Продам будинок в селі Миролюбівка Житомирської області (130 км від Києва) можна як і жити так і для дачі. Будинок не протікає, є пічка, є електрика, сарай, погріб, літня кухня та сарай під дрова. Три садки з різноманітними деревами: яблуня, груша, слива, абрикоса. Участок= ділянка 24сот. +. В нікці ділянки є річечка + посадка-лісок. Є карєр (не працюючий). Поруч ліс з суницями та грибами. Поруч озеро = можна як купатись так і ловити рибу. Можливий ТОРГ. Можливо під викуп.

власник
можливий продаж по єОселя
Червоноармійська, 61

Продається двоповерховий будинок-обєкт незавершеного будівництва в селищі Корнин, Житомирської області. Загальна площа будинку - 180 м², з яких 90 м² житлова площа і 90 м² мансардна. Будинок збудований з керамзитобетонних плит, що забезпечує міцність та теплоізоляцію. Земельна ділянка площею 13 соток. Є огорожа, яка відділяє територію від дороги. Будинок оснащений металопластиковими вікнами. Комунікації не підключені, проте розпочато будівництво каналізації. Електрика, вода та газ доступні для підключення. На території ділянки є кілька плодових дерев, зокрема яблуні та вишня. Розташування: Корнин - мальовниче селище на берегах річки Ірпінь, яка є притокою Дніпра. Тут вас оточують сосновий ліс та дубовий гай, що забезпечують чисте повітря і затишок. Піщаний берег і прозоре дно річки Ірпінь створюють ідеальні умови для відпочинку та риболовлі. Селище знаходиться на відстані 100 км від Києва і 80 км від Житомира. Найближча залізнична станція Криве розташована за 6 км. Корнин має всі необхідні зручності, включаючи школу, дитячий садок і амбулаторію загальної практики - сімейної медицини. Будинок розташований у віддаленій частині селища, що забезпечує тишу та спокій. Це ідеальне місце для великої родини. Живописна та спокійна атмосфера далеко від міської метушні в екологічно чистій зоні з розвиненою інфраструктурою.

власник
Ірпінська, 25

Продам будинок з виходом на берег річки Унава (перша лінія). Будинок розташований в мальовничому, затишному та тихому місці. Неподалік затоплений Миролюбівський карьєр (дуже мальовниче місце) та у сусідньому селі Корнін два водосховища. Село розташоване в 80 кілометрах від Києва та 70 кілометрів від Житомира. Село розвинене, є чотири продуктових магазини, один будівельний, нова пошта, укрпошта, школа, садочок, ліцей медичний пункт, перукарня, церква, ресторан. У селі асфальтована дорога, раз на тиждень можна придбати продукцію фермерського хазяйства Єрчики, свіжу молочну продукцію по низьким цінам, а неподалік від дому розташований обладнаний місцевий пляж. Ділянка велика з прямим виходом до річки. Загальна площа 33 сотки (25 соток під будівництво та 8 соток під садівництво або город). Територія будинку засаджена квітами та плодовими деревами, земля родюча (оброблена). Великий будинок 75 кв.метрів, 4 кімнати, кухня, та веранда з видом на річку. Будинок глиняний, обкладений цеглою (влітку тримається прохолода). Газове опалення по всьому будинку (також є пічне), централізована вода (також є криниця), світло, інтернет. На території є невеличкий сарай з камяним погрібом. РЕЄЛТОРАМ НЕ ТУРБУВАТИ!!!

власник
Заріччя
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Паволоч, Житомирська область Земельна ділянка приватизована Є спуск до річки По поводу доп. інформації звертається за телефоном

власник
Продам будинок з приватизованою землею

Будинок був побудований в 2000 роках з цегли з високим фундаментом. Між поверхами панельні перекриття. Дах оцинкований. Газ є. Є майстерня + гараж, що побудовані і сполучені з будинком. Є літня кухня разом з банею (капітальна будівля). Будинок був побудований у якості дачі, відповідно в ньому майже ніхто не жив.

власник
Тихий та затишний будинок

Житловий будинок у мальовничому місці, поряд з лісом та ставочком. В кінці садиби теж є водоймище, за яким знаходиться ліс. Навколо будинку сад. Будинок має 3 кімнати, кухню, приміщення для санвузла, обкладену цеглою терасу. Газ та електроенергія підключені до будинку. На території є підсобне приміщення (сарай), гараж та погріб. Будинок знаходиться на 71 сотці землі. Земля приватизована. Неподалік, за метрів 300-400, магазини, сільська рада, медпункт, діючі дитячий садок та школа. Дорога асфальтована. В селі є 4G інтернет водафон та провідниковий інтернет. Через село 6 разів на день курсують маршрутки: 3 рази з Києва в Попільню та 3 рази на Київ. Додатково можу скинути відео на вайберу. ТОРГ СУМІСНИЙ.

