родаж приватного будинку у с Вовчинець вул. Берегова 4, м. Івано-Франківськ. Дана локація одна із найкращих для приватного сектора міста, адже саме в цьому населеному пункті є власна інфраструктура як школа, дитячий садочок, спортивно оздоровчі майданчики, озеро та річка. В доступності ( 2-3 хв на авто) такі великі магагазини як METRO, Велис ( в якому крім мережі магазинів є кінотеатр та KFS.), спортивний зал HAZARD Fight Club... Будинок розташований на земельній ділянці площею у 6.7 соток. Загальна площа будинку 153 м2., і складається із 2х поверхів. Сучасне функціональне планування, будинку приємно Вас здивує, перший поверх це велика вітальна із відокремленою кухнею та гостьовим туалетом та кімнатою для гостей, або дитяча, також є котельня. Другий поверх це суто простір Вашої сімї: 3 ри кімнати, одна із виходом на відкритий балкон, ванна та гардеробна кімната. Горище утеплене та використовується для зберігання речей, можна використати як кімнату. Будинок продається із меблями та технікою. Всі міські комунікації, вода скважена. На території двору є гараж та діуча сауна. У будинку є система охорони.

Берегова вул., 4

Будівельна компанія. Відділ продажу. Продаються таунхауси в затишній та спокійній локації. Поруч тільки малоповерхова забудова (житлові будинки). У вартість входить: - заведення в будинок всіх міських комунікацій (ГАЗ, світло, центральна каналізація та центральна каналізація). - штукатурка стін по маяках - чорнова стяжка підлоги - утеплення даху мінватою 200мм - утеплення стін пінопластом 100мм - облаштування прибудинкової території (бруківка, зелені насадження) - паркани спереду та ззаду будинку (ворота та брама) Ціна 58999$. При 100% оплаті можлива знижка. Можливе розтермінування.

Садова

Продається двоповерховий котедж з власним подвірям. Повністю закрита територія містечка та відсутність поряд багатоповерхової забудови. Передбачені гостьові паркомісця та дитячий майданчик Тип стін – цегла 10кВт на будинок Газове індивідуальне опалення Міська каналізаційна система Чорнова стяжка підлоги Штукатурка стін Утеплення зовнішніх стін Лічильник на газ, світло та воду Енергозберігаючі вікна Вхідні двері Благоустрій території Можливе розтермінування. Менеджер будівельної компанії ТЕЛЕФОНУЙТЕ!

Отця Блавацького І. вул.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається дерев’яний 2-кімнатний будинок загальною площею 105 м2 з оригінальною архітектурою і дизайном помешкань в стилі шале в мальовничій локації з чудовими панорамними краєвидами на гори поруч з курортом Буковель в с. Яблуниця. Код будинку - #36570741 • 2 поверхи; • новобудова; • індивідуальне опалення; • тераса; • дизайнерський ремонт; • з меблями та технікою. Котедж має окрему спальну зону у 2 рівні, відпочинкову залу великим столом та диваном, зону кухні, санвузол. Виконаний ремонт з якісних будматеріалів та меблювання. Будинок забезпечений усіма комунікаціями: свердловиною, електрикою, септиком. Для опалення також є твердопаливний котел. З власної просторої тераси відкриваються панорамні краєвиди гір. В котеджі створені комфортні умови проживання і відпочинку. Даний об’єкт буде вигідною інвестицією, а за потреби власним надійним житлом. Телефонуйте! Щоб дізнатись більше та оглянути будинок!

Яблуниця

-Оплата за комунальні послуги нараховується по тарифах "для сільської місцевості".! -Продається комфортний цегляний будинок м. Івано -Франківськ. Будинок теплий, сухий, без грибка, оброблений спеціальними засобами. Навколо фундаменту проведений дренаж. На першому поверсі в кухні та санвузлі є "тепла підлога". Великий гараж. 7 соток землі. 2 заїзди. -Зручна транспортна розвязка та інфраструктура. -За деталями телефонуйте .

Тисменицька вул.

