Продається добротний будинок у с. Підпечери! Біля Франківська! Продається житловий будинок загальною площею 112 м2 та земельна ділянка площею 9,6 сот в с. Підпечери (по вул. Франка), до міста 20 хв машиною (8км до центру Івано-Франківська) Земельна ділянка прямокутної видовженої форми, частково посаджений сад, частково обробляється. На ділянці розташований житловий будинок, господарське приміщення, літня кухня та гараж, насаджений фруктовий сад, територія огороджена. Будинок 1-но поверховий, є вихід на горище, висота повноцінна можна зробити додаткові кімнати. На першому поверсі 2 спальні кімнати (площею 21м2) та кухня з вітальнею (27 м2), санвузол, технічне приміщення (підвал площею 13,6м2), кладова(7,3м2) з виходом на горище. Присутні всі необхідні комунікації: газ, світло, вода (криниця) та каналізація (септик). Встановлений газовий котел двоконтурний, стоїть насос на воду. Будинок добротно збудований із цегли 1980-х роках, частина добудована із дерева (кухня, коридор і санвузол). Близько школа, дитячий садок, магазини, поштові відділення та інше. Телефонуйте для уточнення деталей.

Франка, 23

Продається будинок та столярня у с. Підпечери! Біля Франківська! Продається житловий будинок загальною площею 198 м2 , +СТОЛЯРНЯ з усіма необхідними станками для ведення власної справи та Земельня ділянка площею 9 сот в с. Підпечери (по вул. Франка), до міста 20 хв машиною (8км до центру Івано-Франківська). Земельна ділянка прямокутної форми, частково посаджений сад, є зона для відпочинку, територія огороджена. Будинок двоповерховий: На першому поверсі 1 відпочинкова кімната (площею 25 м2 + гардероб), кухня(14 м2), санвузол + САУНА, технічне приміщення та підвал, +++ГАРАЖ площею 19 м2!!! На другому поверсі 3 окремі спальні кімнати (дві дитячі та батьківська) і простора гостьва кімната (площею 26 м2) + робоча зона (18 м2), що можна переобладнати в окремий кабінет. Також є вихід на горище, де можна додатково зробити повноцінний жилий поверх. Присутні всі необхідні комунікації: газ, світло, вода (криниця) та каналізація (септик). Встановлений газовий котел, стоїть насос на воду. Будинок добротно збудований із цегли 2000-х роках. Перевагою є майстерня де є всі необхідні станки для столярної справи. Все входить в ціну. Близько школа, дитячий садок, магазини, поштові відділення та інше. Телефонуйте для уточнення деталей.

можливий продаж по єОселя
Липова, 4

Продається будинок та земля 11,4 сот під будову, Підпечери, центр! Продається цегляний будинок загальною площею 60,2 м2, який розташований на земельній ділянці площею 11,4 сотих – під будівництво! Земельна ділянка доглянута розмір 22 на 53 м., викопаний колодязь, в будинок заведено світло, територія огороджена. Будинок добротний, цегляний, потребує ремонту. Поруч є газ, також міська вода і каналізація (50 метрів). До Франківська 8 км, село входить в ОТГ Франківська, є комунальний транспорт 20 хв до готелю Надія. Біля будинку до 200 метрів школа, дитячий садок, магазини та автобусна зупинка.

можливий продаж по єОселя
провулок Гагаріна, 12
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам двоповерховий будинок в с. Підпечери. Площа земельної ділянки - 11 сотих. Комфортний та сучасний будинок для поціновувачів тихого та безпечного життя площею 183 м2. Тут є: - Просторий гараж 25 м2. - Надійна огорожа з кованими воротами. - Власна артезіанська свердловина + додаткова фільтрація забезпечує 100% якість води. - Автономне опалення (твердопаливний котел з терморегулятором), дозволяє економно використовувати дрова. - Підігрів підлоги. Будинок з якісних матеріалів та сучасним ремонтом готовий для проживання! Заходь та живи! P.S. Меблі та техніка – у подарунок.

Грушевського

Продається будинок в селі Педпечери. 15 хвилин машиною до центру міста. Загальна площа приміщень 75,3 кВ.м (4 кімнати). Встановлено 2 пластикових вікна. Є великий сирих ,який можна переробити на 2 поверх. Проведено світло, газ і пробита скважина. Каналізацію можна зробити центральну. Площа ділянки 7 соток. Знаходиться в центрі села, поблизу знаходиться все необхідне (автобусна зупинка, магазини, школа, Нова Пошта і тд). Можливий торг!!!

власник
Продається будинок в селі Педпечери

Продається недобудований будинок в с.Підпечери. Вкладені пластикові вікна, проведено світло. Перший поверх поштукатурений. На подвірї є земельна ділянка. Будинок зданий в експлуатацію.Всі деталі за тел 06******28

Житловий будинок

Продається будинок неподалік Івано _ Франківська. Площа будинку 108 м2, дві кімнати, кухня ,кладова , веранда Також є горище. Площа подвір"я 0,008 га, також на території знаходиться гараж ,площею 19 м2,збудований з шлакоблоку, сарай який розділений на 4 окремі приміщення ,загальною площею 110 м 2. До даного будинку належить земельна ділянка , цільове призначення під будівництво, площа ділянки 0,025 га Матеріал стін : дерево, яке навколо обмуроване цеглою

Продається будинок в с Підпечари

Географія Підпечери