власник
Житловий будинок неподалік (100 км) від Києва та Житомира

Продається будинок на березі річки Ірпінь з земельною ділянкою 1.25 га. В кінці ділянки, річка що дозволяє встановити орошувальну систему для ведення сільського господарства чи аграрного бізнесу, декілька хоз приміщень для: сіна, дров, гараж, приміщення для скоту, майстерня, погріб. В подвірї є криниця та доволі великий сад з фруктовими деревами та кущами. Будинок деревяний, обшитий сайдингом, деревяні вікна та двері. Парове та пічне опалення будинку, підведений газ в будинок та літню кухню. Більш детальніше по телефону. 09******84 Тетяна Василівна. Можливий торг.

власник
Продам 1.25га землі з будинком 124м2 с.Ходорків, вул. Піщана

Продаємо власний будинок. В хорошому стані. Є господарські приміщення : гараж, льох, літня кухня і хлів. Смт. Попільня Деталі за тел. 09******20

власник
Продаж будинку

Прошу читати опис до кінця!!! Земельна ділянка 47.5 соток ( приватизована є держ акти) також є документи на будинок ( технічний паспорт) БУДИНОК ПОТРЕУЄ РЕМОНТУ!!! відновлення. НА ДАНИЙ МОМЕНТ ДЛЯ ПРОЖИВАННЯ НЕПРИДАТНИЙ !!!!Давно ніхто не проживає. Комунікації відімкнуті. Газ на дорозі. Електрика на опорі. Детальніше напишу на вайбер і скину фото . Можливий будь який обмін ( мотоцикл,авто.тощо) Чекаю пропозицій. Всім мирного неба і спокою в душі.

власник
Дім земельна ділянка

110км від міста Київ 10км від міста Попільня. Приватизовано: 58 соток землі (чорнозем).Дім деревяний обкладений цеглою (приватизований) 89м.кв. плюс добудова: веранда, кухня з підсопкою 41м.кв.,гараж 22м.кв.. Опалення газове,дві груби під дрова. В подвірї: цегляний сарай 42м.кв., камяний погріб, бесідка з каміном, криниця, електрична циркулярка для порізки дрів , садок 20 соток з фруктовими деревами обгорожений сіткою-рабицею, профнастил. Подвіря: асфальтоване. 50м зупинка маршуток. Протікає річка Камянка.До центру села 2км.Село сучасне (магазини кафе,буд.культури,парк,школа,медпункт,дитсадок,ліс,ставки,с/г інфраструктура) Адреса:с.Саверці вул.Семенова,74.тел.06******19-Леонід

власник
Продам будинок та ділянку в с. Саверці Попільнянський р-н Житомирська

Продам будинок в с.Саверці Житомирською обл, Попельнянского р-ну.Загальна проща ділянки 35 соток, 25-огород.У будинку, а так само в літній кухні газ, металопластиковые вікна.Колодязь, сарай.До автобусної зупинки 5хв пішки.Реальному покупцю приємна знижка.

власник
Продам будинок в с.Саверці Попельнянского р-на!

Продам будинок в с. Липки з господарчими будівлями,погребом, сарай, колодязь в дворі. Тереторія садиби від дороги обгороджена парканом з металопрофілем. Загальна площа садиби 0,78 га. 0,35га з них орної землі, 0,12га. фруктовий сад. Площа будинку 83 кв./м. (3 кімнати, кухня, кладова, коридор, віранда). Розташування до центру села 2 км, до залізничної дорого Пів.Зах.Залізниця сполученням електропоїздів Житомир- Фастів 3 км. до районногоцентру 28 км, до обласного центру 78 км, до м. Київ 102 км. Ліс знаходиться на відстані 1,5 км. до мальвничого водосховища 3,5 км.

власник
Продам жилий будинок в Попільнянському районі

Купить дом можно в Житомирской обл. Попельнянскиий район, село Мохначка, 100 км от Киева. Дом кирпичный, общая площадь 42,5 КВ.м., 40 соток земли, участок ровный. Гараж, сарай, летняя кухня с блоков, погреб, скважина 20 метров, газ стояк подведен к дому. Отопление печное. Фруктовый сад. 10 метров от дома лес. Школа - 500 метров от дома. В районном центре, 7 км от села, база отдыха. ЖД станция напрямую 3 км. Медпункт есть.