Продається будинок та земля 6,6 сот, Каскад, вул. 24 Серпня! Продається житловий будинок (сирець) загальною площею 340 м2 та земельна ділянка площею 6,6 сот, район Каскад, по вул. 24 Серпня, друга лінія від головної вулиці. Заїзд до будинку закритого типу, на 5 будинків. Земельна ділянка правильної форми. Будинок 2-поверховий + цоколь: Цокольне приміщення: 2 гаража площами 38 м2 та 42 м2, і додаткове приміщення 38 м2, є також підвал площею 12,2 м2. На першому поверсі 4 кімнати, кухня і просторих два коридори, роздільний санвузол. На другому поверсі (мансардний) відкритий простір площею 52 м2 та висотою 2,7 м, і два додаткових приміщення (висота від 0,3 м до 2,7 м). Присутні всі необхідні комунікації: газ, світло, вода та каналізація (септик). Близько школа, дитячий садок, магазини, ресторани, поштові відділення, ТРЦ та інше. Телефонуйте для уточнення деталей.

24 серпня вул.

Напівособняк з ремонтом та частково з меблями у місті Івано-Франківськ. Характеристики: - займає 2 поверх житлового будинку, а також є гараж з підсобними приміщеннями, 139кв.м, 3 просторих кімнати,1 санвузол і кухня. - Зроблений якісний ремонт, залишаються меблі, техніка. - Індувідуальне газове опалення. - Огороджена власна територія. Основними перевагами є: - Ви будете мати власну зону для барбек’ю і відпочинку всієї родиною на затишному власному подвір’ї. - Завдяки закритій території Ваші діти зможуть сміливо гратися у дворі і Ви будете спокійні за їхню безпеку. - Також є можливість придбати гараж якій знаходиться за 100м від будинку. За детальною інформацією телефонуйте.

Кропивницького вул., 3

Продається стильний котедж в горах з виходом до річки. Пропозиція цікава для тих, хто дійсно бажає усамітнення та проводити день на терасі, пючи каву та насолоджуватись співом пташок, шумом гірського струмка, шелесту дерев та радіти сонячному промінню. Будиночок уже готовий до заселення, підведені усі комунікації. Від центральної дороги до будиночку всього 600 м асфальтованою дорогою і частково бруківкою. Вільне планування. Наявні меблі та техніка: умебльована кухня, встановлена єлектро плита та духова шафа, холодильник, обладнана скляна душова кімната. Велика кухня-студія та 2 кімнати зі зручними ортопедичними ліжками. Встановлена буржуйка для опалення на кухні, в кімнатах електричні батареї. Вікна панорамні з виглядом на річку та ліс. Саме тут ви знайдете спокій та гармонію, зможете усамітнитись та насолодитись чистим гірським повітрям, влаштувати своїм коханим незабутній сюрприз чи освідчення, відпочити від міської метушні, віднайти гармонію та просто насолодитись моментом. Поєднання прогресивного комфорту та недоторканої природи - ідеальне для тих, хто цінує затишок, красу та гармонію.

камянка

Продам будинок неподалік озера, який поєднав в собі стиль, розкіш, простір та затишок. Загальна площа помешкання - 160 кв.м + 6 сот. території. Прибудинкова територія - красива і доглянута. На задньому дворі - чудова тераса з чаном на дровах, грилем та зоною відпочинку. Будинок збудований в 2023 р з якісних матеріалів : - зроблено монолітне перекриття - утеплено пінопластом 10см. - покрівля - австрійська металочерепиця - дах утеплений мінватою 20 см. - гараж - 17 кв.м з автоматичними воротами. - каналізація - септик - вода - власна свердловина. Вмонтована техніка від фірми BOSCH та SAMSUNG - ще на гарантії👌 Кухня з масиву (дуб) , столешня з кварцида - стійка до температур та плям - краса та якість на роки. Окрасою вітальні є камін, який зробить ваші посиденьки з друзями ще затишнішими. На другому поверсі розташовані три спальні з виходами на балкон та велика ванна кімната. Локація житла дає можливість поєднати спокій життя в приватному секторі з швидким добиранням до будь-якого району міста. Вживу він ще красивіший! Для огляду телефонуйте

