Продаж с. Зміїнець будинок з ділянка 9 сот. Код: 11829809 - 1 поверх; - .2 + 1 кім. з окремими входами; - заг. площа 70 м2, житлова 44 м2; - інд.газове опалення; - літня кухня з кімнатою; - утеплений гараж; - технічне приміщення; - рівна ділянка 9 сот. Продається 1-пов. цегляний будинок в с. Зміїнець з ділянкою 9 сот. та гаражем. Затишний будинок знаходиться недалеко від центра міста. Зроблений косметичний ремонт. За детальною інформацією звертайтеся за контактним номером.

Зарічна, 61

До продажу пропонується земельна ділянка з будинком (незавершене будівництво) в селі Зміїнець, вулиця Калинова, будинок 7, передмісця Луцька. Земельна ділянка 13 сотих, будинок загальною площею 173 кв. м., житлова 73 кв. м., гараж 32 кв. м. Планування будинку: тамбур–4.9 кв. м, хол-16 кв. м, кладова –1.3 кв. м, кухня-10 кв. м, столова -13.7 кв. м, зал- 29.6 кв. м, спальня- 14.1 кв. м, гардероб- 3.7 кв. м, санвузол-1.6 кв. м, котельня-8.4 кв. м, дитяча-15.8/13.7 кв. м, кв. м ванна-8 кв. м, гараж з ямою-32 кв. м. Будинок побудований з блоків, цегляні перестінки, є заготовлені усі вікна для будинку. Початок будівництва – 2009 рік. На ділянці підведені комунікації: газ, світло. Частково по ділянці побудований паркан. Заселений район. Є можливість придбати сусідню ділянку під житлове призначення 11 сотих. Чудова локація: до Луцька 5 хвилин їзди, поруч продуктовий магазин, зупинка. Без комісії для покупця!

Калинова, 7

ПРОПОНУЄМО НА ПРОДАЖ ТАУНХАУСИ в с. Зміїнець. ✅Нове котеджне містечко на стадії завершення будівництва. На території планується облаштована прибудинкова територія, власна парковка (до кожного таунхауса на 2 авто), дитячий майданчик. Зручне місце розташування, поряд з містом. ТАУНХАУСИ мають різні планування на ваш вибір) ✅ Таунхаус загальною площею 117 м.кв. Планування включає: кухню-студію 36 м.кв., 2 кімнати, 2 санвузла, балкон, коридор, тамбур, а також велику терасу. ☑️ЦІНА 76 050 у.о. ✅ А також таунхаус з гаражем, загальною площею 126 м.кв. Планування включає: кухню-студію 36,2 м.кв., 3 кімнати, 2 санвузла, балкон, коридор, тамбур та гараж 19 м.кв. ☑️ЦІНА 81 900 у.о., Зацікавила пропозиція? Тоді не зволікайте, і записуйтесь на попередній перегляд!

Левадна
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам комфортний сучасний будинок у престижному приватному секторі, в р-ні вул. Ковельської. Зручне місцерозташування із розвиненою інфраструктурою, чудовою транспортною розв’язкою і однорідним соціальним статусом мешканців. Загальна площа будинку – 107 кв.м., внутрішній проект будинку містить простору зоновану кухню-вітальню (43 кв.м.), три компактні кімнати (14, 11 і 10 кв.м.), , сумісний санвузол і компактну гардеробну. Приємний бонус - простора тераса з виходом у внутрішній двір (майже 15 кв.м.) + просторе впорядковане горище з можливістю облаштування повноцінного мансардного поверху. ЗАЛІЗОБЕТОННЕ міжповерхове перекриття. Матеріал зовнішніх стін – червона керамічна цегла, фасад додатково утеплений (пінопласт 15 см). Монолітно-сваєвий фундамент, дах – металочерепиця чеського виробництва. Реалізована система водовідведення і сайдингу. У будинку виконано якісну цементно-піщану штукатурку стін, розведена електромережа з мідною проводкою, зроблені усі необхідні каналізаційні виводи і стояки. Встановлені якісні металопластикові вікна з шестикамерним профілем та енергозберігаючим склопакетом на три скла. В будинок заведено світло і ГАЗ, облаштований септик, ЦЕНТРАЛІЗОВАНЕ водопостачання. Ділянка (6 соток) правильної прямокутної форми, на підвищенні, з усіх боків огороджена парканом з автоматизованими воротами. Подвіря декороване бруківкою і зонами для висадки газону та квітково-садових декорацій. Забудована лінія масиву (вул. Калинова) з якісним твердим дорожнім покриттям, поруч - постійно проживаючі сусіди, а ще – кілька впорядкованих ставків: чудове місце для відпочинку і риболовлі. Гарна легка логістика доїзду до центру Луцька і усієї міської інфраструктури. Якщо Ви в пошуках сучасного будинку у високій ступені готовності й усіма заведеними комунікаціями – телефонуйте, маємо дійсно цікавий варіант!

