Продається недобудований двоповерховий будинок. Відсутні вікна,двері. Перекриття між поверхами монолітне,перегородки стін із цегли. Можливий торг. Детальна інформація за телефоном. 09******97

власник
Продам будинок, Київська обл., Бородянський р-н,смт Пісківка

Продаж будиночка зі зрубу в дачному містечку! Навколо ліс, поряд річка, що може бути краще для заміського відпочинку. Від столиці година їзди на авто, 72км. Є готові варіанти, можливо будівництво з урахуванням ваших побажань. В проєкті власне озеро, 2 сауни. Перегляд за домовленістю. Без комісії для покупців!

Продаж будиночка зі зрубу в дачному містечку

Продам земельну ділянку з будовами по вул.Шевченка,в дворі присутні гараж,криниця,електрика3фази,каналізація,матеріал для кровлі,поблизу школа,амбулаторія,магазини.Деталі за телефоном

власник
Земельна ділянка
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

При оплаті готівкою в короткий термін ціна 21,600 !!! Терміново Продається чарівний будинок у мальовничому селищі міського типу Пісківка, знаходиться поруч із станцією Тетерів. Цей вражаючий деревяний будинок, вкритий цеглою, з високими стелями та просторою площею більше 90 квадратних метрів, не залишить вас байдужими. Усередині вас очікують три затишні кімнати, зручна ванна та кухня, де можна створити справжні шедеври кулінарії. А особливий шарм додає піч-груба, яка забезпечить затишок і тепло в холодні дні. Ділянка 8 соток, з виходом до асфальтованої дороги, забезпечить вам комфорт та зручний доступ. А ще тут є свердловина та колодязь, гараж, сарай, літній душ, а сад та город додадуть кольору вашому життю. Оточення також вражає: річка Тетерів, озера, ліс, поле, а також магазини, лікарня, школа, дитячий садок – все це знаходиться недалеко. Зручне транспортне сполучення забезпечують електричка та маршрутка до Києва. Це ідеальне місце для тих, хто цінує комфорт, затишок та близькість до природи. Не втратьте свій шанс на придбання цього чудового будинку! Дзвоніть за номером +38********89(Анастасія) та домовтеся про перегляд. Швидкий та безпечний продаж гарантований!

власник
Продам будинок Пісківка

Продається будинок в Київській області, смт Пісківка (станція Тетерів). В будинку 3 кімнати, також є ванна і туалет. Стоїть бойлер. Є не великий город і фруктові дерева на подвірї. Є на території времянка з піччю, сарай, погріб. За більш детальною інформацією телефонуйте.

власник
Продається будинок, смт Пісківка, Тетерів, Київська область

Давно мрієте про будинок в мальовничому місці з фруктовим садом? Ваша мрія стане реальністю.

власник
Продаж будинку з літньою кухнею та фруктовим садом в мальовничому місц

Продаж будиночку зі зрубу в дачному містечку! Навколо ліс, поряд річка, що може бути краще для заміського відпочинку. Від столиці година їзди на авто 72 км. Є готові варіанти, можливо будівництво з урахуванням ваших побажань. В проекті власне озеро, 2 сауни. Перегляд за домовленістю. Без комісії для покупців!

Будинок-дача зі зрубу

Продам будинок в Київській області, Бучанський район с. Пісківка. Газ. Груба. Є літня кухня , сарай, гараж,літній душ ,криниця. Розвинена інфраструктура. Зручна транспортна розвязка. 10-15 хв. пішки до залізничної станції та автостанції. Школа,лікарня,аптеки,нова пошта, супермаркет .Сосновий ліс.

власник
Продам будинок в Пісківці

Пісківка - це мальовниче місце, розташоване в межах передмість, з добре розвиненою інфраструктурою та зручним розташуванням. Поруч із будинком знаходиться спортивний комплекс, магазини та зупинка електрички, що робить його дуже зручним для проживання. Сам будинок має площу 60 квадратних метрів, що, можливо, підійде для невеликої родини чи індивідуального проживання. Важливо, що у будинку є всі комунікації – септик, свердловина, газ, що забезпечує комфортне проживання. А ще ділянка 8 соток - це досить велика площа землі, яка може бути використана для садівництва, озеленення або інших цілей, залежно від бажань власника. Наявність господарських будівель та літньої кухні на ділянці додає функціональності та зручності, розширюючи можливості використання цієї нерухомості.

Продам дом в Песковке