#A8535 Життя за містом - це чисте повітря і постійний рух. Фітнес-клуб з успіхом замінюють пробіжка біля соснового лісу, робота і догляд за прибудинковою територією. Замість бетонного підїзду і тісного двору багатоповерхівки - власний дворик. Затишок внутрішнього житлового простору доповнено свободою простору зовнішнього. Простір , тиша та спокій , якщо ви у пошуках саме цього , тоді скоріш до нас на перегляд . До вашої уваги пропоную затишний будинок 92м2, у передмісті Києва , Броварський район , село Погреби , вул.Пасічнка Приватизована земельна ділянка. Будинок побудований із газоблоку має 2 спальні кімнати, санвузол, простора кухня вітальня. На території підсипано чорнозем, викладена тротуарна плитка, ворота з автоматикою . Поруч проживають хороші, дружелюбні сусіди. Максимально розвинута інфраструктура : садок, школа, супермаркети, Нова пошта, Укр. Пошта, перукарня, кавярня, аптека, школа футболу Поруч з ліс. Для тих хто любить тихе полювання самий раз. На машині 15 хвилин від міста. Дуже зручний маршрут до Києва. Цей будинок чекає з нетерпінням на свого власника. Важко передати словами всю гаму відчуттів, які виникають, тому запрошую на перегляд в зручний для вас час .

Пасіченка, 35

Найкраща пропозиція будинку в Погребах! Сучасний будинок 2017р. побудови. Площа 270м. Ремонт з якісних матеріалів: ексклюзивні італійські меблі на замовлення та фурнітура , дорога відомих брендів. Дуже функціональне планування , продумане із розрахунку для великої родини. На першому поверсі велика кухня-гостьова для зустрічі гостей, кабінет для роботи, та санвузол. На другому поверсі три дитячі, та хозяйська спальня, два санвузли, щоб всім було комфортно та зручно. Мансардний поверх можна переобладнати в ігрову. Особлива перевага- велика ділянка 17 соток з ландшафтним дизайном і різними насадженнями. Це справжня мрія для дітей та відпочинку у власному будинку. Для зручності прямо з будинку вихід в гараж на дві машини та Хоз.приміщення. Окремо паркувальний майданчик перед будинком. Важлива перевага- асфальтована вулиця з освітленням та сучасною забудовою. Ідеальна інфраструктура поруч:до Києва 10 хв. на авто (до центру Києва – 40 хв.), до р. Десна 10 хв. на авто. В пішохідному доступі: тенісні корти (криті та відкриті), спортивні та дитячі майданчики, озеро, церква, школа, нова пошта та ін. 5 хв. на авто супермаркети Сільпо, Фора, АТБ, ресторани. Дана пропозиція є найкращою за комплексом характеристик в радіусі 10км. Ви можете впевнитися в цьому на перегляді. Чекаємо Вас.Без комісії

Некрасова, 14

КиЇвська обл., Броварський р-н., с.Погреби. Продаж двоповерхового будинку з ремонтом вбудованою технікою та меблями . Загальна площа будинку 315 м2 (червона цегла). Перший поверх - кухня вітальня 75м2 , кімната 18.6 м2 , сан.вузол 9.2м2 , два виходи - гараж (поряд газова котельня) та тераса . Другий поверх - 1 кімната 14.3 м , 2 кімната 21.3 м , 3 кімната 33.6 м , 4 кімната 18.7 м , сан.вузол 6.3м , гардеробна 7.7 м . На ділянці 18 соток розташована баня 70м2 та поряд котельня з твердопаливним котлом . Свердловина - 47м , електрика 15 кВт. Ландшафтний дизайн, плодові дерева , квіти. Автоматичні ворота на вЇзді. Гарне місце розташування. Дод.інфо. за телефоном. Вартість : 350000 y.e.