Набережна

Продаж ЗДАНОГО кутового Таунхауса від власника у Вовчинцях з нейморним краєвидом. 135м2. Доступний під усі державні програми та ЄОСЕЛЯ. Більше фото та відеоогляд надсилаю на viber бо telegram. Чудова локація Вовчинці, закрита територія, заїзд від центральної дороги. Близько школа, садок, ЦНАП, церква)) На території комплексу єдина аптека в мікрорайоні. До ТЦ велес 15 хв ходьби. Поруч Арсен, Епіцентр, річка, гори, велотраса, Велес з власним кінотеатром. Топовий район для життя у Івано-Франківську. Далеко від аеропортів і злітних смуг, колій, тільки спокій і свіже повітря. Усі комунікації міські. Територія 3 сотих. Фасад утеплений 15см. Фундамент утеплений 10см екструдованим пінопластом повністю на метр в землю, завдяки чому не буде ніяких тепловтрат. Зроблена паро і гідроізоляція даху, дах утеплений мінватою 20см. Вікна 6ти камерні, фірми viknaroff, найкращі на ринку, з теплим монтажем, що буде максимально зберігати тепло в будинку, свіжа піна проклеєна внутрішніми і зовнішніми паро ізоляційними плівками, завдяки чому теж не буде тепловтрат і проблем з вікнами, конденсатом і грибком. Броньовані двері. Є можливість обрати гараж чи вітальня на першому поверсі (гаражні ворота та вікно є в наявності). Планували вітальню на першому поверсі, а гараж добудувати збоку, так як таун кутовий. Але новий власник може залишити гараж на першому поверсі, ворота ще не знімали. Перший поверх: коридор, гараж або вітальня, санвузол + душова, велика кухня студія (або кухня+кімната місця достатньо щоб розлілити перестінкою), вихід на терасу та задній двір будинку. Другий поверх: ванна і 4 кімнати, 2 з яких мають балкон. На задньому дворі залита тераса орієнтовно 3 квадрати. Збоку будинку місце на великий гараж на 2 машини. Будинок в 1-й черзі, збудований майже 2 роки тому, тобто вже встоявся і не матиме тріщин. Причина продажу-купля більшого будинку блищого до дому.

власник
можливий продаж по єОселя
Вовчинецька вул., 36

Пропоную унікальну можливість придбати дуплекс, розташований в мальовничих горах, який стане ідеальним варіантом для інвестицій. Цей обєкт забезпечить вам стабільний дохід і стане привабливим місцем для орендарів, які шукають комфортний відпочинок серед природи. Основна інформація: - Тип нерухомості: Дуплекс - Адреса: Яблуниця (15 хвилин до Буковелю) - Загальна площа: 121 кв.м. - Кількість кімнат: 3 кімнати - Рік побудови: 2024 рік - Ціна: 181500$ Переваги обєкта: - Розташування: Дуплекс знаходиться в екологічно чистому районі гірської місцевості з чудовими краєвидами, чистим повітрям та доступом до туристичних маршрутів. - Доходність: Обєкт має високий потенціал для орендного бізнесу завдяки популярності гірського туризму. - Комфорт і зручності: Сучасний дизайн, просторі кімнати, повністю обладнана кухня та ванні кімнати. - Автономність: Кожна половина дуплексу має власний вхід, що забезпечує приватність для орендарів. - Територія: басейн, баня, чан, паркінг, спортзал, спортивний майданчик, зона барбекю, вогнище, зона з альтанками. Матеріали будинку: Сваї - залізобетон Фундамент - залізобетон Стіни - дерево, конструктивні ізоляційні панелі неопор Дах - Clickfalls Фасад з підсвіткою - дерево, Clickfalls Опалення - централізоване (пелетний котел) та тепловий насос в кожному будинку Електроенергія - 6 кВт на будинок та 2 резервних генератори Водопостачання -2 централізовані свердловини Водовідведення - централізований біо-септик Пожежна сигналізація Що входить у вартість: -будинок -підключення до каналізації -земельна ділянка - меблі та побутова техніка -підключення до електроенергії -підключення до водовідведення -підключення до інтернету Код обєкту 4984

