Новгородка, Кировоградская область. Тихий центр с благополучными соседями. Ухоженный двухэтажный дом с переходом в гараж, летняя кухня, хозблок. Земля приватизирована, плодоносящий сад, виноградник, цветники. В доме газовая колонка, котёл, вода централизована, удобства в доме.

власник
Дом в Новгородке Кировоградская область

Продам будинок у центрі смт. Новгородка, Кіровоградська область. В будинку три кімнати, індивідуальне газове опалення, пластикові вікна, дах новий з металочерепиці, горище зроблено під другий поверх, є погреб, 2 гаража (у великій є вхід через будинок). Літня кухня спільно з будинком. На подвірї є фруктовий сад. Двір викладений плиткою. Поруч із будинком є ​​город.

власник
Продам дом. Кировоградская обл., пгт. Новгородка

Продам будинок( 37 км від Кропивницького ) в центрі смт Новгородка по вул. Квітневій. В будинку 4 кімнати, коридор , ванна кімната та туалет, вікна пластикові. Газове опалення, централізоване водопостачання. Земельна ділянка 15 соток, є гараж, літня кухня , погріб та господарські будівлі. Затишне та гарне місце для проживання. Телефонувати за номером

власник
Продається будинок в смт. Новгородка
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продамо будинок з усіма зручностями в с.м.т. Новгородка, Кіровоградської обл., житловою площею 90 м2. з присадибною ділянкою 12 соток. В домі 4 великі кімнати, кухня, коридор, (газова колонка), туалет і ванна. Біля будинку є гараж з погребом, літня кухня 20 м2. з газовим опаленням (газовий котел), водопровід, сарай та інші будівлі. Зручний підїзд від дороги, забетонований двір. Все в доброму стані, будинок збудовано в 1995 році. 300 метрів до дороги Кропивницький - Кривий Ріг (Кропивницький – 35 км, Кривий Ріг – 80 км). Гарне місце для проживання !

власник
Продам будинок з усіма зручностями

Продам просторий будинок 87 м2 в Бережинці. Поряд транспортна зупинка, дитсадок,магазини, річка (рибалка). Гарний та теплий будинок - комбіноване опалення: газове та твердотопливне - тепла підлога в 2-х кімнатах - боллер - пластикові вікна - кімнати та санвузол роздільні. У дворі: - гараж 50 м2 - город та сад з плодовими деревами, ягодами різних видів - скважина, колодязь В саду є райський вуголочок для релаксу, особливе місце де можна носолодитись гарним закатом обо світанком під соловїний спів. Тож запрошую вас на перегляд цього чудового будиночку. № 22-282-951 Безкоштовне розміщення оголошень більш як на 50 рекламних майданчиках. (для власників нерухомості). Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Підбір нерухомості самостійно, без ріелтора, за 2 секунди за допомогою Телеграм Боту https://t.me/KupidomRealtyBot Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

Продам просторий будинок 87 м2 в Бережинці.

Продається просторий будинок в смт. Новгородка, від міста Кропивницького 30 кілометрів. Зручне розташування, в центрі міста, поруч є все, магазинчики, школи,садочок. Будинок загальною площею 121кв.метрів, має три кімнати, є можливість відокремити четверту кімнату. Стелі високи, кімнати просторі, є газ, світло та вода. Всі зручності в будинку, санвузол. Подвіря має 12 соток землі, є гараж, хоз.будівлі. По всім додатковим питанням дзвоніть по вказаному номеру телефону, або пишіть вайбер, телеграмм, ватсапп.

Будинок, Новгородка. Кіровоградська область.

Продам дім, 2 поверхи, гараж. Перекриття плити.

власник
Продам дім 2 поверхи срочно

Газифікований будинок в смт Новгородка, вул. Крилова(вікна- металопластик).Просторий двір, город до ставка( приватизований) , молодий сад(багато насаджень- фруктові дерева, кущі, виноград). В дворі літня кухня, гараж( з ямою) ,сараї, погріб, будови для ведення підсобного господарства. Водопостачання - індивідуальне( в дворі) Електропостачання- 380 В. По вулиці проходить лінія швидкісного інтернету. Торг!

власник
Продам будинок( продам хату)

Продам будинок в селі Бережинка , Кропивницький район. Підключені всі комунікації (газ, електрика, водопровід, вигрібна яма]. В будинку всі кімнати роздільні. Стан будинку - житловий, деякі кімнати потребують ремонту, з меблів залишається вбудована кухня і сантехніка. В будинку є гараж. В дворі є погреб, туалет. Двір загороджений. Двоє воріт : до гаражу та вїзд у двір. Ділянка 12 соток. Торг присутній.

власник
продам будинок с. Бережинка