Покровська
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продамо будинок. С. Погреби, Троєщина, Десняниський район. Ділянка 8 сотки 135м2 Стрічковий фундамент. По верху фундаменту залита монолітна плита 400мл. Стіни з газоблоку який утеплений пінопластом 100мл. Криша монолітна 200мл плита Утеплювач пінопласт 200мл, по криші, пвх мембрана від якісного виробника, потім залита піщано цементна стяжка. По всьому будинку розведена, тепла підлога. Зроблена стяжка Зроблена Штукатурна. Розведена Електрика Септик з переливом. Скважина У дворі: Бруківка виробник «Мандарин» Вікна в ламінації. Всі документи є. Із плюсів сьогодення: світло ніколи не вимикають. 150.000$ (торг) Без комісії Хто шукає будинок з якісних матеріалів, в Києві? Запрошуємо на перегляд.

возможна продажа по єОселя
Єдності вул.

До Вашої уваги пропонується Чудовий, Великий заміський маєток біля озера. Всього 5 км від Київа, у мальовничому селищі Погреби, Броварський район Київської області. Будинок розташований на ділянці 22 сотки. Цільове призначення ділянки - під забудову. Також на ділянці розташована літня кухня з терасою, велика двоповерхова баня з кімнатами для відпочинку та великий двоповерховий гараж на два паркомісця, на другому поверсі три кімнати (можна використовувати як гостьовий будинок). Є викопаний та залитий басейн з очосними комунікаціями. Ділянка огородженя забором з червоного граніту на міцному фундаменті. Будинок, гараж і сауна побудовані зі зрубу Смереки привезеної з екологічно чистого регіону Карпат Івано-Франківщини, зруб оброблений екологічними антипожежними засобами та засобами від шкідників. Дах облаштований Японською метало-черепицею з гарантією 150 років, утеплений мінеральною ватою 15 см. У 3-поверховому будинку 600 м2 є цокольний поверх 180 м2, з армованим бетонним перекриттям і потрійною гідроізоляцією, який можна облаштувати як укриття, є 2 виходи в різних сторонах будинку. Там передбачено 2 кімнати які можна облаштувати на свій розсуд (більярд, винний погріб, кінотеатр і т.д. ), 2 сан/вузла, пральня, котельня та великий хол. Комунікації вже заведені на ділянку: електроенергія 10-30 КВ, газ+лічильник (підведено до будинку, лазні та гаража), переливний септик на три ями 7 кубів. По всім будівлям розведена антипожежна проводка, водопостачання та каналізація. По основному будинку розведені труби опалення. Сам будинок біля озера має три поверхи + цокольний поверх, 2-поверховий гараж, 2-поверхова лазня мають деревяне внутрішнє оздоблення з деревяними підлогами та якісними вікнами, що створює затишну та природну атмосферу всередині приміщень та пропонує дивовижні можливості для комфортного проживання великої родини. Безмежні можливості для бізнесу: створення ретритного центру, реабілітаційного центру, готельно-ресторанного комплексу на 15-17 номерів, будинку пристарілих чи дитячого табору. Телефонуйте прямо зараз, з задоволенням відповім на всі Ваші питання, організую швидкий перегляд та безпечну угоду.

Райдужна, 4

Продається Будинок 126 м2 з дизайн-проєктом! Перший поверх: Кухня-вітальня 30 Гардеробна/кабінет 14 Санвузол 3, 5 Котельна/кладова 8 Коридор 12 Другий поверх: Кімната 1 - 17 Кімната 2 - 16, 5 Кімната 3 - 11, 7 Ванна кімната - 6, 4 Коридор - 6, 8 Тераса 24 м2 В будинку: тепла підлога на першому поверсі та в ванній кімнаті на другому поверсі, бойлер, встановлені дві інсталяції, виведено опалення на другому поверсі, все готове до встановлення радіаторів(радіатори в наявності), зроблене розведення електрики по всьому будинку згідно з дизайн-проєктом. Пробита скважина, зроблений септик, каналізація, встановлений насос. Є електричний котел, все підготовлено до його встановлення. Всі вікна rehau енергозберігаючі з поляризацією. Будинок повністю готовий до ремонту, зроблена чорнова штукатурка стін. В будинок заведена електрика 16кВт, лічильник день/ніч. Утеплення будинку базальт 150мм. Є паркан з двох сторін Ділянка 6, 26 соток рівна, вода повесні на ділянці не стоїть. Поруч тільки побудовані сусіди. Є можливість зробити шлагбаум на 4 ділянки. Вулиця тиха, в пішій доступності магазини, аптеки, школа, садок. В кільці вулиці зупинка громадського транспорту(Бровари-Київ). Більше фото можу скинути в будь-якому менеджері

