,зі зручностями,опалення газ,є також груба,4 великі кімнати,простора кухня,два входи,дві веранди.З питаннями дзвоніть(06******79)

власник
Продам будинок

Продам будинок в с.Прогрес Козелецького р-ну: *площа - 64м2, *три кімнати, котельня, веранда; *опалення комбіноване (газ, дрова), є грубка і котел, чавунні батареї; *робоча піч у господарській частині. Матеріал будівництва - деревяний брус, обкладений цеглою, покритий шифером. Підлога - якісна дубова доска без щілин і скрипу. Віконні рами - подвоєні деревяні. Будинок компактний, сухий і теплий ! Збудований якісно і на довго ! Ділянка 18сот правильної квадратної форми. Під вікнами садочок і город, де можна виростити все своє. Є хлів для господарства та великий льох для зберігання огородини та консервації... Вода з колодязя під двором. Дуже важливим є асфальтований підїзд по вулиці. І розташування самого села біля траси Київ-Чернігів. Оскільки у справах чи на роботу ви можете добратися без проблем. В селі є магазини, школа, садочок, амбулаторія, будинок культури. Функціонує господарство по вирощуванню зелені. І вже відбудовується великий тваринницький комплекс. Так що, роботу можна буде знайти і на місці. Перегляд за попередньою домовленістю - телефонуйте.

Продам будинок в с.Прогрес (Київ-Чернігів).

Дом кирпичный. 4 комнаты.требует косметического ремонта. М\п окна. есть заезд для машин.двор отдельный.погреб. 2 сотки земли каскадом на возвышенности.. Цена супер.!!!

Продам дом Лесковица\ верх\  91 м2

Предлагаю на продажу часть дома, с отдельным двором, заездов для авто, в доме 4 комнаты, кухня, с/у. Дом кирпичный и утеплён, толщина стен 70-80 см ( термодом), два вида отопления- газовое ( двухконтурный котёл) и грубка ( красивая, выложина плиткой), центральная канализация. В пешей доступности два супермаркета, рынок, остановка городского транспорта, почта, детский сад, школа... С радостью отвечу на дополнительные вопросы и покажу данный дом в живую.

Уютная часть дома верхняя Лесковица

Красивая, уютная часть дома с террасой на Лесковице недалеко от озера. Все новые коммуникации, два вида отопления. Осталось покрасить стены. Все вопросы по телефону.

власник
Лесковица Земснаряд Часть дома

Продам дом в селе Машево

власник
Продам дом

Продам 1/2 частину будинку у самому центрі міста. Евроремонт. Дровяге опалення,вода-свердловина,все на електриці працює,котел в грубі можно в без світла топити. 3 кімнати,2 коридори,кухня,сан вузол,та тамбур Тепла підлога від опалення. Хоз будівлі,земля 6 соток. Весь двір вкритий плиткою.

власник
Продам будинок квартира дом частина будинку

Популярні запити