Продається будинок-дача с.Івачів 10 км від м.Тернопіль Загальна площа 100кв.м. Два поверхи. Будинок цегляний, повністю зроблений ремонт та встановлено індивідуальне опалення . Діючий камін. Меблі та побутова техніка залишаються. Земельна ділянка 6 сотих. До озера 650м. Ворота на пульті, вода та каналізація також підведені у альтанку. В альтанці розсувні електричні двері та жалюзі на пульті. Ландшафтний дизайн, струмочок, водоспад. Будинок вартий Вашої уваги!

владелец
будинок з опаленням і ділянкою на 6 соток, 100 кв. м,

Продається будинок (дача) в с. Грабківці Млиновецького старостинського округу Зборівської ТГ Тернопільського р-ну. Будинок в житловому стані ( потребує косметичного ремонту), в якому дві кімнати, кухня, сіни, ґанок, котельня та ванна ( септика немає). В будинку вода (з башні і скважина), газ, газове опалення та пічне. Біля дому город 15 сот., є місце для невеликого саду. На подвірʼї хлів, комори. В кінці городу протікає річка, будинок біля пасовища. Село розташоване на відстані 6 км від м. Зборова. В селі зупиняється електричка, є три магазини, школа, садок. За деталями звертайтесь за телефоном: 09******32 - Галина (є вайбер)

владелец
Будинок у с. Грабківці Зборівської ТГ

Продається приватний будинок. Затишне місце з виглядом на все місто та озеро. Доглянута територія. Усі комунікації підведені. На території є: літня кухня, сарай, стодола, підвал/погріб. Біля будинку є великий сад з молодими фруктовими деревами та квітник. В будинку є 3 кімнати, придатні для проживання. Всі необхідні меблі залишаються, є деяка побутова техніка. Є 2 окремих заїзди - з подвірʼя та з городу. Пропозиція може бути актуальною і під комерцію, оскільки велика частка території знаходиться при дорозі. Неподалік зупинка громадського транспорту, вся інфраструктура міста в межах 10-15 хв пішки. Загальна площа будинку: 85,5 м2; житлова: 64,5 м2 Площа подвірʼя: 0,1 га Площа городу: 0,47 га План будинку та території є на фото.

владелец
Будинок з великим подвірʼям та городом м. Зборів, Тернопільська обл.
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається будинок в селі Чернихів, Тернопільської громади, 22 км від міста Тернопіль. Гарне розташування, поруч ліс, Івачівський став (2км). До будинку підведений газ. Прилягає земельна ділянка під город площею 0,07 га. Є сад, і прибудови для ведення господарства.

владелец
Будинок на продажу

Будинок (100 м2) : 6 кімнат (разом з меблями)+ 3 коридори, літній будинок: 2 кімнати + гараж з оглядовою ямою + підвал, господарський будинок: кухня, санвузол, кладові, господарські відділи 4 шт на земельній ділянці 25 сотих га (+25 за домовленістю)- можна під комерційну діяльність - поруч міжнародна траса м-30, річка, лісок, 10 хв їзди до обласного центру м.Тернопіль

владелец
Продається будинок з господарськими будовами

Ділянка 0.22га. Будинок сирий, цегляний 10х11, на поверсі 4 кімнати, додатково є веранда, підвальний та мансардний поверх. Недалеко від лікарні. Комунікації до будинку не підведені.

владелец
Будинок в с.Озерна, вул.Молодіжна

Продається будинок в селі Озерна, загальна площа 47 сотиків! Будинок придатний до життя , світло, вода , газ + робочий кафельний п‘єц ) Город обробляється щороку) За всіма деталями і додатковими фото дзвоніть , торг присутній)

владелец
Продається будинок в с.Озерна

Продам будинок у селі Піщане,Зборівського району,Тернопільської області. Будинок потребує ремонту,опалення пєцом,або електрикою,є можливість підвести газ.На подвірї є скважина,погріб,студола і сарай. У будинку встановлені пластикові вікна,та міцні деревяні двері. Є 50сот поля. За більш детальною інформацією звертайтесь в приват,або за номером. Реальному покупцю,хороший торг.

владелец
Продам будинок у селі Піщане.

Продається незакінчене будівництво у м.Зборів по вул. Івана Богуна. Підведена електромережа на 3 фази, на подвірї є висверлина скважина. Залитий фундамент на с/г приміщення (гараж, кухня, сарай). Є великий погріб на 80м2, висота стелі 3м. Горище з високими фаціятами, дає можливість зробити кімнати, панельне перекриття.

владелец
Будинок СМТ Зборів

Терміново продається будинок, два номера на одному подвірї,біля дому город близько 25 сотих,. Є світло, газ, вода(централізовано), виведено місце під опалення(конвектори). Через дорогу сільська рада,церква,автобусна зупинка, недалеко річка в районі 700 м, Торг на місці +38********18 09******85 Більше фото за посиланням: https://drive.google.com/open?id=1Gqfk3VRY57-KG9G0N-T_t0xPileCb-X7

владелец
Продам будинок ТЕРМІНОВО!