Шевченка, 306Б

Інвестуйте в унікальний бізнес-проект у самому серці Карпат! Це не лише нерухомість, а поєднання величності природи та перспектив туристичного бізнесу. Пропонуємо придбати новий, готовий для використання комплекс із 6 котеджів загальною площею 1300 м², розташований на висоті 750 метрів над рівнем моря із захоплюючим видом на гори та Карпатський ліс у селі Татарів, у Івано-Франківській області. Кожен котедж побудований відповідно до сучасних стандартів комфорту та стилю, та придатний для розміщення гостей або створення готельного бізнесу. Комплекс розташований на ділянці площею 39 м² серед густих смерек та маленького ландшафтного озера з фонтаном, живленого гірським потоком. Прохолодними зимовими вечорами, можна зігрітись, або приготувати смачні страви на відкритому вогні у колі друзів, у великій заскленій альтанці з панорамним видом, що дозволяє зануритись та насолодитись незабутньою красою Карпат. С. Татарів - чудове місце для розвитку бізнесу у напрямку туризму, всього у 16 кілометрів від гірського курорту Буковель. Це ідеальна можливість для інвестування у готельний бізнес, залучення постійних гостей та гарантованого доходу. Не втрачайте можливість придбати перспективний проект у горах! Зв’яжіться з нами прямо зараз, щоб дізнатися більше про можливості цього унікального обєкта для успішних інвестицій.

Михайла Косила, 772/1

Розглядаєте купівлю нерухомості в Карпатах, та шукаєте хороші варіанти? Впевнений , наша пропозиція вас приємно здивує!!! Пропонуємо купити котедж, розташований в котеджному комплексі з 6 будинків на висоті 750 метрів над рівнем моря із захоплюючим видом на гори та Карпатський ліс у селі Татарів, Івано-Франківській області. Котедж побудований відповідно до сучасних стандартів комфорту і стилю, та придатний для розміщення гостей або власного проживання. Загальна площа будинку складає 300 м², також є варіанти з іншими площами. Котедж розташований серед густих смерек та маленького ландшафтного озера з фонтаном, живленого гірським потоком. С. Татарів - чудове місце для розвитку бізнесу у напрямку туризму, всього у 16 кілометрів від гірського курорту Буковель. Це ідеальна можливість для інвестування у готельний бізнес, залучення постійних гостей та гарантованого доходу. Не втрачайте можливість придбати хороший будинок в горах! Зв’яжіться з нами прямо зараз, щоб дізнатися більше про можливості цього унікального обєкта для успішних інвестицій.

ексклюзив
Отця Михайла Косила, 772/1

Продається дуплекс у селищі Лисець за вигідною ціною на завершальних етапах будівництва. Простора та світла оселя, ідеальна для комфортного життя. Відстань до Івано-Франківська становить лише 8 км, що займає 10-15 хвилин на автомобілі. Дана стадія будівництва дозволяє завершити ремонт на власний розсуд, створивши інтер’єр своєї мрії. Будинок збудовано за європейськими стандартами з використанням сертифікованих матеріалів, що гарантує високу якість та надійність. Тиха місцевість дозволяє насолоджуватися спокоєм від міського життя. Близькість до центральної частини селища забезпечує зручний доступ до магазинів та сервісів. Є можливість придбати як одне житло, так і два. Не втратьте шанс стати власником затишного дому у чудовому місці!

Іваниківська

Інвестуйте в бізнес-проект у самому серці Карпат! Це не лише нерухомість, а поєднання величності природи та перспектив туристичного бізнесу. Пропонуємо придбати новий діючий, комплекс з 2котеджів, загальною площею 120 м², із захоплюючим панорамним видом на гори та Карпатський ліс в с. Яблуниця, Поляницької сільської громади Надвірнянськогорайону Івано-Франківської області. Котеджі в стилі Барнхаус - побудовані відповідно до сучасних стандартів комфорту та стилю, та придатні для розміщення гостей або створення орендного бізнесу. Комплекс розташований на ділянці площею 10 соток,поблизу гірського потоку, всього в 7 км від гірського курорту Буковель. Будинки з сучасним ремонтом з якісних матеріалів, повністю укомплектовані всіма меблями ітехнікою, та придатні для комфортного проживання. Також котеджі обладнані терасами, на яких можна насолодитись незабутньою красою Карпат. Це ідеальна можливість для інвестування у туристичний бізнес, залучення постійних гостей та гарантованого доходу.