Калинова, 7

Прекрасний дуплекс у затишному районі нашого міста Якщо давно мрієш про сучасне житло, то це воно. Даний обʼєкт знаходиться у районі Чернишевського. Він поєднує в собі всі переваги міського життя з відчуттям приватності та затишку! Загальна площа 92 м2. Будинок побудований з керамоблоку, утеплений 10 пінопластом, мінватою 20 м. Встановлені вікна WDS, 7камерний профіль, 3 скла. Тому в цій оселі однозначно буде тепло і тихо Усередині виконано чорнові роботи Будинок має 3 спальні, кухню-вітальню, роздільний санвузол, кладову. Забезпечений всіма необхідними комунікаціями, а також — 2 септики по 5,5 кубів з переливами, скважина,світло 13 кВт(день/ніч) Обʼєкт розташований на повністю загородженій території, оснащений рулонним газоном та має 3,85 сотих території, що дає можливість насолоджуватися спокоєм на території дому. До речі, придбати даний дуплекс можна під програму «єОселя». Також можливе розтермінування: - перший внесок 50 тис.$ - решта під 0% (до 1 року) Тож цей дім може стати вашим ідеальним рішенням, де кожен день приноситиме радість і комфорт! Не впустіть можливість здійснити свою мрію про ідеальне житло Запрошуємо на перегляд у будь-який зручний для вас час, за попередньою домовленістю!

можливий продаж по єОселя
Лугова, 4

Продам добротний будинок в селі Зміїнець, біля ставка з мальовничим краєвидом з вікон, будували для себе не на продаж, ремонт, деревяний паркет, просторі кімнати з гардеробними, великі панорамні вікна на терасах.За більш детальною інформацією при огляді.

Будинок біля Луцька

Продажу дуплексу в межах міста Гарна локація , Асфальтний доїзд Три кімнати В ціну входить проведена електрика , Централізоване водопостачання Зроблені фасадні роботи Паркан Бруківка В середині поштукатурено Змонтоване опалення Залиті чистові стяжки Обʼєкт на стадії завершення

Продажу дуплексу в Зміїнці

Продаж 2 поверхового будинку в селі Зміїнець (район Чернишевського) Побудований з білої цегли. Площа будинку - 260 м.кв. Планування продумане до дрібниць, вся площа використана максимально корисно На першому поверсі - тамбур (5.7 м.кв.), вітальня (26.8 м.кв.), кімната( 22.8 м.кв),кухня (15.2 м.кв.), коридор зі сходовоюгрн кліткою (10.6 м.кв.), ванна (3.8 м.кв), туалет (1.9 м.кв) На другому поверсі - коридор (16.1м.кв.), ванна (3.9 м.кв.), туалет( 1.9 м.кв) 3 кімнати (24.7 м.кв., 24.8 м.кв., 15.9 м.кв.) Цокольний поверх - паливна(15.8м.кв), підсобка(9.8м.кв),коридор(10.7м.кв)підвал(16.3м.кв),гараж(33.00 м.кв) На території розміщені підсобні приміщення. Перекриття між поверхами - панелі Сходи між поверхами - дерево(дуб) Заведені всі комунікації: електрика, газ, вода Площа ділянки - 12 соток

Продаж будинку двоповерхового

Затишна оселя для Вашої сімї. Таунхаус ЖК "ПЕРЛИНА" загальною площею 145м2 . Підведені усі комунікації (світло ,газ,вода) . В комплектацію входить газовий котел, тепла підлога по всьому першому поверсі і в санвузлі на другому, площею (11м2). Будинки утеплені. Благоустрій території з газоном та бруківкою, відпочинкова зона, дитячий майданчик, гараж, огорожа - металопрофіль. Дізнатись деталі та домовитись про огляд можливо за телефоном : 05*********21 Сергій

власник
Таунхаус ЖК Перлина

будинок в районі вул. Чернишевського (школа #13). ТОРГ.

власник
Цветочная улица, Змиенец, Волынская 122000.0 USD

Популярні запити

Географія Зміїнець