Продам двох поверховий дім.(11*12) -130м2 (загальна площа 260м2) В смт.Отинія Коломийського р-н.Івано-Франківськоі обл. Всі відповіді на питання по тел. +38********23

владелец
Продається будинок

Гарний великій будинок на відстані 20км. від Коломиї по ціні квартири.Можна продаж під виплату на декілька років . Ідеальний варіант для тих хто не може одразу купити житло. Також можливий обмін на автомобіль, квартиру в Івано-Франківську. Сирець.

владелец
Будинок з гаражем в селі Остапківці

Можливий торг. Продається добротний деревяний будинок в центральній частині с.Рунгури, по вул.Набережна, буд.11, Коломийського району. 2 кімнати, коридор. В будинку є світло, газ, на подвірї криниця, накритий гонтою, перекритий зверху шифером. Є госпприбудови - стайня, стодола, все огороджено. Земельна приватизована ділянка, площею - 0,80 га. Хороший заїзд, поруч річка, недалеко до центральної дороги. 09******30 вайбер Микола . +38********80 Леся.

владелец
Продається будинок
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається хата в с. Ліски Коломийський район,велике подвіря, є сад, багато городу, земля чорнозем.Будинок під знос, дуже велика територія

владелец
Продається хата в селі Ліски

Продам два будинки на одному подвірї. Біля будинку розташований сад, один з будинків ,є старий, друга новобудова потребує ремонту також є сарай та курник, ділянка для ведення сільськогосподарських робіт 40 сот. Детальніше за телефоном 06******21,знаходиться недалеко від центру

владелец
Продам господарку

Продається будинок та літня кухня на приватизованій ділянці у селі Лісний Хлібичин. Дуже зручне місцерозташування 30 м. від центральної дороги з власним підїздом. Криниця, газ, електрика, твердопаливний котел та батареї діючі по кімнатах -все є, але потрібен косметичний ремонт... .06******72

владелец
Продам приватний будинок

Пропонується на продаж житловий цегляний будинок в с.Дебеславці, Коломийського району, Івано-Франківської області, 18км до м.Коломия. Загальна площа будинку - 155,1 кв.м. Будинок в гарному житловому стані, має 2 житлових поверхи та 2 незалежних входи в будинок. 1й поверх - веранда, котельня, коридор, три кімнати, кухня, ванна кімната. 2й поверх - сходова клітка, кімната, балкон з красивим виглядом на лісок та сад. В цокольному поверсі - пивниця,площею 18 кв.м. В будинку встановлене газове опалення (два котли) та печі, у кімнаті на 2-му поверсі - камін. На підлогу покладений ламінат та натуральна дошка, встановленні сходи, металопластикові вікна та всюди вмонтовані дерев’яні двері. Є своя криниця, септик, заведено 3 фази світла. На подвірї є цегляний гараж. Територія облагороджена, посаджено багато троянд, плодово-ягідні дерева та декоративні кущі, грядки. Приватизована земельна ділянка, площею 0,0903 га, призначення ділянки - під забудову. Відповідаю тільки на телефонні дзвінки Зручне місце розташування, село розташоване в передгірї Карпат, хороший заїзд, поруч із зупинками транспорту, що дозволить Вам залишатись мобільними, проживаючи у затишному будинку та насолоджуватись свіжим повітрям та навколишньою красою.

владелец
Продаж добротного будинку у с.Дебеславці

Продам господарку в смт, Отинія ,26км від Івано-франківська яка складається з Двух будинків, гараж, майстерня,город,сад, криниця, будинок опалюється газом,поруч є школа,садок,базар .магазин Супермаркет , або міняю на квартиру в Івано-Франківську.

владелец
Продам будинок в містечку Отинія 26км,від м Івано Франківську.

Будинок у с.Жукотин Коломийський район . Є можливість добудови одної кімнати. Літня кухня, стайня, стодола, комора. Підведений газ, вода. Велика земельна ділянка 30+ соток За контактами звертатися у особисті повідомлення.

владелец
Будинок у мальовничому селі

Продається хата в селі Товмачик Івано- Франківська обл. Приблизно 15 км від міста Коломия, 40 км від Яремче, є криниця, в хаті велика піч, доглянутий стан, 20 сотих землі.Прохання телефонувати зацікавленим, торг мінімальний. Фото з осені зараз там все зелене і контрасне

владелец
Хата в селі, будинок село Товмачик, особняк

Продається будинок в селі Сідлище Коломийського району. З комунікацій є світло, газ, піч, вода(насос качає з криниці). Є інтернет. На першому поверсі кухня, 3 кімнати і веранда. З веранди сходами на 2 поверх є ще одна кімнатка. Кімнати вмебльовані. Загальна площа будинку 75,4 кв. м. Є літня кухня з ванною, гараж, сарай, вуличний туалет, господарські приміщення. Також є сад, город, ліс збоку. Загальна площа землі 0,7827 га.

