Продам дом в поселке городского типа Ичня! Срочно !!!Скоро будем на объекте есть возможность увидеться и совершить продажу ! Важно !ЭТО ЦЕНТР ,ЦЕНТРАЛЬНЕЕ ВСЕХ ЦЕНТРОВ! В кредит не продаю на год,два ,пять и так далее. Цена для такого места и площади адекватна ! Состояние жилое !Кто хочет делайте ремонт и живите . Находится на улице Покрасивская ,в тупике ,не у дороги ,тишина и покой пять минут от центра . В пешей доступности всё- рынок ,озеро ,парк ,магазины и так далее. 4 комнаты ,сени ,кладовая ,чердак в доме .Газовое отопление ,дровяное на выбор. Плита есть в доме.Есть груба и печка . УДОБСТВА НА УЛИЦЕ!. ВОДЫ НЕТ в доме ,но проведены трубы по тупику ,есть возможность провести воду . Летняя кухня отдельно ,в ней тоже есть газовая плита и дровяное отопление! Пять сараев ,два погреба ,сарай для поросёнка ,курятник ,сад ( яблони ,груша , смородина ).Колодец возле дома личный. Земля -огород рядом 15 соток. В квартире есть мебель ,ковры ,кровати все как было так и осталось после проживания хозяйки . Не проживаю в Ичне! Если вы хотите посмотреть есть возможность ,соседи покажут и все расскажу по телефону!А лучше пишите сюда,так как могу быть за границей! Есть торг у калитки !

власник
Дом в центре Черниговской области

Розташування в центрі Ічні біля магазину "Оптовичок". Складається з двох кімнат і кухні, окремий вхід, газ, вода. Як варіант - ідеально підійде для офісу або магазину .

власник
Частина  будинку   в  центрі  Ічні

На ділянці: деревяна хата (коридор, дві кімнати, без санвузла) та літня кухня накриті металевими дахами, сарай, погріб. Сад 25соток і город 25 соток, разом 50 соток. Вся ділянка з хатою приватизовані. Криниця за 5 м від хати, по вулиці проведені газ та вода, дорога асфальтована. 10 хв. пішки до центру. Вул.Солдатської Слави. Можна проживати,або під дачу чи прибудову,новобудову ПИСАТИ у VIBER 06******82 !

власник
Продається гарна, велика, широка земельна ділянка, 50 сот.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам дві квартири (1-й та 2-й певерхи - пів будинку) в 4-х квартирному житловому будинку. Будинок знаходиться в центрі міста (ядро міста), поруч все необхідне. У власності також внутрішній дворик (близько 2-х соток) та присадибна ділянка (близько 1 сотки). Нерухомість можливо використовувати в якості комерції (для цього є перший поверх, окремий фасадний вихід на центральну площу міста) та житла (другий поверх), або в якості двохрівневої житлової квартири - все на Ваш смак! План першого поверху додається. План другого поверху такий самий, але без веранди.

власник
продам квартиру Ічня

Продається 2-поверховий приватизований недобудований будинок в місті Ічня, Прилуцького району (500 метрів до міського ринку, 1 км до центру міста, супермаркету АТБ). Всередині зроблена розводка електрики, поштукатурені стіни, дверні коробки із дуба (є окремо двері до них). В будинку, окрім 2-х поверхів, є повноцінний цокольний поверх. Повністю гідроізольований. Сухий. Є гараж, літня кухня, великий глибкой погріб, просторий господарчий двір, сарай на троє дверей (один з виходом на господарчий двір). Також є город (16 соток), молодий садок, територія біля будинку, яку можна використати для розміщення бесідки, клумб і т. п.. Вся територія разом з городом повністю огороджена. Комунікації: водопровід, електрика, каналізація (вигрібна яма), підведено газ у двір.

власник
Продам 2-поверховий приватизований недобудований будинок

Продається півбудинку з усіма зручностями за адресою: місто Ічня, вул. Лесі Українки 22. У будинку 3 кімнати, кухня, туалет, ванна. Опалення газове, у газовому котлі встановлена нова автоматика. На подвірї великий сарай та літня кухня. Літня кухня газифікована, є погреб. Город 100 метрів квадратних. На території невеликих садочок де ростуть фруктові дерева. До центру міста 15 хвилин пішки, до дитячого садочка 5 хвилин, до школи 10 хвилин.

власник
Півбудинку з усіма зручностями

Продам будинок з господарськими будівлями в м.Ічня, вулиця Героїв Крут. В будинку газове опалення, центральний водопровід, каналізація. На подвірї є літня кухня ( газифікована), сарай, погріб.