власник
Дом, 42 кв2 + 40 соток земли

Продам будинок в с.Королівка Попільнянского р-ну Житомирської обл. Будинок вміщає 3 кімнати, прихожу, кухню з кладовою, сіни і веранду. В будинку газове отоплення(конвектори), а також є груба на дровах. В 5-ти хв. їзди або 15 хв. ходьби від дому знаходиться чудова база відпочинку "Дубрава"

власник
Продаж будинку, Житомирська, Попельня, c. Королівка

Продаю будинок. Житомирська область,село Сокільча. Дім 102 квадратних метрів,загальна площа 1,2 гектарів землі. Біля дому ліс, ставок , два погрібна, 4 кімнати, кухня, хол,літня кухня,гараж,два чирдака, скважина. +38********82

власник
Житомирская область, село Сокільча.

Продається будинок Житомирська область, смт. Попільня. вул. Фомічова 4, в самому центрі, площа будинках 120 кв.м , будинок на 2 половини, три роздільні кімнати в одній половині і 2 окремі в другій половині в кожній половині є газ, вода. В будинку лишаються всі меблі, як-то кажуть «заходь і живи». Земельна ділянка 12 сот. Ціна 23500 у.о. з гарним торгом. Всі деталі за телефоном.

власник
Продам будинок в смт. Попільні

Хата , будинок в селі Андрушки Житомирської області.Вул Лугова 29(Горького). Будинок цегляний (не обложений) , дах шифр. В хаті є газ, опалення, водопостачання централізовоне по вулиці. Будинок придатний для проживання. Прибудинкова ділянка 17 соток + город. Документи оформлені, власник. Оформлення за рахунок покупця. Село велике є цукровий завод, лікарня, школа, дитячий садок та багато магазинів.

власник
Хата будинок в селі Андрушки Житомирська обл.

Продаю будинок в смт Попільня, за адресою вул. Молодогвардійців, 33. Місцерозташування - недалеко від центру. Біля дому є невелика земельна ділянка, літня кухня, гараж та інші господарчі приміщення. Документи всі оформлені. Деталі за номером телефону.

власник
Продам будинок смт Попільня

Продам будинок з ділянкою в с. Миролюбівка, Житомирська область.. На усі питання відповім по телефону.

власник
Будинок з ділянкою

Продається ділянка 45 соток ( на території є будинок) З виходом до водосховища. Гарне місце для дачі. Можливий невеликий торг.

власник
Продається Будинок

Продається будинок , загальною площею 65,3 кв.м. В будинок заведена вода, своя каналізація є душ, туалет, машина пральна -автомат , горячая вода. На території є два колодці, погреб, гараж, побудова для збереження інвентарю. Великий двір. Будинок знаходиться в 119 км від Києва по Житомирскій трасі. Додаткові фото дому скину в приватні повідомлення.

власник
Продаж будинку в затишному місці.

Продам хату в ідеальному стані знаходиться в житомирській області,район житомирський,село турбівка Площа землі 27 соток 50 квадратних метрів хата Знаходиться зразу біля річки Продається з усім майном В хаті встановлена вся сантехніка,електрика Документи всі готові для підпису Проведене три фази А також є торг Номер 09******75 Людмила дзвоніть по цьому номеру

власник
Продам хату житомирська область село турбівка

Продам будинок Загальна площа угіддя 50 соток(25 з них город) На території літня кухня,дровник,хата,погріб,гараж з ямою Хата нова 70 квадратів,світло,газ,вода скважина. 3 кімнати +кухня. Літня кухня,туалет з каналізацією,ванна,бойлер,стіральна машина,плита,груба на дровах,друга половина літної кухні як хлів для курей з окремим входом За хатою є фруктовий сад, перед хатою невеличка тераса Якщо є питання дзвоніть,додаткові фото та відео можу вислати на viber

власник
Продам будинок Новоселиця Житомирська обл, будинок Попільня

Продам будинок с. Андрушки Житомирський р-н (Попільнянський) Житомирська обл., приватизована земельна ділянка 25 соток. Опалення газове, є груба, яка отоплює всі кімнати. В дворі криниця, літня кухня газифікована, гараж, господарські споруди, два погріби. Поруч сільська рада, школа, парк, озеро та автобусна зупинка. Торг.

власник
Житловий будинок
1 - 24 з 56 результатів

Популярні запити