возможна продажа по єОселя
Мічуріна, 7

Продається будинок 5 кілометрів від Києва, в Броварському районі, в селі Погреби. Будинок 2-х поверховий, з площею 210 м2, з ділянкою 20 соток, 6 окремих кімнат, великий підвал. У будинки заведено електрику, газ, перший поверх тепла підлога, залита. На території ділянки посаджені різновидні дерева. Поряд із будинком знаходиться ліс. Сусіди поряд живуть.

Єдності вул.

Продаж будинку здійснюється без комісії для покупця! вулиця Тернікова №4. Погреби; Броварський район. Троєщина. Будинок – 120 кв.м. Ділянка – 10 соток. Будинок є придатним для цілорічного проживання. Опалення: Три види опалення. Встановлено: газовий, електричний та твердопаливний котли. На даний момент у роботі газ і твердопаливний. Каналізація: дві ями по 10 кубів. Вода - свердловина. Світло 10 кВт. Вбудована кухня, санвузол кахель. Перегляди будинку можливі у зручний для Вас час за попередньою домовленістю.

Терникова, 4

Цей будинок неймовірно теплий і затишний. Його розташування забезпечує зручний доступ до столиці . Лише пʼять хвилин на авто і ви вже в Києві . Це двоповерховий будинок в селі Погреби Броварського району 2010року побудови загальною площею 260 м квадратних . Житлова площа 78м2 В будинку на першому поверсі вітальня, санвузол, велика зала кухня - столова ,та гостьова кімната . Другий поверх три спальні та санвузол . Кутова ділянка 24 сотки ,фасад 75 м . На ділянці побудований дерев’яний зруб 74м2, більярд ,сауна ,камін. Мангальна зона та молодий сад забезпечує гарний відпочинок в колі сім’ї та друзів . В будинок заведено 380 кіловат ,три фази . Підігрів підлоги в санвузлах . Газове опалення ,бойлер накопичувач . Система очищення води ,скважина 60м Пожежно охорона сигналізація ,авто ворота.Гараж. Будинок побудований з газоблоку ,,Аеросʼʼ. Зовнішнє оздоблення цегла ,,Літос ʼʼ6см, дах німецький катепал . Утеплювач Roskwall плюс стеродур . Цей родинний будинок із хорошою аурою і чудовими спогадами та позитивними емоціями ,які точно передадуться новому власнику. 360000у.о. Без комісії

Гончара

Продається будинок у Броварському районі, с. Погреби. За три кілометри від Києва. Будинок збудований з високоякісних матеріалів, добре утеплений, має великі світлі вікна. розташований на 5 сотках землі , складається з чотирьох кімнат, великої зали для гостей з кухнею та виходом на терасу, пральні, топкової, двох ванних кімнат, своя септик з переливом по 8 кубів, електрика 17 кВт, електро котел + комунікації під твердопаливний котел і камін, дах металочерепиця, скважина 108м. Ремонт майже готовий, залишилося лише чистове оздоблення. Дізнатись більше ви можете зателефонувавши та записатись на перегляд!

