Продається будинок,без кап.ремонту всередині приміщеня,електрифікований,газ підведений до будинку.В наявності є всі можливі господ.приміщення,гараж,садок,кринниця,туалет.

власник
Продається будинок

Продам будинок без внутрішніх робіт та комунікацій із 2 рівними земельними ділянками по 10 сотих в м. Погребище, вул. Польова. З документами. Біля будинку є гараж та господарські будівлі, криниця. Потребує заміни накриття шиферу.Торг

власник
Продам будинок, власник

Будинок цегляний, газофікований, центральний водогін, комбіноване-водяня опалення(газ, дрова, вугілля), каналізація.В радіусі 500м садочок, магазину, 2 автозупинки, залізничний вокзал.

власник
Житловий будинок!!
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок по вулиці Яблунева, 33. Школа і дитячий садок - 3-5 хвилин ходьби, дорогу переходити не потрібно. 5-7 хв до магазинів. За 15-20 хв - Нова пошта, Укрпошта, ПриватБанк та Ощадбанк. Опалення пічне (є дві плити) і парове (батереї). Хата зі шлаку: зимою тепла, а влітку прохолодна. Потребує капітального ремонту ззовні. Всередині все непогано. Є літня кухня (з газовою плитою), погріб сарай, літній душ.

власник
Продам будинок по вул. Яблунева, 33

Зручне розташування,недалеко вiд центру,житловий стан,можливо пiд бiзнес! всi зручностi!, газ, вода централiз., 2 котли-газовий i твердопаливний, душ, туалет в хатi!, бойлер, сарай, погрiб,меблi,можливий обмiн на житло ближче до обл.центру, реальному покупцю торг.

власник
продам хату в Погребище

ТЕРМІНОВО Продається будинок у м. Погребище, р-н. цукрового заводу. В пішій доступності 10-20 хв., магазин, школа, садочок, автобусна зупинка. Біля будинку є літня кухня, шалаш, погріб, сарай, криниця і центральна вода від скваржини. У будинку та літній кухні проведена вода, каналізація, газ. Встановлені пластикові вікна, стіни рівні, поштукатурені, пол залитий. У будинку 2 спальні, вітальня, віранда, Вана та кухня на етапі ремонту Загальна площа 8 сотих, будинок близько 70кв.м. 8 тис.$ Пишіть у месенджери вайбер/телеграм, або телефонуйте +38********09 Можливий швидкий перегляд будинку!

власник
Продається будинок у м. Погребище

Продається будинок, затишний двір, молодий садок, літня кухня, хлів , погріб, вода централізована, газове отоплення та пічне , в будинку є кімната для ванної кімнати, добудовувати не потрібно, зроблені натяжні Потолки у всіх кімнатах, нові свіжі шпалери , будинок світлий та теплий, хороші сусіди, 5 хв магазини та автобусна зупинка, до центру 3 км .

власник
Будинок для життя , чекає своіх господарів

Продам будинок в центрі міста під ремонт або під забудову, 30 соток землі, будинок теплий 4 кімнати неподалік лікарня, і медичне училище

власник
Продам будинок в центрі міста, під ремонт або під відбудову

Продам добрий будинок, який розташований на двох ділянках землі плюс поруч беріг для косовиці. Оснащенний газовим опаленням та двома грубками, є криниця та сад, замінені вікна та двері, у дворі постелина тротуарна плитка. На подвірї є погріб, літній душ, туалет, літня кухня із гаражем та коптільня. Центер міста, школа, лікарня у піші доступності. Розташований будинок на центральній асвальтовані дорозі.

власник
Продам будинок м.Погребище

Є підсобні приміщення і гараж.Тихий район.Можливість добудови.Недалеко центральна дорога.

власник
Продам чи здам будинок

Продається будинок зручне розташування, недалеко від центру, житловий стан. Всі зручності: газ, вода централізовані.Душ , туалет в будинку! Бойлер, сарай, погріб, меблі.

власник
Продається будинок

Чотири кімнати , ,погріб, город 0,16 га, Вулиця Варшавська -42 , газ вода елекрика ,нежилий стан, потребує внутрішнього , наружного ремонту.

власник
Продам Будинок, город 0.16 га., м. Погребище ,Торг.
4 200 $

Договірна

Продам приватний будинок на земельній ділянці 10 соток в самому центрі Погребища. Все приватизоване. На подвірї є літня кухня, сарай, погріб, централізоване водопостачання. Деталі за тел. 09******84

власник
Продам приватний будинок