Підведено газ, і також є пічне опалення. Надвірні споруди (літня кухня, хлів). Тихе спокійне місце, як для дачі, так і для постійного проживання. Будинок знаходиться по Львівській трасі

власник
Продам будинок, смт Іваничі Долинка

Продається цегляний будинок в смт Іваничі на вулиці 8 Березня. Всі документи. Приватизована земля. Площа будинку 79,7 м², присадибна ділянка - 12,65 соток. Чудова локація: близько до центру, авто- і залізничного возкалу, нової пошти, автозаправок, кафе і магазинів. За лінією будинків через дорогу - ставок, неподалік є вихід до берега. Будинок складається з прихожої, ванної кімнати, кухні, їдальні, чотирьох кімнат, одна з яких - дуже гарна дитяча. Є всі необхідні меблі і техніка, повністю обладнана ванна кімната. Є город, сад з різноманітними плодовими деревами. На викладеному бруківкою подвірї є цегляний гараж і льох, хлів, курник, фундамент під літню кухню. Є всі необхідні комунікації: елекрика, газове інивідуальне опалення, власна скважина обладнана насосом води. З ПИТАННЯМИ ПИШІТЬ У VIBER В БУДЬ-ЯКИЙ ЧАС.

власник
Продається будинок в Іваничах

Продам будинок у смт. Іваничі по вул Будівельна 31 . 3 кімнати та кухня,ванна та туалет в хаті. 3 фази електрика ,газове опалення центральний водопровід і криниця. 30 соток городу. Літня кухня ,гараж,сарай., погріб .Будівля добротна,цегляна, є можливість надбудови другого поверху.Хата вільна, чекає нового господаря. Можлива розстрочка. На всю земельну ділянку є держ.акт. Дзвоніть , а краще пишіть у вайбер на 06******19 будемо домовлятися. Повідомлення через олх не читаємо .

власник
Продам будинок у смт. Іваничі
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок та земельна ділянка приватизовані, біля будинку є літня кухня, гараж, хліви, льох, подвіря асфальтоване, теплиця, Фото на Viber, Watsapp.

власник
продам житловий будинок

Продам житловий будинок в селі Лежниця Іваничівського району. Віддаленість від м. Нововолинськ 3 км. Територія 30-ти кілометрової прикордонної зони з Польщею. На території два будинки, гараж, хлів, погріб, колодязь, сад та город. Загальна площа земельних ділянок 0,65 га. із них – площа під забудовою 0,25 га, решта, 0,40 га, під с/г. Площа житлового будинку - 93,1 м2, три кімнати, кухня, коридор, ганок, веранда. Вікна – металопластикові склопакети виробництва Польщі, дерев’яна підлога, висота стелі 2,8м. Будинок сухий та теплий, не потребує ремонту. Площа літнього будинку – 28 м2, кімната 20 м2, металопластикові ламіновані склопакети, підлога дерево та лінолеум, відкрита тераса – 8м2 (закінчена на 90%). В будинках підведене світло та газ. Опалення газовий котел. Каналізація та вода в будинку відсутні. Огорожа по всьому периметру металева сітка, від дороги паркан з профнастилу. Територія чудово підійде тим людям, які цінують простір, будинок зможе комфортно розмістити велику сім’ю. Для любителей квітів - великий квітник. Всі деталі та подробиці за телефоном - Сергій.

власник
Продам Будинок - Нововолинськ, село Лежниця, Волинська обл.

Продається житловий будинок за адресою Волинська обл., смт. Іваничі, вул. Луцька, 7 Загальна площа 62.2 м2 Газифікований під конвектори Наявні побутові будівлі та споруди. У дворі є криниця. Земельна ділянка 17сот. Ціна помірна, договірна! Можливий Торг. Звертайтесь за телефоном 09******33. +38********37 Ігор

власник
Продам терміново Цегляний будинок, ТОРГ

Приватний будинок деталі за номером телефону 09********38 Дві кімнати після євро ремонту Або обмін на автомобіль

власник
Будинок приватний

Будинок цегляний в хорошому стані Нова асфальтова дорога Близько: магазини церква пошта садочок школа вишка Київстар 4G LTE 10km до Нововолинську Світло підведене Газ по вулиці є потрібно підключати Вода в хату заведена від криниці Додаткове відео фото на вайбер ТОРГ

власник
Будинок хороший цегляний  с.Литовеж Волинська обл Нововолинськ Іваничі

Продається два будинки, розташовані поруч,в одному дворі с.Павлівка, Волинської області. Без ремонту, газ,вода,світло є. Екв.15т.$. У дворі також хлів,гараж,велике подвіря, плодові дерева. Також продається земля,0,37га екв.1т.$-0.10га. Можливий вихід на дві вулиці,розташування в самому центрі села,дорога асфальтована, до магазинів, школи,дит.садка 100м. Дуже гарне рішення для власного бізнесу,або ж просто для проживання і ведення господарства. Буде комфортно, в будь-якому випадку, оскільки дуже велика територія навколо будівель. Все приватизоване, деталіза телефоном.