возможна продажа по єОселя
Стародеснянська, 3

Погребы, центр. Ул. Завбирского ( Фрунзе) 23. Рядом Фора, остановка маршрутки, магазины. В продажу предлагается дом общей площадью 50 м2. Особенность постройки : дом одной стенкой граничит с другим домом. Строили одновременно. Кирпич. Выделен отдельный. адрес. Под ремонт. Газ, электричество, вода в доме. Есть скважина. Ванная, туалет в доме. Но есть и на улице. Бойлер. Практически везде стеклопакеты. Земли 10.29 соток. Гараж, сарай. Отличные соседи. Большая часть участка свободна, что даёт возможность построить там дом, продолжая жить в этом. Документы готовы. В полном порядке. 54500 у.е./ торг реальному покупателю. БЕЗ КОМИССИИ ДЛЯ ПОКУПАТЕЛЯ. Есть видеообзор участка и дома

Завбирского, 23

Продається двох поверховий приватний будинок у с. Погреби Київської обл. Броварський район. Загальною площею 85 м²,на 5 сотках землі приватизованій, цільове призначення ділянки - під забудову будь яких споруд. В центрі села, від магазину "Фора" 800 м. Тиха вулиця, Незаледності 35 б. до м. Київ 3 км. Будинок з газоблоку,криша метало-черепиця,перегородки газоблок,фундамент стрічковий зверху плита монолітна. Тепла підлога. По будинку розводка по каналізації готова.Район новобудов,поруч чисті водойми,зелена зона відпочинку. Ми господарі,не агенство не рієлтор.

владелец
Продаєм будинок під Києвом с.Погреби

Продаж одноповерхового сучасного будинку в селі Погреби Броварського району Київської області. У будинку виконано грамотне й функціональне планування. У будинку: - заведено 17 кВТ. - стрічковий фундамент, по верху якого було залито монолітну плиту 400мл. - стіни з газоблоку, утеплені пінопластом 100мл - криша монолітна - утеплювач пінопласт 200мл, по криші, пвх мембрана від якісного виробника, потім залита піщано-цементна стяжка - розведено теплу підлогу - зроблена стяжка - проведено штукатурні роботи - розведена електрика - септик з переливом. Є скважина. Площа ділянки - 7 соток. На ділянці є: - Бруківка виробник «Мандарин» - Вікна в ламінації Будинок розташований у місцевості з гарно розвиненою інфраструкурою та мальовничими краєвидами. Поруч є все необхідне для комфорту: супермаркети, ринки з фермерською продукцією, кавярні, ресторани, заклади освіти, медичні заклади, салони краси, відділення пошти та банків. Також село Погреби має гарну транспортну розвязку. До центра Києва можна доїхати за 20 хвилин. 10553

БЕЗ КОМІСІЇ Продаж одноповерхового будинку в с. Погреби вул. Соловїна

Продам земельну ділянку з будинком в с. Погреби Броварського району. Ділянка 24 сотки 200 м. від кордону з Києвом. При вїзді з боку ТЕЦ 6, вул. Столична 2. Будинок 1-но поверховий площею 150кв.м. Рік побудови 1995. Має 6 кімнат. До будинку підведено газ та світло. Потребує ремонту. Гарне розташування. До центру Києва 20км. Я власник.

владелец
Продаж будинку з землею 24 сотки

Продаж двоповерхового сучасного будинку в селі Погреби Броварського району Київської області. У будинку виконано грамотне й функціональне планування. Перевагою є те, що в будинку два виходи, а також є тераса 130 м2. Також є тераса з накриттям. У будинку: - заведено 17 кВТ. - стрічковий фундамент, по верху якого було залито монолітну плиту 400мл. - стіни з газоблоку, утеплені пінопластом 100мл - криша монолітна - утеплювач пінопласт 200мл, по криші, пвх мембрана від якісного виробника, потім залита піщано-цементна стяжка - розведено теплу підлогу - зроблена стяжка - проведено штукатурні роботи - розведена електрика - септик з переливом. Є скважина. Площа ділянки - 9 соток. На ділянці є: - Бруківка виробник «Мандарин» - Вікна в ламінації Будинок розташований у місцевості з гарно розвиненою інфраструкурою та мальовничими краєвидами. Поруч є все необхідне для комфорту: супермаркети, ринки з фермерською продукцією, кавярні, ресторани, заклади освіти, медичні заклади, салони краси, відділення пошти та банків. Також село Погреби має гарну транспортну розвязку. До центра Києва можна доїхати за 20 хвилин.

