Продаж Будинку в Михайлівка-Рубежівка по вулиці Шевченка Цегляний будинок 2010р. 2поверхи, 5 кімнат, гараж Загальна площа 210м2 З ремонтом, повністю укоплектований технікою та меблями (Все залишається) Тепла підлога (Водяна) весь 1поверх(Крім гостьової кімнати) 2поверх (тільки с/в) На 50 сотках землі. (18 під будівництво, 32 ОСГ) Електрика - 25кВТ Опалення - електро котел + твердопаливний котел. Вода - свердловина Каналізація - септик переливний Газ є на ділянці Мінімальні податки при оформленні. Ключі на руках, набирай! Я ріелтор, зі мною можна подивитись і купити будь яку нерухомість в Ірпені, Бучі, Київі і не тільки, без комісії для покупця. Можу допомогти з підбором, набирайте або пишіть коли буде зручно

СЕРТИФІКАТ-ТАК, просторий будинок з РЕМОНТОМ, заходь і живив

Продам цегляний будинок в селі Михайлівка, Білоцерківського району,Будинок побудований на 25 сотках землі, утеплений,вікна всі металопластикові, будинок під власний ремонт. Ділянка під город рівної, правильної форми, загальна площа якої 53 сотки. Площа будинку-120 кв.м.,має 4 кімнати, кухню, коридор, веранду. Опалення в будинку двух контурний котел, також груба,в будинку насосна станція на воду. Сан. вузол сумісний. Підлога деревяна. У дворі є літня кухня, сарай, погріб, колодязь. Посаджено хороші сорти винограду,є плодові дерева. Ціна - 15000 тис $. Агенство Світ нерухомості.Надія - 09******00

Продам будинок в селі Михайлівка.

Продаємо будинок село Михайлівка,Білоцерківського району. • Загальна площа:120м2 • 4 кімнати • Металопластикові вікна • На території: літня кухня,сарай,погріб,криниця. • Землі:50 соток • Опалення: двух контурний котел,груба. • Ціна: 15 000$ без комісії для покупця. Звертайтеся, будемо раді допомогти з усіма питаннями та організувати перегляд будинку. Готові до співпраці із власниками об’єктів. Звернувшись до нас, ми допоможемо Вам у вирішенні будь-яких питань у сфері нерухомості, надамо об’єктивну та повну інформацію про будь-який об’єкт, який Вас зацікавить та запропонуємо найкращі умови для плідної співпраці.

Продаю будинок село Михайлівка
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Будинок знаходиться 65км від столиці, 35км від Обухова, 4 км від міста Узин. с. Буденне (Михайлівка). Участок 60 соток. Сарай, криниця, погреб. Газ в будинку. Дві груби. Всі деталі за телефоном

Продається будинок

Продам будинок в сели Михайливка Билоцеркивского раену.Будинок площадью 63кв м. В будинку е газ свитло отоплення.Биля будинку 25соток земли садок сарай гараж.Улици заасфальтовани в сели.Лис 200м.ричка Рось 300м.Рибни и грибни мисця.

владелец
Продаеться буд с Михайловка Билоцеркивский р-н Киевской области..инок

Продам будинок під велику реконструкцію або під знос в селі Михайлівка, Білоцерківського району в будинку є світло,газ(зараз все відключено) також дві кімнати,кухня,коридор,широкий фасад,з городу є вихід до ставка.На території є криниця,сарай,погріб.Земельна ділянка-25 соток,під будинком-15.Ціна-5500$ За детальною інформацією звертайтеся Надія -09******00 АН Світ нерухомості.

Продам будинок в селі Михайлівка.

Продаж будинка. Михайлівка, що біля Узина. Будинок цегляний, площа 83 м. Три кімнати, кухня та с.в. Опалення - котел газовий. Вода з колодязя в будинок заведена. Каналізація - вигрібна яма. Ділянка 51 сот., рівна та правильної форми. Телефонуйте.

Продаж будинка Михайлівка.

Продається двоповерховий цегляний будинок 116 м кв.на 6 сотках. СТ "Старі мости", с. Михайлівка -Рубежівка. Екологічно чисте і затишне місце. Поруч ліс і водосховище (300 м). Чудово підійде як для відпочинку, так і для постійного проживання. Будинок просторий, має 3 поверхи: цокольний і два жилих. Проведено ремонт під фарбування і ламінат . Частина будинку оздоблена деревом. Є електрика, груба і вода в теплий період. Будинок добре тримає тепло. Заплановано робити санвузол (декілька варіантів). Ділянка має гарне розташування, по периметру огороджена. Маршрутки в Київ курсують регулярно, до зупинки 300 м. До Києва 25 км до Ірпіня - 9. В товаристві регульований заїзд, є освітлення вулиць і вивіз відходів. Щочетверга тут працює продуктовий ринок. Свіжа пропозиція. Капітальний будинок біля озера за ціною однокімнатної квартири. Є і інші пропозиції будинків і ділянок в цій локації.

Супер пропозиція! Просторий будинок з ремонтом

География, Михайловка