власник
нерухомість і земельна ділянка

Продається будинок у селі Заболотці Загальною площею 29 сот. В центрі села Деталі за телефоном: 06******23

власник
Продається будинок

Продам будинок! По документах новобудова(160,2 кв.м. та літня кухня (52.4м.кв.) в якій можливо проживати ! На території є два хліви, льох! Город площею 0.25 га. Велика прибудинкова територія, асфальтована дорога, гарне сполучення громадського транспорту, в селі знаходиться дитячий садок, церква, школа! На території проведено електроенергію,водопостачання, газ! За будинком знаходиться став. За більш детальною інформацією звертайтеся за телефоном! Додаткові фото та відео надішлю! Відстань до Луцька 70км. Є автобуси кожну годину! Продаж терміновий! Показ можливий в будь який зручний для вас час! Реальному покупцю торг!

власник
Продам будинок

Продам Житловий будинок з городом (всього 22 сотки) та земельна ділянка 18 соток продаються одним лотом із стартовою ціною 80тис. доларів. Реальному покупцеві реальний торг. Ціна договірна. Всі інші питання по тел.: 06******35. Марія *

власник
Продам дом, ціна супер,хороше розташування

Продам житловий будинок в селі Лежниця Володимирського району. Віддаленість від м. Нововолинськ 3 км. Територія 30-ти кілометрової прикордонної зони з Польщею. На території будинок, літня кухня, гараж, хлів, погріб, колодязь, сад та город. Загальна площа земельних ділянок 0,45 га. із них – площа під забудовою 0,25 га, решта, 0,20 га, під с/г. Занальна площа житлового будинку - 87.6 м, 4 кімнати, кухня, коридор, санвузол, ганок, веранда. Вікна – деревяні, дерев’яна підлога, висота стелі 3м. Будинок сухий та теплий. В будинках підведене світло, газ, вода та каналізація. Опалення газовий котел. Огорожа по всьому периметру металева сітка. Всі деталі та подробиці за телефоном - Алла 09******42

власник
Будинок село Лежниця

Продам велике господарство для великої сімї або декількох сімей. Велика земельна ділянка 60 соток. На території є деревяний будинок на на 4 кімнати . Є цегляний будинок на дві кімнати. І літня кухня на одну кімнату. Гараж, кладовки 2шт, курятник , великий хлів. Асфальтована подвіря. 3х-фазна електро лінія, газопровід , скважина , і є кожному будинку грубки, конвектор , газова плита з конвектором.

власник
2 Будинки, господарство велике

Продам будинок в с. Кропивщина , хата дерев’яна , газ , водяне опалення , земельна ділянка .

власник
Продам будинок

Продається газифікований будинок в с.Мовники Володимирського р-ну.Не далеко від м.Нововолинськ.Є літня кухня,сарай,5сот.городу.Ціна договірна.Тел.06******44. 06********48

власник
Продам хату в с.Мовники.

Будинок з земельною ділянкою 70 соток. Фактично в центрі.

власник

приватний будинок, всі питання за номером 097 _743_96_10 тільки Вайбер

власник
приватний будинок

Продам дачу на бузі ліва сторона 29 лінія 8 сот. Світло підведене. Дзвоніть або пишіть на вайбер 09******34

власник
Продам дачу на бузі

Продам великий і доглянутий будинок з господарськими будівлями, із земельною ділянкою 0,54сот, по вул Залізнична 39.На території садок, ставок, все огороджено. Великий заїзд до будинку, доглянута територія.У будинку є всі комунікації, газ, вода, бойлер,вигрібна яма.Житлова площа 84 кв.м.Велика тераса, по всій ширині хати 3*11 м.Зроблений ремонт. Додаткові фото скину, якщо потрібно.

власник
Продам будинок у Іваничах

Продам 1 поверховий житловий будинок 52.7 м2. Земельна ділянка становить 25 сотих. Волинська область, Володимирський район, с. Мишів, вул. Садова 3. 3 кімнати, комора, горище, веранда, літня кухня, автономне опалення (газовий котел), свердловина, кафельні печі, косметичний ремонт. Територія огороджена деревʼяним парканом, на території є сад з фруктовими деревами, гаражний комплекс, погріб, надвірні споруди.

власник
Продаж будинку в с. Мишів

Продається приватизована хата в с.Кречів.Житловий стан, три окремі кімнати. Проведений газ, зроблено свердловину на воду, є криниця.Літня кухня з пічним опаленням, добротний гараж. Є також погріб, хлів, сарай. Біля будинку 20 соток землі , а також город 30 соток.Документи в порядку.Є можливість поїхати оглянути.Можливий обмін на автомобіль.

власник
Продам  будинок, або обміняю на авто

продам половину будинку в селі Морозовичі є світло ,вода криниця , газ по центральній вулиці є потрібно підвести до хати . Із спорут хлів, куриник, льох , сарай , літня кухня , і сам будинок , горище є як в будинку так і в літній кухні та в хліві . Є сад і земляна ділянка цікавить обмін на ваші пропзиції бажано на авто

власник
Будинок із земельною ділянкою у с. Морозовичі

Будинок розташований село Переславичі вул. Л.Українки . Будинок деревʼяний обмурований білою цеглою. Комунікації які підключені: Є електроенергія ( трифазна лінія ) Є вода але тільки на вулиці . Є підключений інтернет « Бізнес і технології» Пічне опалення в будинку. Будинок продається без без меблів і речей. До траси 200 м. Є відео всієї території.

власник
Продається будинок , село Переславичі
1 - 24 з 28 результатів

Популярні запити