Продаж будинку в стилі Хай-тек 170 м2 Погреби вул. Соловяненка

Дім доступний до переглядів, всі документи для продажу готові. Будинок розташований в центрі села (5 хв пішки Фора, школа, центр, асфальтний підʼїзд. Будинок 2014 року будівництва, за новими технологіями, дуже теплий з газобетону. Територія 7 соток, під будівництво, один власник, документи для продажу готові. На першому поверсі 65 м.кв + 21 м.кв тераса. Другий поверх 42 м.кв внесений в план будинку, деревʼяні перекриття. В цілях економії і відсутності такої потреби, ми його не робили. В домі є трьох фазне навантаження (12 кВ), будинок отоблюється електричним котлом, тепла підлога в усьому будинку. Є бойлер для гарячої води. Також в садовому будиночку розміщено електрогенератор (5 кв). Електро ворота, скважина 12 метрів, септик на 4 кільці з переливом. Газ є по вулиці. За всіма питаннями дзвонити у WhatsApp, Viber i Telegram.

владелец
Синеозерная (Суворова) улица, 2В, Погребы (Бровары), Киевская 115000.0 USD

Капитальный одноэтажный дом. Строительство дома было под строгим контролем. Введен в эксплуатацию. Электричество есть! 17 киловат. Скважина. Вода отличная! Газ по улице. Есть возможность увеличить участок на пять соток. Продается соседний участок. Забор. Автоматические ворота,калитка. Интернет оптоволокно и т.д.

владелец
Дом в Погребах. Участок семь соток.

Залишились останні два будинки з восьми. Продається двоповерховий 4-х кімнатний таунхаус з терасою в закритому котеджному містечку для цілорічного проживання за 3 км від Києва в селищі Погреби (за районом Троєщина) Площа будинку - 147 кв.м. + 10 кв.м (тераса) Перший поверх - кухня-вітальня (19,8 м.кв), бойлерна (5,18), гостьовий с/в, гардеробна, вітальня (28,17 м.кв) з виходом на терасу (13 м.кв). Другий поверх - 1 спальня (17,42 м.кв), 2 спальні (13,66 м.кв), с/в (8,38), гардеробна. Земельна ділянка + 2,1 сотки У будинок заведені всі комунікації: - Електрика 5 кВт (офіційні документи) з можливістю збільшення. - Газ (офіційні документи) - Каналізація - (індивідуальний переливний БІО - септик 3 м.куб) - Вода - (свердловина 55 метрів) Як побудований таунхаус: - Стіни - цегла. - Перекриття - залізобетон. - Кроквяний дах, покритий полімерпіщаною черепицею. - Вікна - енергозберігаючі двокамерні склопакети REHAU. - Утеплений фасад. - Стіни, стеля - штукатурка, підлога - стяжка (із заглибленням під підігрів підлоги) - Броньовані двері. Будівництво завершено, обєкт введено в експлуатацію, документи готові. У пішій доступності від таунхауса: - Магазини, супермаркет - Сауна, ресторан, - Школа, - Дитячий садок, - Озеро, - Річка Десна, - Ліс Ділянка та документи: - Цільове призначення - будівництво житлового будинку. - Право власності на будинок. - Державний акт на землю на кожну ділянку - 2,1 сотки. - !!! Оформлені документи на електрику, газ. Адреса: Київська обл. Броварський р-н, с.Погреби, вул. Софіївська, 1. Є безвідсоткова розстрочка від власника на 2 роки за початкового внеску від 50%! Вартість 98 500 $ Програма Є-ОСЕЛЯ!

