Продаж будинку в напрямку Турбова з усіма зручностями,двома видами опалення,твердопаливний і газовий котел,роздільний санвузол,тепла підлога на кухні ,три окремих кімнати,передпокій ,дві веранди,гараж гарний житловий стан ,будинок теплий та затишний шпалери,кахель,своя скважина + колодязь,яма вигрібна , великий підвал 25с.землі ,поруч зупинка громадського транспорту,чисте доглянутий ґанок,15-20хв. До міста,,меблі залишаються ,детальніше за телефоном 0675090183

Сагайдачного

Продається будинок в місті Липовець. Вулиця Ювілейна. В будинку є газове опалення, централізована вода, каналізація- вигрібна яма. Будинок в доброму житловому стані, з усіма зручностями (є туалет і ванна в будинку), гаряча вода (бойлер). В будинку є дві спальні, велика кімната, вітальня, кухня, вінна кімната і коридор. При вході до будинку також є веранда. При будинку є гараж, літня кухня, погріб та два приміщення для худоби. Будинк огороджений забором. До будинку належить також город 20 соток. Асфальтоване подвіря. Можливий розумний торг. Зацікавлених прошу писати на вайбер +48 696 465 554 Марина.

владелец
Будинок в місті Липовець

Продам будинок в центрі села, через дорогу магазин, церква, клуб, через 100 м пошта і сільська рада, медпункт. Село Попівка, Липовецький район. Розташоване в 60 км від Вінниці і 10 км від районного центру. 51 сотка родючої землі (чорнозем), на ділянці будинок, гараж, літня кухня і інші господарські прибудови, молодий садок. Також є ще один будиночок на 2 кімнати У будинку заведений газ, 2 хороші грубки, криниця у дворі Всі документи в нормі, продаж від власника

владелец
Будинок із землею, Липовецький район
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається терміново приватизований будинок у центрі міста.Будинок 10,8х 11,9 м,має водопостачання та газопостачання,є літня кухня з гаражем,погріб.10 соток приватизованої землі. Ціна 16 тис доларів,торг.Звертатися за телефоном нижче Валентина 06*********73

владелец
Терміново продам будинок у м. Липовець

Продам цегляний дім (без ремонту) в селі Вахнівка Вінницької області Липовецького району. Загальна площа будинку 43.1кв.м веранда, комора, 2 кімнати, будинок на пічному опалені Проведена вода, на тереторії літня кухня також є піч, гараж, погріб, сарай великий та маленький Гараж з окремим вʼїздом та яма в гаражі. Город чорнозем Загальна площа землі 30 соток До Вінниці 30км, до автобусної зупинки 10хв, до центру села 15хв, зручності: Аптека та декілька магазинів, школа, дитячий садочок. Продаж від власника без рієлтора За детальною інформацією телефонуйте +38********74- Тетяна.

владелец
Продам будинок, цегла є гараж та літня кухня, від міста 30км

До вашої уваги гарний, якісно побудований будинок в 9 хвилинах від м. Вінниця! До будинку від міста прокладена ідеальна дорога, будувався для себе. Будинок в чорновому стані, зроблена розводка світла, опалення та води, розводка під теплі поли, будинок двоповерховий з еркером, утеплений пінопластом 15см. Обєкт стоїть на 8 сотках приватизованої землі, газ та світло заведені, вода скважина, яма з переливом на 45 кубів , загальна площа будинку 180 м2 житлова 98.6м2, гараж 32 м2, 10м2 тех. приміщення. Будинок гарно спроектований і підійде як для великої родини так і не буде занадто великим для невеликої молодої родини! Усі уточнення за телефоном, запрошуємо вас на перегляд!

Продається будинок в Лукашівці

Продається. м. Липовець по вул. Іллінецька господарська будівля 16#6 м (гараж, літня кухня, дві кладовки, з підвалом, забутований підмурок з блоками і металевою решіткою). Під житловий будинок. В наявності будівельні матеріал на житловий будинок. Підведено газ, центральний водопровід, електро мережа. На приватизованій земельній ділянці 12 соток. Ціна договірна. Звертатись за телефоном 06******03 Віктор.

владелец
Господарча будівля

Продам новобудова. Коробка, панельне перекриття, сходи є невстановлені. Погріб, по плану має бути гараж. Світло біля будинку, є водопровід на вулиці. На березі річки. 15*15 по наружі. 2 поверх під жилий зроблений. Торг.

владелец
Будинок с.Вахнівка  Вінницький районн

Продається будинок, в селі Хороша, Вінницька обл, Вінницький р-н, вул Карєрна. Будинок газифікований біля будинку є криниця, літня кухня, гараж, город 45 соток.

владелец
Газифікований, жилий будинок

Популярные запросы