Продається новий будинок 2015 року побудови в пмт Нова Борова Хорошівського району (50 км від Житомира). Загальна площа 123 кв.м, блок-цегла, двоповерховий, 4 кімнати, суміжний сан.вузол. Новий закінчений євроремонт 2022 року, ніхто не проживав, будувався для себе. Підключення світла 380 V, 15 кВт, електрокотел, бойлер на гарячу воду, тепла підлога. Криниця, септик. Балкон, тераса. Фундамент під гараж. По всьому периметру ділянки цегляна огорожа. 7 соток приватизованої землі. Нова вулиця, зручний підїзд. Поруч зупинка, магазин, дитячий садочок, школа. Недалеко озеро з облаштованим пляжем для відпочинку. Документи готові. Пропозиція від агентства нерухомості "Житомир".

Продам будинок Нова Борова

Будинок знаходиться по вулиці Набережна 1а Поряд сосновий ліс та річка Земля та будинок приватизовані . Місце розташування досить таки зручне так як має гарну транспортну розвʼязку Ж/Д та авто станція Дві школи та там садочки Реальному покупцю реальний торг.

Продам будинок Нова Борова

Продається будинок в Новій Боровій по вулиці Гоголя. В будинку три світлі кімнати, кухня та невеликий коридор. В дворі є гараж, літня кухня та підсобні приміщення. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном 09******32 - Алла.

власник
Продається будинок в Новій Боровій

Популярні запити