вул. Героїв Майдану

Швейцарський стандарт ретрит-програми у заповідних лісах природного заповідника Гуцульщина: готова до продажу стильна гірська резиденція з житловими та гостьовими будинками, лазнею, пасовищем на 8 га. Креативна високотехнологічна реновація автентичного житла гуцулів за 15 хвилин пішки від Сокільської Скелі на річці Черемош, поблизу водоспадів Сікавка. Лужківський, Іваниха, Довбуш та Дзвінка. У Гуцульському лоджі – приватній заміській резиденції на схилі гори у Карпатах дуже тихо, безпечно та спокійно. Вранці після спокійного сну у розкішній спальні 45 кв.м. на другому поверсі основного житлового будинку та теплого тропічного душу у сучасній ванній (вода зі власної свердловини, біоканалізація нового покоління) можна заварити у стильній кухні-їдальні на першому поверсі ароматний чай з карпатських трав. Потім вийти на простору деревяну терасу та обговорити панорамний вид на гори з друзями, які відпочивали у гостьовому будинку – делікатної реконструкції гуцульської хати із 200-річною історією. Уточнити у персоналу приватної заміської резиденції у заповідних Карпатах- як працює автоматичний електропастух на пасовищі для восьми овець та попросити приготувати чан на терасі банного комплексу з парною. У нового власника приватного курортного комплексу-резиденції у Карпатах попереду приємний день: можна вирушити за лісовими ягодами та грибами, малювати пейзажі, провести ділові переговори з бізнес-партнерами (wi fi та швидкісний інтернет). Власник карпатського заміського комплексу-лоджа разом із гостями може поїхати в один із карпатських ресторанів авторської кухні, оцінити складність хайкінг-маршруту до найближчої гірської вершини, покататися на квадроциклах чи лижах. Найближчі населені пункти: Великий та Малий Рожин , Тюдів Івано-Франківської області, Міжброди Чернівецької області. Житловий будинок – курортна резиденція у стилі лодж відрізняється бездоганною екологією: навколо реліктовий ліс, пасовища альпійського типу, ділянкою протікає струмок від водоспаду із чистою гірською водою. Основні обєкти нерухомості приватного курортного комплексу в Карпатах у стилі лодж: Двоповерховий будинок 87,8 кв.м з терасою 36 кв.м. Високотехнологічна реновація гуцульського будинку із сучасними системами опалення, електрики, водопостачання та каналізації. На другому поверсі майстер спальня та ігрова зона з панорамним склінням стіни. На першому поверсі спальня, санвузол з душем, кухня-їдальня з каміном та виходом на терасу. Гостьовий будинок 40 кв.м., міні-музей гуцульського побуту. Банний комплекс 44,6 кв. з кімнатою відпочинку плюс видова тераса 53 кв.м. з міні-басейном. Підготовлений для монтажу гостьовий будинок 80 кв.с у стилі Ф-фрейм; Сарай під гараж, пташиний двір, скотарня. Земельна ділянка у Карпатах 8 га входить у ціну продажу заміського приватного курортного комплексу. Гуцульський лодж – оптимальне поєднання елітного приватного житла та рекреаційного комплексу преміум-класу. Сучасні інженерні комунікації, ергономічне планування простору, колекційні будівельні та оздоблювальні матеріали, авторський дизайн інтерєру забезпечують максимальний комфорт без метушні міста чи пафосного курорту. Заміський комплекс преміум-класу у Карпатах на 8 га землі в оточенні природного заповідника Гуцульщина – вибір людей, яким не потрібно доводити свій статус. Продається унікальна нерухомість у Карпатах – елітний та екологічний лодж для успішних людей. Ваше місце сили в Карпатах. Є питання щодо продажу заміського комплексу з житловим будинком, земельною ділянкою 8 га, банним комплексом та гостьовими будинками на краю Івано-Франківської та Чернівецької областей у Карпатах? Телефонуйте, надамо повну інформацію про унікальний обєкт нерухомості – проектну та інженерну документацію, право власності, статус земельної ділянки, експлуатаційні витрати, розрахунок окупності при здачі в оренду. Заміський комплекс у Карпатах з житловими та гостьовими будинками та ділянкою землі 8 га – інвестиція, яка приносить максимум задоволення.

