с. Козинці, центральна вулиця. Електрика, підведено газ (в будинку газове опалення). Поруч - гімназія, мед. пункт, дитячий садочок, пошта, магазини, сільрада, зупинка громадського трансопорту, банкомат. 30км до КП Києва на Варшавці. Як добиратись пішки - маршрутка із села, електричка чи маршрутка від Немішаєво (5км). Село поруч з лісом, є озера і ставки. Дуже живе село, розвивається. На ділянці є старий будинок, ще придатний для життя - точно підійде як тимчасовий на період будівництва нового (більше фото по запиту), 2 глибокі комори, хлів.

владелец
Продам ділянку 0.15 га і старий будинок в центрі с. Козинці

Продажа дома и участка в село Козинцы , Бородянского района , Киевской области . Дом под ремонт , по улице проходи газ , свет . Асфальтированный подъезд . Документы готовы. 30 км от Киева .

Продажа дома и участка

Унікальна пропозиція! Якщо Ви шукали добротний будинок, побудований виключно з екологічно-чистих матеріалів, в гарній локації, подалі від автомагістралей, але в 30 км зоні від Києва, тоді це саме те місце. Вашій увазі пропонується 2-поверховий будинок, загальною площею 153 м2 на ділянці 25 соток. Побудований в 2021 і введений в експлуатацію в 2022р. Фундамент: монолітна плита. Стіни: арболітові блоки з костри коноплі - пожежно-безпечні, сейсмічно-стійкі, шумоізолюючі, теплозберігаючі. 30-см блок заміщає по теплопровідності 100см цегляної кладки. Додатково утеплені екологічною перлітовою штукатуркою. На всі матеріали будівництва є сертифікати відповідності. Дах бітумна черепиця, паро-, гідробар’єр, утеплення мінватою 250мм. Міжкімнатні перегородки – арболітові блоки та червона цегла. Перекриття дерев’яне. Вікна металопластикові Glasso. Броньовані двері. Перший поверх: кухня-вітальня з каміном і виходом на терасу, кімната, котельня, гардероб, с/вузел. Другий (мансардний поверх): вільного планування – без перегородок. Комунікації: електрика 3 фази 17 кВт, кабельний підземний ввід в будинок. Також окремо у дворі на відстані 15 метрів від будинку зроблений ввід для генератора. Контур заземлення. Вся електрика зроблена власником фахівцем-енергетиком дуже якісно «як для себе», на проводці не економили. Свердловина 86м, Бучацький водоносний горизонт. Каналізація септик. По вулиці проходить газ, є можливість підключення. Опалення електро котел Vaillant 9кВт, та окремо дровяний камін. Передбачено технічну можливість встановити тепловий насос повітря-вода. Підігрів води – бойлер. Високошвидкісний GPON Інтернет. Розведена електрика та сантехніка по всьому будинку, встановлені радіатори опалення, заповнені водою та заглушені. Фільтр грубої очистки. Встановлено інсталяцію в с/в. Тепла підлога на першому поверсі. Зроблена стяжка та штукатурка. Перший поверх практично готовий під ремонт. На другому поверсі є можливість зробити міжкімнатні перегородки під ваш смак і потреби, вода та електрика вже заведені. На ділянці є оздоблені паркомісця для двох автомобілів. Відеонагляд. Зроблене водовідведення дощових вод. В кінці ділянки вихід до невеличкої річки та ставка. Село відноситься до Ірпінської громади. В селі є державний дитячий садок, Козинцівська гімназія, амбулаторія, магазини. Ще дві державні школи є неподалік в с. Немішаєво (6км). До зупинки маршрутки 500м, регулярне автобусне сполучення з Києвом. Зручний виїзд на житомирську та варшавську траси. В межах села знаходиться декілька мальовничих ставків. Західна частина села межує з величезним лісом, який простягається на 10 км. Запрошую Вас на перегляд. Торг можливий. Продаж по держпрограмам – також (сертифікат, єОселя 3%, 7%).

ЕКО будинок поруч з озером та лісом. єОселя 3%, 7%, сертифікат так!