владелец
600 у.е за м.кв Двоповерховий Таунхаус 147 м.кв з терасою та двориком

Продам сучасний та просторий будинок в спокійному селі Погреби. Ділянка знаходиться за 2,5км від міста Києва. Поруч річка Кодак. Дуже якісна забудова. Сусіди активно будуються, відносно новий масив для приватних житлових будинків. Гарний варіант для родини, батьків або для бізнесу. Загальна інформація: Площа будинку: 105 м2 Площа ділянки: 6,01 соток Ремонт: під чорнове та чистове оздоблення Рік побудови: 2021 рік Фундамент: стрічковий Матеріал стін: теплий газоблок товщиною 400 мм Дах: металочерепиця Оздоблення фасаду: декоративна штукатурка «баранець» Планування: 3 окремі кімнати велика кухня-вітальня 2 суміжні санвузли котельня Комунікації: Вода: свердловина на ділянці глибиною 51 метр, вода заведена в будинок Каналізація: подвійний септик Електроенергія: 17 кВт, 3 фази, заведена в будинок Інфраструктура: Школа, дитячий садок в селі Зона відпочинку «Кодак» з пляжем – 1,1км Доступ до води для плавання та рибалки, відпочинку – 300м Поруч новий супермаркет «Фора» - 850м, супермаркети «АТБ» та «Сільпо», АЗС та інше Зупинка громадського транспорту Можливий торг. Звертатись за телефоном - 09******17 Іван

владелец
Продам будинок 105 кв.м., с. Погреби, поруч Троєщина, 2,5км - Київ

Продаж просторого сучасного будинку 120м у с. Погреби. Власна велика ділянка 6 соток, функціональне планування, високі стелі - 4 м. Глубокий монолітний фундамент, утеплення 10 см пінопласт, стіни з газоблоку, дах - фальц. Чудове розташування- 5 хвилин до Києва на авто, поряд магазини Сільпо, АТБ, ресторани, зупинки громадського транспорту, тенісний клуб, річка. Ідеальний варінт для родини за доступною ціною, спокійний та забудований район. Обʼєкт знаходиться на етапі будівництва.. Продаж без комісійних для покупця. Запрошуємо на перегляди!

Продаж розкішного будинку 120м в Погребах без комісії

Є очистка води, кондиціонери, камін, тепла підлога, велика територія на задньому дворі.Всі питання по телефону або в приватних повідомленнях.

владелец
Будинок/ дуплекс

Продається земельна ділянка 78 соток та розташований на ній будинок на три входи в с.Погреби (біля Василькова). БУДИНОК: має три окремі входи та потребує ремонту, підведений газ, світло, вода в колодязі. ДІЛЯНКА: по документах два акта, має рельєф - підвищення і спуски( не значні), але в умілих руках все це перетвориться в родзинку. Посажений молодий сад, але є й старі дерева, сосни. До будинку асфальтована дорога. В селі є озеро. Поряд зупинка транспорту.

Продається будинок на великій земельній ділянці ( 78 соток)

Окремий будинок під Києвом, Погреби, центр села, вул. Пасіченка, 32, до всього близько. Продам окремий будинок на 4 сотках з огорожею та благоустроєм ділянки. Будинок одноповерховий, з високим горищем та високим фундаментом, компактний, затишний та зручний. Має 2 окремі спальні та простору кухню - студію з виходом на терасу, кладову, прихожу, сан.вузол, терасу та ганок - мрія кожної сім"ї - жити в своєму окремому затишному просторі. Метражі 92/53/11, вікна на терасу в підлогу, якісні будівельні матеріали та оздоблення: монолітний з/б фундамент, стіни утеплені і оздоблені штукатуркою, плиткою, природним каменем. Дах зроблено з використанням просоченого бруса, крокв, стійок, розкосів по технології MiTeK, утеплено мінватою. Вхідні двері, вікна якісні, не потребують заміни. Придбано електрику 12 квт, 3 фази - будинок на електроопаленні, пільговий тариф. Є можливість зробити камін чи грубку у вітальні, при бажанні. Ідеальна стяжка на підлозі, розведено електрику, сантехніку. Своя скважина з гарною водою, септик з переливом, доріжки, відмостка, стоянка для 2-х авто, багато місця для квітів, газону, саду. Ціна 78 тис.у.о. , торг, без внутрішнього ремонту, з ремонтом - по вартості виконаних робіт. Без комісії.