владелец
Будинок в селі

ціна 60тис євро(ціна без торгу),продаж від власника без комісії,якщо ціна не влаштовує прошу не турбувати і не торгуватися(продажа не спішна) Будинок повністю готовий до проживання,продаж разом із меблями,є газ,світло,криниця,фруктові дерева Також є літня кухня і гараж,ділянка обгороджена загальна площа ділянки 27сотих(15сотих під забудову і 12сотих для сільськогосподарського використання) Кому цікаво можу скинути додатково відео на вайбер Місце дуже затишне і водночас рядом м.Коломия(15хв пішки до центру)

владелец
продам будинок с.Нижній Вербіж вул.Дружби,3 м.Коломия

Продається приватний будинок разом з ділянкою. Будинок знаходиться в центрі с. Угорники (Коломийський р-н, Отинійська ТГ). Поруч є дитячий садок та школа, магазин. Повз будинок проходить нова асфальтована дорога. Підключений до електро- та газомережі, поряд проходить водогін. Є літня кухня, стодола/стайня.

владелец
Приватний будинок з ділянкою під забудову в с. Угорники

Продається житловий будинок в красивому селі Годи -Добровідка Коломийського району Івано-Франківської області Загальна площа 42.5 м2. жила площа 19.7 м2 Дві кімнати і веданта з дерева. Будинок позташований на приватизованій земельній ділянці площею 19 соток. В будинку є світло. Він потребу ремонту.Є молодий сад посаджений у 2023 році.. Ростуть різні плодові дерева ( яблоні груші персики абрикоси сливи черешні ї вишн і хурмаі. Низькорослі і колоновидні всі саджанці сортові) і кущі (смородина жимолость малина інжир фундук. Є хороший підїзд до будинку. Газу і води не має.

владелец

Пропонується на продаж діючий бізнес в с.Воскресинці по вул. Бандери, Коломийського району, Івано-Франківської області. На території побудований будиночок 10*7 Підведена вода - криниця, світло та каналізація. Котел. Є велика теплиця 10 на 50 м, висота 4,5 м, яка опалюється, з автоматичним верхнім провітрюванням, встановлено крапельний полив, по всій території є відеоспостереження. Є котельня з твердопаливним котлом. Буферна ємність 4 т 4 фанкойли. Приватизована земельна ділянка, площею 0,1839 га, призначення - під будівництво. Вся територія огороджена парканом, є ворота на заїзд авто.

владелец
Продається теплиця з будинком

Продається затишний будинок у спокійному селищі Отинія зі зручним доступом до Івано-Франківська (30 км) Загальна площа: 115 м² Особливості: - зручне планування приміщень - Простора літня кухня - Гараж для зберігання автомобіля та інших речей - Господарські приміщення для зберігання інструментів та обладнання Додаткові переваги: - велика територія, сад, город, зелені насадження - Близькість до міста з усіма його інфраструктурними можливостями - Зручний доступ до транспортних магістралей Ціна та контакти: - Вартість: 52 тис дол. - Для детальної інформації та організації перегляду телефонуйте за номером: 09******86

владелец
Продається цегляний будинок 30 км до Івано-Франківська

Продам цегляний будинок 91,5кв. На подвірї є криниця і хороша пивниця, сад. Площа всього господарства 32,8 сотих. Ціна 37000д. Є можливість придбати поряд ділянку ще один номер з старою хатою 25 сотих, ціна 10т доларів можливий обмін на автомобіль. Розгляну варіанти обміну на квартири в Коломиї та Івано Франківську.дет по телефону.Власник Богдан.

владелец
Продам будинок гарна місцевість

Продається будинок у селі Турка, Коломийського району. Вулиця Стуса Будинок знаходиться в центрі села, біля амбулаторії. Є літня кухня, гараж, сарай, стайня, криниця, город(біля будинку) Рівнинна місцевість Площа городу: 15 соток Загальна площа: 25 соток Активне електро та газопостачання Або обміняю на квартиру

владелец
Продам будинок із землею

Продам будинок в с.Княждвір.Є газ, криниця в подвірї.Біля що хати сад, город.Поруч магазин,зупинка автобуса.

владелец
Нерухомість в селі

Деревяний будинок: дві кімнати і коридор. Світло, газ,опалення пічне, можливе підключення каналізаціі. Загальна площа 38,6 м2. Земельна площа 0,0743 га (приватизована). Поруч магазин, лікарня, садок, школа,зупинка. Кутове росташування, можливість побудування магазину 09******32.

владелец
Продаеться будинок

Продається будинок. Село Угорники, Коломийського району. Вулиця Довбуша 4. 3 кімнати,коридор,ванна,кухня. Тип стін деревяний, усі стіни поштукатурині,натягнуті клей- сіткою. Залиті стяжки, вікна пластикові. За детальною інформацією дзвоніть на номер.

владелец
Продається будинок

Продам хату з трьох великих кімнат і каридор,хата деревянна,ще кухня,каридор,ванна кімната мурована з шлако блоків і цегла.є город ,сад.детальніше по телефоні та огляді

владелец
Продається Хата,будинок

Прощається будинок. Біля лісу до міста 6 к.м

владелец
Продається будинок с.Пядики

Продаєтся хата із земельною ділянкою 30 сот. та садком. В с.Грушів Коломийського р-н Коломийська ОТГ!!! 15 хв до центру міста. Велике подвір‘я, майстерня, стодола, стайня. За деталями телефонуйте на вайбер.

владелец
Будинок Коломия. с. Грушів
1 - 24 из 63 результатов

Популярные запросы