Продаж 1/2 будину з австрійської цегли в м. Зборів Тернопільської обл. по вул. Котляревського, 20. Площа будинку 76,2 кв.м. Площа ділянки 0,1244 га. Передпокій, дві кімнати,з прибудованим ганком. Також є господарська будівля та підвал з цегли. Проведений газ (газовий котел), електрика, вода в будинку. Вигідне розташування: 5 хв. пішки до центру, 20 хв. машиною до м. Тернопіль, 80 км. до м. Львів.

владелец
Продаж житлового будинку в м. Зборів, Тернопільської обл.

Продається будинок. Стандартний набір подвірря сад город. З комунікацій тільки світло. Опалення пічне. Вода коло будинку (центральний водопровід) Орієнтовно сто метрів від будинку зупинка електрички. Якщо будуть запитання краще телефонуйте. Тел. 09******22 06******25

владелец
Продається будинок

Будинок і земля приватизована.0.5598 га - для особистого селянського господарства, 0.25га для будівництва знаходиться в с.Футори. На подвірї знаходиться велика літня кухня(3кімнати), стайня, комора та погріб (цегляні), ворота метал та кругом огорожа метал, колодязь. Підведена вода до хати , є септик. Продається разом з меблями. Є ванна,в ній біде , унітаз, бойлер. В будинку, крім 3 кімнат, є кухня , коридор та веранда.3-фазний лічильник для електроенергії

владелец
Житловий Будинок

Дача обгороджена є будинок з підвалом є вода на літній період, детальніше за телефоном.

владелец
Продам дачу в селі  Курівці

Літня кухня погріб комора красиве місце знаходження полювання ліс гриби рибалка чисте повітря

владелец
Будинок ставки гриби полювання

Будинок в с. Кобзарівка, 25 км від Тернополя, підведений газ, вода є город, поблизу зупинка, магазин, школа в центрі села, як для дачі так і для проживання.Торг.

владелец
Будинок з госп. приміщеннями

Придбайте будинок вашої мрії у м. Зборів, вул Миру 2, Тернопільська область! - Новобудова – 150 м² з усіма зручностями та приватизованою земельною ділянкою! - Проведені комунікації: газ, вода, світло, вся проектна документація в наявності. - Ідеальне розташування: в самому центрі міста, на тихій, непроїзній вулиці – без зайвого шуму та метушні. - Все необхідне поруч: лише кілька метрів до продуктового магазину та дитячої поліклініки! - Зручна транспортна доступність: 30 хвилин до Тернополя, 20 хвилин до Золочева. Ваш новий дім чекає на вас!

владелец
Зборiв продам будинок

Продам дачний будинок з городом є газ вода на вулиці «керниця» можливо комусь для дачі або бджоли тримати будинок в кінці села 21 соток ОБМІН на групового буса може бути з мою доплатою

владелец
Земляний участок з будинком

Продам будинок у Тернопільській обл. с.Млинівці Будинок в житловому стані Є майже все необхідне Детальніше за телефоном.

владелец
Продам будинок

Продається будинок у місті Зборів по вул. Д.Галицького 15 біля нового садіку. До центру 7хв пішком. Нова дорога по вулиці. Літня кухня з гаражом, великий склад, дві старі хати з цегли. Земельна ділянка 0.32га

владелец
Продаж будинку м.Зборів

Будинок з садом і господарським приміщенням.Село Беримівці Зборівський район .13 сотих .Город находиця на початку села 350 метрів від хати. Є підвід, газ і води.

владелец
Будинок з садом і господарським приміщенням.

План будинку на фото Електрика 3 фази Газ і газове парове опалення Криниця Територія з виглядом на Кременецькі гори Поблизу річка і стави До центральної дороги, яка веде до міста метрів 300, а до початку міста близько 1,5км Всі запитання по телефону, вказаному в оголошенні, продаю не я!

владелец
Продається будинок с. Великі Млинівці м. Кременець

Продам будинок,всі комунікації зроблені,все нове продається з новими меблями,в центрі міста,300 метрів школа,дзвонити тільки на вайбер.

владелец
Продам будинок...

Гас світло конвектори косметичний ремонт новій кабель від слупа по хаті кабель новий є садок річка коло хати пастівник город. город в полю пліт початий з камінню фундамент під гараж. Зупиняється маршрутка коло хати шкільна, до поїзда мет.500. до каплички мет.50 чиста добра джерельна вода. все що цікавить дзвоніть договоримось

владелец
Продаж хатинки дзвоніть договоремось
1 - 24 из 43 результатов

Популярные запросы