Продається 2-поверховий будинок загальною площею 462 м2 з прибудинковою територією 0,13 га біля річки в центрі села Криворівня за вул. Москалівка. Код приміщення – #36155039 • 2 поверхи; • новобудова; • сирець; • балкон; • тераса. Зручний просторий будинок готельного типу має 2 поверхи та цокольній. Будувався готельний комплекс з броварнею, можливо переробити під інший напрямок бізнесу або гарний житловий будинок. Збудований на 53 % - зроблено все якісно. Функціональним плануванням передбачено 7+ кімнат з санвузлами та виходом на відкритий балкон (2 кімнати в 1 поверсі та 5 у 2 поверсі). Кухня, їдальня, просторий хол на 1 поверсі, Сухий цокольний поверх за проектом має парну, відпочинкову та більярдну кімнати, а також підсобні приміщення. Просторе подвір’я має газон та огорожу з воротами, зручний під’їзд асфальтований вздовж центральної траси. Є повний пакет документів, готовий до переоформлення. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте!

Москалівка, 49

Продається будинок з усіма необхідними комунікаціями: світло, вода ( криниця в дворі біля самого будинку), санвузол в домі. Загальна площа 180 м.кв. Є можливість зробити додаткові кімнати . Поруч будинку є сад та город. До будинку належить земельна ділянка 12 соток. Гарне, затишне місце. Близько до магазину, до зупинки, неподалік є ліс та річкаХороше транспортне сполучення. До смт. Верховина 9 км. Деталі за телефоном.

власник
Продаж будинку. Криворівня

Продаються котедж, 72 кв.м. До будинку входить 5 сотих землі. Вода, електрика, інтернет, підїзд, все є. youtu.be/n_2scoep1tY. youtu.be/cAiWyNdhLSo Огородженна територія. В середені камін. До асфальту біля 5 км. Поруч річка. Тихо та затишно на цьому місці

Два котеджи по 72 кв.м., на кожен по 5 соток землі. Ціна за один

Популярні запити