Без комісії. Продаж САДИБИ м. Ковель Продається САДИБА в місті Ковель по вулиці Черняховського На земельній ділянці розміром 12,5 соток окрім будинку площею 120 м.кв. є ще забудови такі як літня кухня загальною площею 100 м.кв, баня та гараж на 2 авто. В будинку великий придбаннік, кімната відпочинку, діючя піч, лежанка, тепла підлога. Опалення - 2 котли (дрова та газовий). Зручна котельна кимната, погриб котельня. Родюча та екологично чиста земельна ділянка. Своя ожина, смородина (чорна,червона), крижовнік, полуниця, яблуня ,черешня, слива. Міські мережі, вода та каналізація. Є додадково колодязь. Все вбудовано для безкоштовного поливу. Гарний сад (більше ста кущів різновидних троянд) Інтернет, охоронна сигналізація, відеоспостередження. Вся садиба огороджена. Чисте повітря. Тихе місце, поруч з центром міста. Біля міста кругом чисті озера. До кордону 50 км. Дуже гарне місце для життя та сімейного відпочинку на екологічно чистих Шацьких озерах. Жемчужені Волині.

возможна продажа по єОселя
Черняховського

Продаж будинку з відмінною локацією вул. Чорновол а. Будинок складається з 4 жилих кімнат з кухнею студією , земля у власності 10 сотих . Місце високе , світло , газ .поряд школа , садок, зупинка , супермаркети , аптека.

Продаж будинку нового з відмінною локацією

Продаємо дачу у м. Ковель, дачний масив ""КАЛИНА" 4 сотих 150.000 терміново !!

владелец
Дача м. Ковель 4 сотих
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається півбудинку в районі Ковель-2. На 1 поверсі кухня, вітальня з каміном, спальня, санвузол, кладова. На 2 поверсі дві спальні. Є котельна з твердопаливним котлом та з окремим входом. Газовий котел. Город, грядки, малина. Асфальтований доїзд до будинку. Ціна 67000у.о. Для детальної інформації та огляду телефонуйте.

Половина будинку в районі Ковель-2

Продаж власного майна . Будинок побудований 2024році з повноцілого кірпіча (не газоблок) утеплений 150мм пінопласт, оздоблений імітація кірпіча, декоративна штукатурка . Якісна польська покрівельна металочерепиця товщиною 0.05мм. Проведено всі необхідні комунікації, заведені 17 кв світла, в будинку прокладена вся електрика і поштукатурені стіни, власна скважина і власний септік, також зроблений дренаж на дощову воду. Будинок має три спальні кімнати, два санузла ,котельня-прачечна, гардероб , кухня -вітальня загальною житловою площею 125м2+тераса 18м2 та навіс на авто. Більш детально звертайтесь за телефоном 09******46.

владелец
Продаю будинок

приватний будинок з ремонтом. Гараж. Баня. Твердопаливний котел. Земельна ділянка 12 соток

владелец
Приватний будинок

Стильний будинок в центральній частині міста! Велика земельна ділянка , зручне розташування , (поруч водосховище ) та висока якість будівництва!

Будинок в центральній частині міста!

Будинок розташований у дуже гарному районі школи номер 10! Але потребує ремонту Вул. Нова 8а

владелец
Будинок

Продається будинок площею 60,9м2 по вулиці Штуля Олега (колишня Кокінакі). Площа земельної ділянки 9 соток на якій розташовуються житловий будинок, гараж (цегляний), літня кухня (шлакобетон) та сарай. В будинку є електрика, вода (центральний водогін), каналізація (септик). Газ підведений до будинку але не підключений. Опалення пічне. Підїзд до ділянки асфальтований. Неподалік є зупинка автотранспорту та магазини. Ціна 32000у.о. також присутній торг.

Продається деревяний будинок

Продам будинок місто Ковель вулиця Полуботка( район перехрестя вул. Відродження/ Черняховського). Без внутрішніх робіт 190кв, погріб, гараж з ямою, горище(3 поверх в даху) земельна ділянка 8соток. У подарунок виноградник та фруктові дерева.

владелец
Будинок у Ковелі та 8 соток землі

Продам ідеальний будинок в центрі міста. Вулиця Винниченка біля 10 школи. Централізована вода, каналізація. Крім газу є ще додаткова грубка на дві кімнати. 4 великі кімнати, кухня, ванна, два коридори, в будинку кладовка. Євровікна, гараж, літня кухня також придатна для життя. За кілька метрів школа, садочок. Повністю все доступне на пішій відстані. Будинок дійсно великий, ціна низька. За цю суму продають суто ділянки в цьому районі. Всі питання за телефоном. 0*************3 або 0*************6 На фотографіях малий балаган при прибиранні.