Продам окремий будинок на 4 сотках, готовий.

Пропонуємо на продаж від власника чудовий дуплекс в селі Погреби (4 км. від Києва), загальною площею 120 кв.м., ділянка 5,5 соток. Світлий, затишний будинок з дуже вдалим функціональним плануванням простору – 5 кімнат та велика вітальня, а також багато місця для зберігання. На першому поверсі знаходяться тамбур, повноцінний санвузол з душовою кабіною, котельня, містка комора, кабінет, велика вітальня-кухня з виходом на веранду площею 23 кв.м. На другому поверсі - 3 спальні і великий санвузол з ванною. Також є вихід на горище для зберігання речей. Будинок утеплений, на першому поверсі та у ванній 2 поверху тепла підлога. На території довкола будинку є басейн 7 метрів, крите паркування на 2 авто з антресоллю, свердловина, плодові дерева та багато троянд різних сортів. Будинок знаходиться в кінці невеликої проїзної вулиці, тож тут тихо і не ганяють машини. Всі меблі та техніка пропонується разом з будинком. Є все для комфортного життя за будь-яких обставин: - Двозонний лічильник електрики день-ніч - Фільтр для води до будинку 3 ступені - Сигналізація Аякс - Оптоволоконний інтернет + запасний Старлінк (стаціонарний, аккаунт не вимкнено) - Бойлер для гарячої води - дизельний генератор на 6 кВт (вистачає на весь будинок) з можливістю автозапуску - Безперебійник - Домашній кінотеатр з Андроїд ТБ - Твердопаливний котел Stropuva (підтримує температуру 2-3 діб на 1 завантаженні) + запас брикетів на наступну зиму - Електричний котел (програмований як завгодно або керований з телефону) - Басейн 7*3,5 з підсвіткою - Розсувні ворота - Автоматичний полив на ділянці - Залишаються також електричні газонокосарки для догляду за ділянкою Таким чином з точки зору автономності у нас мінімальна залежність від мереж плюс будинок, на щастя, на "щасливому трансформаторі" - відключення електрики тільки аварійне або через обслуговування мереж. Вся техніка та обладнання обслуговується та працює справно, багато пристроїв керуються з телефону. Є всі меблі та є безліч місць для зберігання речей. Будинок знаходиться в 4 км від Києва - тобто практично у місті за відстанню, але з зовсім іншим комфортом для життя. Навколо вся інфраструктура – магазини, ресторани, новий тенісний та футбольний клуби, НП, школа, багато іншого. Поруч дуже красиві та мальовничі місця – озера, Десна, лук, ліс, де можна гуляти чи кататися на велосипеді. Село входить до Зазимської ОТГ, яка активно розвивається. Ми продаємо будинок у звязку з планами виїжджати, тому в запропоновану ціну входить практично все, що Ви бачите на фото (включаючи навіть посуд) - варіант, якому ми віддаємо перевагу. Тим не менш, ми можемо обговорити з Вами і ціну, і те, що ми залежно від її корекції заберемо з собою. Будемо раді розповісти та показати Вам більше. П.С. Шановні агенти, ми цінуємо ваш та свій час. Фотографувати, рекламувати, просувати вміємо, ексклюзив не цікавий. Чекаємо на перегляд з вашими клієнтами.

владелец
Автономний будинок с.Погреби, 4км до Києва
1 - 24 из 62 результатов

Популярные запросы

География, Погребы