ясна, 1

Продається дуплекс еліт якості в центральній частині міста . Затишна локація ,Сучасне просторе планування .Висота поверху 3 м. У пішій доступності центр міста ,озеро. річка У вартість входить : -Штукатурка стін по маяках -Панельне перекриття двох поверхів. -Утеплення другого поверху -Залиті бетонні сходи -Оздоблення прибудинкової -Всі міські комунікації -Лічильники газ вода ,світло Огляд у зручний час .Деталі за телефоном

Фіголя М. вул., 37

Про об”єкт: Об’єкт виконаний в архітерктурному стилі мінімалізму. Стримані монохромні кольори фасаду ідеально поєднюються з навколишнім середовищем завдяки простоті ліній, та динаміці конструкції. Особлива ізюминка – архітектурний прийом “Друге світло”. Він об’єднує перший та другий поверх стираючи між ними межі, тим самим забезпечуючи простір кращим освітленням та вентиляцією. Це унікальний архітектурний елемент, який завжди привертає увагу та надає відчуття більшого простору у будинку. Незважаючи на те, що будинок виглядає невеликим, стеля подвійної висоти робить його візуально більшим. А також, надає приміщенню глибину та з’єднує всі елементи у кімнаті разом. Територія засаджена декоративними деревами по периметру огорожі, а також вистелений високоякісний газон. Доріжки і дорога до гаражу вистелені бруківкою, а шлях до будинку освітлений стовпцями вуличного освітлення, які виконані в стилі мінімалізму, та гармоніюють в загальній концепції проекту. _________________________ ЯКІСТЬ БУДІВНИЦТВА Надійний фундамент – залитий стрічковий фундамент з подушкою; заводський бетон марки М200; глибина під землею – 1,2 м, та 60см над землею; подвійне горизонтальне армування та вертикальна армування двох шарів бетону. Армована та Гідро-ізольована стяжка – Чорнова стяжка першого поверху виконується з попереднім трамбуванням ґрунту та товстим шаром колотого щебня. Гідроізоляційна плівка перед бетоном. Армування стяжки сертифікованою арматурою. Заводський бетон М200. Цегла. Матеріал всіх стін цегла. Зовнішні стіни півтора цегли Дах. Німецький клік фальц.Попередня обробка дерева (вогне-захист та біо-захист) .Утеплення даху мінеральною ватою товщиною 20см! Вікна. Шестикамерний метало профіль та двокамерний склопакет на три енергозберігаючих скла. Значна економія на опаленні. Вікна зі всіх кімнат та Кухні-Студії – дверного типу, адже з кожної кімнати вихід на терасу. Двері. Металеві, бронбовані вхідні двері – Спеціальні двері для використання на вулиці для запобігання деформації.(Польща).Гаражні ворота та ворота на територія на автоматиці,також огорожа біля кожного будинку (ламелі 2х сторонні) __________________________ Комунікації: – Газ – Світло – 5 кВТ кожному будинку з можливістю збільшення до 30 – Вода – Каналізація (Всі міські ) _______________________________ ПЛАНУВАННЯ: Продуманий простір: – 215 м2 – загальна площа будинку! – Власна земельна ділянка 5 соток. – Гараж у будинку – Друге світло, та планування з акцентом на простір – Чотири спальні, та вихід на власну ТЕРАСУ на 1 та 2 поверхах!

Аматорська вул.