владелец
Будинок в центрі міста центр

Продаж будиночку за вул. Гвардійська (кінець вул. Брестська) Будинок площею 100 м² знаходиться на ділянці 6 сотих та має 4 кімнати. Зроблено газове опалення, ремонт, усі центральні комунікації. Огороджена, доглянута, гарно озеленена територія поруч будинку. Гарна вуличка з симпатичними сусідніми будинками та спортивним майданчиком для дітей.

Будинок вул. Гвардійська

Продаж сучасного будинка за вул. Дорошенка із гарними сусідніми будиночками поруч! Будинок збудований на ділянці 8 сотих та має загальної площі 120 м² 3 кімнати, кухня, простора вітальня. Усі кімнати із зробленим якісним ремонтом. Окремо котельня на електричне опалення та дрова. Територія будиночку доглянута та озеленена, є бруківка, зроблено терасу!

Будинок вул. Дорошенка

Продам будинок в Ковелі. 4 кімнати,кухня,вітальня,ванна. Опалення -котел на дрова. Всі питання по телефону, вказаному в оголошенні

владелец
Продам будинок в Ковелі

Продається третя частина будинку. Окремий двір загорожений. Сусіди хороші. Квітник. Є гараж і город. Біля Бреського базару. Зал, кухня, 2 спальні, ванна спільна з туалетом, коридор. Під всим цим великий підвал (вхід з вулиці та з кухні). Індивідуальне газове опалення. Своя каналізація. Котел в підвалі, полки для банок теж. Вода проведена, в підвал теж. Можливо зробити другий поверх, там є балкон. Вікно одне в спальні пластикове. Земля 10сот приватизована. М. Ковель Всі деталі за телефоном 09******61 Огляд в любий зручний час

владелец
Продам будинок біля брестського ринку

Исследуйте территорию

Продам дачу в масиві Калина ,6 сотих ,документи всі є ,право власності є

владелец
Продам приватизовану дачу,6 сотих ,в масиві Калина ,всі документи є

Продам дачу на масиві "Білив налив".Участок розміром 4,5 сотки,приватизований.Біля участка є колонка,вода є завжди, проведено світло. На участку є цегляний будинок і сарайчик .Недалеко від дачи є зупинка автобуса.Детальніше за телефоном

владелец
Продам дачу на масиві білий налив

гарний варіант частини будинку за вул. Федора Одрича (р-н центральної пошти). Загальна площа будинку 70 м², 3 кімнати, доглянутий невеличкий дворик/гараж Зроблено ремонт. Індивідуальне газове опалення. Частина будинку в продажі з меблями! Поруч вся необхідна інфраструктура!

Частина будинку в центрі міста

Маємо чудовий варіант будинку на продаж (провулок Модеста Левицького) та земельною ділянкою 8 соток. Площа будинку 120 м² та тераса площею 30 м² 4 кімнати. Зроблено внутрішні роботи: якісно виконана чистова шпаклівка, стяжка підлоги, вмонтовані вхідні та міжкімнатні двері преміум класу прихованого монтажу. Стіни будинку готові до фарбування, підлога підготовлена до вкладання плитки. Вмонтовано систему кондиціонування будинку. Якісна система опалення, тепла підлога. Індивідуальний дизайнерський проєкт. Відеонагляд, система охорони будинку. Детальна інформація за телефоном: +38************65

Будинок / провулок Левицького/

продам дачу 9.4 соток є цегляний будинок приватизована масив МАШИНОБУДІВНИК недалеко від траси Ковель-Мощена

владелец
Дача дачна ділянка

Пропуную будинок,на перевезення,чи просто як матеріал будівельний.Ціна остаточна.Продаж з ділянкую можливий,ціна відповідно інша!

владелец
Будинок на перевезення!

Частина будинку вул. Бреська ( біля ринку) має кухню та кімнату +наявний фундамент під санвузол та прихожу. Є невеличкий город та сарай в спільному дворі .

Частина будинку зі спільним двором

Маємо гарну пропозицію з можливістю проживння двох сімей, знаходиться неподалік центру міста( р-н пологового будинку та 10школи) Якісний півтораповерховий будинок з піноблоків збудований у 2015 році та має 130 м², 3 кім , санвузол та гардеробна , усе з ремонтом та в гарному стані. Також на території маємо гарний бонус , половина будинку зі зручностями ( 2кім , кухня та санвузол) , цілком придатна для проживання В дорику роблені вуличні вольєри для тварин Телефонуйте за детальною інформацією до Мирослави:

Будинок неподалік центру

Продам одноповерховий будинок та земельну ділянку 9 соток на вул. Чупринки, 22. Є гараж і невеликий сарай, 4 великі кімнати, кухня, 2 кладовки, два коридори, євровікна і 2 деревяних вікна, індивідуальне газове опалення, туалет на вулиці. За детальною інформацією звертатися за тел. +38 (06**********95 Олена

владелец
Продаю будинок на вул.Чупринки
1 - 24 из 52 результатов

География, Ковель