Без комісії для покупця! Продаж будинку по документах,як квартира. Будинок знаходиться за адресою: Київська обл., Вишгородський р-н,вул. Заводська,67. Загальна площа 42м2.В будинку сумісний санвузол з новим ремонтом,укомплектована кухня у 8м2, дві кімнати по 13м2 правильної форми.Будинок утеплений,встановлені склопакети.Опалення може бути,як централізоване так і від котла.Газ-балон.Септик,вода централізована.Е велика піч,яка слугує ,як альтернативне опалення,після реконструкції. Велика земельна ділянка,яку можна приватизувати та окрема маленька,яка закріплена за квартирою. На території побудовані два великі,цегляні сараї,які можна використовувати,як хоз приміщення та літню кухню. Огороджений будинок новим металевим забором. Дуже гарне місцерозташування,біля будинку зупинка маршрутки,яка йде до метро Героїв Дніпра,також магазини та вся інфраструктура. Ліс та зони відпочинку у пішій доступності. Перегляди за домовленністю.Е відео. Чекаємо на перегляд.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Заводська, 67

Продам пів будинку В с. Гута Катюжанская (Вишгородский район) 50 км. Від Києва Продажа від власника. Всього 20 соток. На ділянці знаходиться пів будинку. Є чимало сусідів які проживають поруч в продовж цілого року. Мебель залишається Все на єлектриці, окремий лічильник. Всі документи на руках. Зроблений косметичний ремонт. Туалет на вулиці. Поруч ліс, річка, красиве місцезнаходження для відпочинку, душі та тіла!

власник
Продаж пів будинку, с. Гута Катюжанська

Продається будинок із земельною ділянкою 25 соток,участок рівний,у дворі плодючі дерева,світло,газ,вода!Документи всі в наявності!Всі інші запитання за номером телефона 06*********41 вітя

власник
Продаеться будинок!Торг
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок . Окремо біля будинку розташований погріб, гараж, літня кухня. Частина меблів залишається. Опалення : дровяний котел та електро котел.

власник
Продаж будинку Катюжанка

Продам будинок з земельною ділянкою с.Катюжанка Київської області, всі питання в приват

власник
Продам будинок, с.Катюжанка

Катюжанка, Вишгородський район, Київська область Загальна площа земельної ділянки 40 соток Будинок 105 м.кв світлий затишний, зручне розташування, мальовничий пейзаж , копанка в кінці ділянки Газ, вода проведена, котел двухконтурний, санвузол в будинку Штучне озеро в кінці ділянки фруктовий сад Меблі можем залишити, за потреби

власник
Будинок, земельна ділянка 40 сот.

Географія Катюжанка