Продам будинок в м.Ічня

Дача з будиночком в межах міста Чернігів. Мальовниче місце, 2-га лінія біля озера, поряд р.Десна. 4,5 сотки ПРИВАТИЗОВАНОЇ землі (чорнозем з торфом). Є полив та скважина. Сад - яблоня, груша, чорнослив, горіх (дуже добре родить), винний виноград

власник
Дача, урочище Святе, СТ Садовод

Продам будинок . Телефонуйте

власник
Продам будинок

Продаю домо господарство з усією домашньою утварью , заізжай та живи. Дуже гарний варіант для переселенців які втратили своє майно. Будинок, площею 60м2 та господарськими будівлями, літня кухня (газ, вода, грубка ), 2 сараі, погріб, вся земельна ділянка складає 0,16га , на 10 сотках знаходяться будівлі та фруктовий сад, а на 6 сотках рілля (город) Централізоване водопостачання , газ , електрика .В будинку є санвузол з душевою кабіною , унітазом та умивальником .Будинок знаходиться в мальвничому місці , поруч луг 4 озера та ліс . за 250 метрів зупинка автобуса , магазин, також поряд розташоване 1 відділення новоі пошти. до центра міста де аптеки, лікарня, магазини, базар всього 3км . Сусіди поруч привітні , добрі, деякі тримають корів ,тож свіже молоко є можливість придбати завжди.

власник
Продам будинок у  м.Ічня Чернігівська обл

Продається будинок від власника. В будинку є всі комунікації - світло, центральне водопостачання, піч, по вулеці прокладена газова труба. На ділянці розміщені сарай, вбиральня.

власник
Продам будинок м. Ічня

Будинок 10 хвилин пішки від центру! Гарне зручне місце! Вул Чернігівська… Будинок - 45 м2 , 2 кімнати і кухня. Газ, вода! Літня кухня, сарай, гараж, погреб! Загальна площа 35 соток! 2 сада… 09*********50 Валентина ( власниця)

власник
Продам будинок м. Ічня Чернігівська область

У самому центрі міста Ічня продається дім. Дві кімнати, кухня, туалет та ванна. Біля будинку є невелика земельна ділянка. Поряд супермаркет АТБ, ринок. По всім питанням телефонуйте за номером 06******88 Інна 09******45 Інна

власник
Продам будинок центр міста Ічня!!!

Без комісії для покупця! Вашій увазі пропонується 2 поверховий будинок в м. Ічня ( вул. Воскресінська)! Має функціональне планування: На першому поверсі простора кухня вітальня, велика кімната, веранда та с/в. На другому поверсі 2 окремі спальні. Є можливість зробити 3 поверх. Комбіноване опалення: газовий та твердо топлений котел. У дворі розташована літня кухня з пічкою, баня з міні басейном, гараж, коптільня для мʼяса та підвал. Перегляди в зручний час для Вас!

Якісний будинок в центральній частині міста! Ічня

Продам будинок з усіма зручностями в центральній частині м.Ічня., вуоиця Комарова. Будинок деревяний, обкладений білою силікатною цеглою. Участок 6 соток ( приватизований). Є сарай, погріб, літня кухня, гараж.

Продам будинок в м.Ічня

Продам будинок з господарськими будівлями в м.Ічня, вул.Лермонтова, 7 В будинку газове опалення, центральний водопровід, каналізація. Участок 25соток (приватизований).

Продам будинок в м.Ічня

Продаю дом в центре на тихой улице.Состояние хорошее. Газ,вода,свет в доме ванная,санузел, болер. Во дворе колонка с водой .Хозпотройки, погреб,.Участок 10 соток.Возле дома детская площадка.Цена договорная.Торг

власник
Продаж Будинку.в Чернігівський області Ічня.

Продам півбудинку в м. Ічня, Прилуцький район . Розташований в зеленій частині міста, поряд сосновий ліс, ставок. Півбудинку має власний двір, обгороджений з усіх сторін, та великий вигін перед двором. Вікна металопластикові, опалення будівлі можливе як газом, так і твердопаливним котлом. Центральне водопостачання, власна каналізація. У будинку 4 кімнати, 2 кордири, передпокій, кухня, суміщений санвузол. Загальна площа 86 м2 . Має надвірні споруди (літня кухня(газифікована), сарай, погріб, 2 приміщення під дрова, колодязь у дворі (дуже смачна вода)). Також поряд є невелика присадибна ділянка для саду/городу, обгороджена з можливістю заїзду. Дуже гарне тихе місце для проживання. З документами все впорядку. Звертаютись за телефонами (06*********66, (06*********72.

власник
Продам півбудинку в мальовничому місці (150 км від Києва)

Будинок в м.Ічня, вул.Стадіонна,1 Будинок деревяний, очеретований, обкладений цеглою. Має зручне планування: чотири ізольовані кімнати, кухня, санвузол, прихожа. Опалення газове ( є камін), центральний водопровід, каналізація (вигрібна яма). Участок 15 соток(приватизований) Є літня кухня (газифікована), гараж, 2 погріба.

Продам будинок в м.Ічня з усіма зручностями

Продам житловий будинок в м.Ічня, вулиця Воскресінська, 199 В будинку 3 кімнати, санвузол, кухня, коридор. Участок 0.30 га( приватизований).

Продам житловий будинок

Продам дом в г. Ичня . Дом в хорошем состоянии, 77кв.м ., В доме есть вода, газ, имеется летняя кухня с речью и грубой. Так же есть сарай и погреб. Участок 11 соток.

власник
Продам дом в г. Ичня

Популярні запити