Продается деревянный дом в разобранном состоянии. Каждая балка прономерована для того чтобы сложить его без проблем в любом удобном для вас месте. Дом был построен в шестидисятые годы прошлого века, но дерево очень хорошо сохранилось.

владелец
Деревяный дом в разобранном состоянии

Продам дом, в жилом состоянии, рядом жд больница, имеется большой огород, все вопросы по телефону

владелец
Продам дом в остках

Будинок загальною площею 105.1 кв.м, житлова площа 71.5 кв.м., який розташований на земельній ділянці 0.1 га. Будинок в звичайному стані, без сучасного ремонту. Усі комунікації (газ, е/е, вода) наявні. На території знаходиться невеличка літня кухня з гаражем, є колодязь. Земельна ділянка рівної форми, наявний невеличкий фруктовий сад. Локація будинку с.Масевичі, вул. Яблунева (поблизу кафе "У Тещі", за колишнім АТП). Хороше розміщення - поблизу 2 школи, дитячий садок, лікарня, центр міста, все в пішій доступності, тихе нешумне місце, хороші сусіди.

владелец
Будинок із земельною ділянкою
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

ВІД ВЛАСНИКА Продаж будинку в селі Рокитне Сарненського р-ну Рівненської обл. Призначення перегляду/деталізований відеоогляд за номером +38********73

владелец
БУДИНОК із ДІЛЯНКОЮ 14,5 соток с.Рокитне Рівненської обл.

ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ !!! У с.Рокитне ,вул. Сонячна ,продається недобудований будинок із земельною ділянкою (у вартість врахована лише земельна ділянка та матеріал для будівництва) Для більш детальної інформації телефонуйте.

владелец

Продається деревяний будинок (47.1) із придомовою зем.ділянкою (0.24 га), сарай.Будинок ділиться на коридор, комору, кухню та спальню. Також у будинку є піч з лежанкою та є груба. Взимку дуже тепло. В селі є школа, дит,садок, магазини,клуб, медпункт. До райцентру 20 км. Поряд ліс,гриби, клюква, черниця. 125000 грн. ($ 3000). Документи всі готові.

владелец
Продам будинок з зем.діл. с.Залавя, Рокитнівськ р-н Рівн-ка.125000грн

Продам будинок в селі Масевичі! Будинок має 2 кімнати і кухня, ванна кімната і коридор ! Біля ти будинку є гараж дровітьня літьня кухня погреб і 2 колодязя! Та має 25 соток землі

владелец
Продам будинок с Масевичі