Продаж ексклюзивного будинку,сучасного проекту! Про об”єкт: Об’єкт виконаний в архітерктурному стилі мінімалізму. Стримані монохромні кольори фасаду ідеально поєднюються з навколишнім середовищем завдяки простоті ліній, та динаміці конструкції. Особлива ізюминка – архітектурний прийом “Друге світло”. Він об’єднує перший та другий поверх стираючи між ними межі, тим самим забезпечуючи простір кращим освітленням та вентиляцією. Це унікальний архітектурний елемент, який завжди привертає увагу та надає відчуття більшого простору у будинку. Незважаючи на те, що будинок виглядає невеликим, стеля подвійної висоти робить його візуально більшим. А також, надає приміщенню глибину та з’єднує всі елементи у кімнаті разом. Територія засаджена декоративними деревами по периметру огорожі, а також вистелений високоякісний газон. Доріжки і дорога до гаражу вистелені бруківкою, а шлях до будинку освітлений стовпцями вуличного освітлення, які виконані в стилі мінімалізму, та гармоніюють в загальній концепції проекту. _________________________ ЯКІСТЬ БУДІВНИЦТВА Надійний фундамент – залитий стрічковий фундамент з подушкою; заводський бетон марки М200; глибина під землею – 1,2 м, та 60см над землею; подвійне горизонтальне армування та вертикальна армування двох шарів бетону. Армована та Гідро-ізольована стяжка – Чорнова стяжка першого поверху виконується з попереднім трамбуванням ґрунту та товстим шаром колотого щебня. Гідроізоляційна плівка перед бетоном. Армування стяжки сертифікованою арматурою. Заводський бетон М200. Цегла. Матеріал всіх стін цегла. Зовнішні стіни півтора цегли Дах. Німецький клік фальц, Попередня обробка дерева (вогне-захист та біо-захист) .Утеплення даху мінеральною ватою товщиною 20см! Вікна. Шестикамерний метало профіль та двокамерний склопакет на три енергозберігаючих скла. Значна економія на опаленні. Вікна зі всіх кімнат та Кухні-Студії – дверного типу, адже з кожної кімнати вихід на терасу. Двері. Металеві, бронбовані вхідні двері – Спеціальні двері для використання на вулиці для запобігання деформації.(Польща).Гаражні ворота та ворота на територія на автоматиці,також огорожа біля кожного будинку (ламелі 2х сторонні) __________________________ Комунікації: – Газ – Світло – 5 кВТ кожному будинку з можливістю збільшення до 30кВТ – Вода – Каналізація (Всі міські ) _______________________________ ПЛАНУВАННЯ: Продуманий простір: – 193 м2– загальна площа будинку! – Власна земельна ділянка 5.5 соток. – Гараж у будинку – Друге світло, та планування з акцентом на простір – Чотири спальні, та вихід на власну ТЕРАСУ.

Аматорська вул.

Про об”єкт: Об’єкт виконаний в архітерктурному стилі мінімалізму. Стримані монохромні кольори фасаду ідеально поєднюються з навколишнім середовищем завдяки простоті ліній, та динаміці конструкції. Особлива ізюминка – архітектурний прийом “Друге світло”. Він об’єднує перший та другий поверх стираючи між ними межі, тим самим забезпечуючи простір кращим освітленням та вентиляцією. Це унікальний архітектурний елемент, який завжди привертає увагу та надає відчуття більшого простору у будинку. Незважаючи на те, що будинок виглядає невеликим, стеля подвійної висоти робить його візуально більшим. А також, надає приміщенню глибину та з’єднує всі елементи у кімнаті разом. Територія засаджена декоративними деревами по периметру огорожі, а також вистелений високоякісний газон. Доріжки і дорога до гаражу вистелені бруківкою, а шлях до будинку освітлений стовпцями вуличного освітлення, які виконані в стилі мінімалізму, та гармоніюють в загальній концепції проекту. _________________________ ЯКІСТЬ БУДІВНИЦТВА Надійний фундамент – залитий стрічковий фундамент з подушкою; заводський бетон марки М200; глибина під землею – 1,2 м, та 60см над землею; подвійне горизонтальне армування та вертикальна армування двох шарів бетону. Армована та Гідро-ізольована стяжка – Чорнова стяжка першого поверху виконується з попереднім трамбуванням ґрунту та товстим шаром колотого щебня. Гідроізоляційна плівка перед бетоном. Армування стяжки сертифікованою арматурою. Заводський бетон М200. Цегла. Матеріал всіх стін цегла. Зовнішні стіни півтора цегли Дах. Німецький клік фальц.Попередня обробка дерева (вогне-захист та біо-захист) .Утеплення даху мінеральною ватою товщиною 20см! Вікна. Шестикамерний метало профіль та двокамерний склопакет на три енергозберігаючих скла. Значна економія на опаленні. Вікна зі всіх кімнат та Кухні-Студії – дверного типу, адже з кожної кімнати вихід на терасу. Двері. Металеві, бронбовані вхідні двері – Спеціальні двері для використання на вулиці для запобігання деформації.(Польща).Гаражні ворота та ворота на територія на автоматиці,також огорожа біля кожного будинку (ламелі 2х сторонні) __________________________ Комунікації: – Газ – Світло – 5 кВТ кожному будинку з можливістю збільшення до 30 – Вода – Каналізація (Всі міські ) _______________________________ ПЛАНУВАННЯ: Продуманий простір: – 195 м2 – загальна площа будинку! – Власна земельна ділянка 5 соток. – Гараж у будинку – Друге світло, та планування з акцентом на простір – Чотири спальні, та вихід на власну ТЕРАСУ.

