Продається будинок в смт Парафіївка, в районі Хутір Михайлівський , 3 ум від заповідника "Качанівка", прекрасний варіант для дачі або для проживання. Знаходиться біля центральної дороги , сполучення до Качанівки, Іваниці. Біля будинку земельна ділянка . Вся площа земельної ділянки 23 сотки. Фото в особисті повідомлення.

владелец
Парафіївка/Продам будинок

Садиба з городом ,є сад, колонка, погріб, літня кухня, два сараї та майстерня.В будинку є піч, коридор та кладова. Не далеко від центру.За деталями пишіть або дзвоніть

владелец
Продам будинок з земельною ділянкою смт.Парафіївка Чернігівська обл.

Продається будинок в 15сот з приватизованою землею в самому центрі смт Парафіївка,Прилуцького району,Чернігівська обл,будинок площею 72кв деревяний обтягнутий вагонкою,в зимку тепло,а влітку не жарко,газ,вода,тулет в будинку,є погріб,сарай,всі деталі за телефоном +38********79

владелец
продається будинок, смт.Парафіївка, Прилуцький район,Чернігівська обл.

Продається двокімнатна квартира в смт. Парафіївка . Загальна площа 63,8 м.кв. Житлова площа 28,4 м. кв. Кухня 14,7 м . кв. Кімнати суміжні прохідні площею 14,7 і 15 м.кв. Квартира знаходиться на 1 поверсі одноповерхового цегляного будинку. Висока стеля до 4 м. Підлога дерев‘яна. Санвузол роздільний. Площа квартири дозволяє зробити перепланування . Опалення газове, газова колонка , водопостачання централізоване, вигрібна яма. Є свій погріб, сарай та гараж. Біля будинку є приватизована земельна ділянка 3 сотки. Також є приватизована земельна ділянка 27 соток неподалік будинку. Квартира знаходиться в центрі містечка. Поряд школа, садочок, лікарня, магазини, пошта.

Продається двокімнатна квартира в смт. Парафіївка

Продам будинок недалеко від центру селища (800 м). За 200 м є аптека, продуктовий магазин, кав"ярня, екстренна медична допомога, автобусна зупинка в напрямках Київ, Ічня, Ніжин (вузлова залізнична станція в усіх напрямках України). У селищі чудово працюють усі мережі мобільного зв"язку України. Працює інтернет "Гранат". Будинок має одну житлову кімнату (20 м2), велику простору кухню (12 м2), кладову, коридор. У будинку є холодна і тепла вода, каналізація, душ, туалет. Пічне опалення. На подвір"ї є літня кухня; добротний, сухий, глибокий погріб; теплий, великий гараж з оглядовою ямою; новий цегляний сарай 6×12 м. з ухилом даху 45 градусів з можливістю встановлення сонячних батарей. Усі умови для ведення домашнього господарства. Двір повністю огорожений дерев"яним парканом. Земельна ділянка доглянута, росте молодий сад та інші фруктові насадження. Земельна ділянка приватизована. Документація оновлена. Готова до продажу. Один власник. Усі деталі за телефоном 09******27 .

владелец
Продам дачний будинок з умовами проживання