Аматорська вул.

Продається дачний будинок, 2 поверхи повноцінні- 75 кв м з ремонтом, зем ділянка-6,26 сот в с. Братківці -Івано-Франківської ОТГ, в самій екологічно-чистій зоні біля лісу з джерелом якісної води , СТ" Карпати" В буд-ку 3 кімнати, столова, кухня. Вікна -деревяні-подвійні , металеві градки на вікнах,двері вхідні металеві укріплені Два входи в будинок Є світло , вода- свердловина-колонка, газ -балон для приготування їжі На 1 поверсі-- кімната (де діючий камін) , кухня і столова На 2 поверсі- 2 кімнати Будинок цегляний,накритий шифером, огороджений сіткою з металевими стовпцями на фундаменті. Ворота, хвіртка- дерев"яні. Побудований сарай для садового інвентаря з вбиральнею На ділянці посаджений сад- ( яблуні, груша, сливи, черешня, персик, кущі смородини і малини), ділянка обробляється - навезена родюча земля. Перед будинком-клумба з чорнозему. Маю відео Все гарно для літнього відпочинку, меблі залишаються Можливий обмін на квартиру в м Івано-Франківську

Братківці

Продаю ЗДАНИЙ з великою земельною ділянкою 3сотих таунхаус у Івано-Франківську а саме у с. Вовчинці, провулок Підлузький. Таунхауз розташований у приватному сеторі, з власним обгородженим подвірям, поруч вже проживають сусіди. Великою перевагою даного обєкта є асвальтований доїзд до нього, запущені всі комунікації та отриманодокументи на право власності! Це дозволить новим власникам розпочинати ремонтні роботи одразу після покупки. Таунхаус збудовано з якісних матеріалів: сучасний дизайн фасаду, встановлено якісні панорамні вікна , вхідні двері,та гаражні ворота! Технічні характеристики: - Штукатурка стін під маяки - Панельне перекриття між поверхами - Залиті монолітні сходи - Зовнішнє оздоблення фасаду пінопластом - Дах металочерепиця - Додаткове внутрішнє утеплення даху - Благоустрій прибудинкової території (бруківка) - Паркан між сусідами - Запущено всі комунікації - світло,газ,вода. - Передбачено місце під зону барбекю,альтанку. Ціна даного обєкта 125 000$ Без додаткових витрат для покупця! Запрошую Вас оглянути своє майбутнє житло у зручний для Вас час! А також Ми завжди раді співпраці з колегами!

Степана Бандери вул.

Продаж зданого ТАУНХАУСА 120м2 з земельною ділянкою 2,5сот (кутовий - зі збільшеною власною територією) Розташування неподалік Калинової Слободи. Всі комунікаціії підведені, можна робити ремонт. Двір вже зроблено (викладено плиткою) По плануванню на першому поверсі окрема кухня, велика вітальня з виходом на власний двір, гардеробна (кладова), санвузл та коридор. Другій поверх - дві спальні по 12,5м2 та велика спальня 23,2м2, величезна ванна кімната 5,5м2. Поруч з будинком передбачено два паркомісця. Є приватний задній двір. Загальна площа будинку 120 м². Площа ділянки 2,5 сотих.

Бузкова

Продаж будинку з дуже гарним плануванням, по вул.Межева-Сад в Крихівцях. Загальна площа150м2 + 6,5 сотки землі. Матеріал стін -цегла, перекриття/фундамент - залізобетонне, дах - металочерепиця. На першому поверсі розташований гараж площею 20м2, кухня-вітальня з виходом на задній двір-терасу, ванна кімната, і великий коридор-передпокій. На другому поверсі три спальні, санвузол, коридор, вихід на балкон. Гарна локація, до центру міста 15хв на авто, поруч є зупинка громадського транспорту, супермаркет. Свердловина на воду 15м. Поруч з ділянкою є всі комунікації, газ, світло, міська каналізація, вулиця обжита, зручний доїзд. Код обєкту 4731

Межева Сад, 160
1 - 24 з 2 178 результатів

Популярні запити