Продається двоповерховий будинок в чудовому селі Загвіздя. -площа земельної ділянки 7 сотих, ділянка правильної форми. -загальна площа будинку 157,68м2 1-ий поверх - коридор,вітальня,кухня,санвузол, спальня. 2-ий поверх - хол, санвузол, три житлові кімнати,балкон Є можливість підключення газу та світла. Навколо побудовані особняки. Ідеальна локація, 7 км від центру міста Івано-Франківськ . Телефонуйте для уточнення деталей та оперативного показу.

Нова, 33

Продаю приватний будинок поруч в с. Загвіздя з великою прибудинкової територією та гаражем. Якісне цегляне будівництво, утеплення пінопластом 10см. зовнішнє оздоблення - клінкерна цегла. На першому поверсі простора кухня та дві кімнати, на другому поверсі розташовані чотири спальні, дві з котрих з балконами, великий санвузол. Світло та газ заведені до будинку, встановлений септик. Обгороджена земельна ділянка, 16.6 сот. На території двору розташований цегляний гараж з автоматичними воротами (44м2) та альтанка для відпочинку на свіжому повітрі. Двір облаштований бруківкою. Зручне розташування в приміській зоні, в пішій доступності річка Бистриця Солотвинська, хороше транспортне сполучення, поруч школа, магазин.

Грушевського, 1а

Продається особняк в передмісті Івано-Франківська. Площа 215 м2, 7 сотих землі. Будований для себе. Якісні будівельні роботи. Внутрішня штукатурка, монолітне перекриття, цементні стяжки, м/п вікна, бр. двері, заведена електроенергія. Газ від будинку на відстані 4 метрів.

Липова
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок на дві сімї з окремими входами .Кожна половинка має окремий вхід ,гараж, санвузол на першому та другому поверсі.На другому поверсі є три кімнати,гардеробна.Проведене світло 7кв.Два септики .Під парканом є газ та вода.Є земельна ділянка.

липова-осада, 9

Продається напівособняк в с.Загвіздя. Окремий вхід, широкий заїзд. Є господарська будівля і фундамент для прибудови , в будинку також є горище , яке можна переобладнати під жилі кімнати . Зручне розташування недалеко від міста , будинок вартий уваги продається за хорошою ціною.

Продається будинок  біля Обласної  Лікарні

Земельна ділянка площею 0.1044 га. На території знаходиться житловий будинок. Поруч літня кухня та сарай в нефункціональному стані. Участок знаходиться вкінці Загвіздя.

власник
Земельна ділянка з будинком у с. Загвіздя

До продажу пропонується двоповерховий особняк по вул. Липова Осада . Будинок з ремонтом, огороджена та облагороджена територія, деревяна бесідка, де можна приємно провести час з рідними та друзями, сад, зручний заїзд та автоматизовані ворота. На території побудований відпочинковий будинок облаштований каміном та більярдний стіл заг.площа -50,м2. В будинку встановлена сигналізація, проведений інтернет, цифрове телебачення на першому поверсі знаходиться прихожа 16,9 кухня 16,5 вітальня 27 зимовий сад з криницею 12 гардеробна 8,4 санвузол (ванна) 9,5 гараж 20,7 кладова 13,3 2 поверх спальня 1 17,1 спальня2 17,9 робочий кабінет 16,4 санвузол (душова) 9,6 передпокій 21,1

Продаж особняка в селі Загвіздя

Продаж Топового ОСОБНЯКА З РЕМОНТОМ МЕБЛЯМИ та ТЕХНІКОЮ! Код : 35105075 Особняк знаходится в приміській зоні, всього в 5 кілометрах від центру міста. Будинок розташований на малошумній вулиці, поблизу річка. Переваги: • Будинок утеплений пінопластом. • На території знаходиться септик. • Додаткове альтернативне опалення - пілетний котел-камін. • Затишний благоустрій подвіря ( бруківка автовората) • Залишаются всі меблі та техніка. Звертайтеся за додатковою інформацією та оглядом цього чудового будинку.

Будинок 169 м2 з ділянкою, ремонтом, меблями в приміській зоні

Приватний будинок садибного типу 170м*2 Земельна ділянка -9,5 га 3км від м.Івано-Франківськ Поруч ліс,річка,автобусна зупинка Панельне перекриття Без комунікацій З готовою документацією За детальною інформацією звертайтеся по номеру 0 ************59 - Марія

власник
Продається будинок за містом від власника

Продаж 2-поверхового незавершеного будинку на вул. Берегова, Івано-Франківськ, район Загвіздя.Загальна площа - 169.13 кв.м., 5 кімнат, на ділянці 7 соток. Будинок знаходиться в новому районі міста, біля річки та Німецького Озера. Спокійний район з добрими сусідами. Недалеко знаходиться житловий комплекс, тому всі необхідні магазини, школа та садочок будуть зведені найближчим часом. Є можливість змінити планування. На території є вихід до водоймища

Будинок в с.Загвіздя

Продається збудований будинок площеню 320 кв.м. Опалення індивідуальне газове. Всі комунікації. Можливо під комерцію. Земельна ділянка 6,5 сот. На першому поверсі можливе вільне планування завдяки грамотно встановленим несучим коланам. Заведено каналізацію в будинок і частково розведена. На другий поверх ведуть бетонні армовані сходи. Другий поверх складається з 7 кімнат, у кожній з кімнат є окрема кімната в якій планувалось встановити душову та унітаз. Стіни другого поверху поштукатурені піщано-вапняною штукатуркою та розведена електрика по всьому другому поверху. Стеля на другому поверсі підбита дошками. Є два балкони.Будинок обладнаний горищем.

Продається будинок  300 м кв під комерцію

Продається будинок на дві сімї. Площа будинку 288.8м кв .Утеплений пінопластом 8см. Дах утеплений мінватою 20см. Другий поверх покручений вологий гіпсокартон.Встановлені металоплатикові вікна.Є два окремі септики.Світло 7кв. В кожній половині є 3 повноцінні кімнати,ванна,гардеробна. Велика кухня-студія. Можливий продаж половини будинку за 83200$. Показ в зручний час. ТЕЛЕФОНУЙТЕ!!! Менеджер Аркадій

Продається особняк на 2 сімї є розведена електрика і зроблені стелі

Продається квадрохаус в с.Загвіздя. На першому поверсі розташована простора кухня-студія,яку при бажанні,можна розділити на кухню та вітальню, санвузол,передпокій, на другому поверсі розташовані дві спальні,одна з яких має балкон, санвузол,передпокій з виходом на другий балкон. Також у будинку є гараж з великою кладовою. Будинок знаходиться в новому районі міста, біля річки та Німецького Озера. Спокійний район з добрими сусідами. Недалеко знаходиться житловий комплекс, тому всі необхідні магазини, школа та садочок будуть зведені найближчим часом.

Таунхаус в с. Загвіздя

Дуплекс збудований з якісних матеріалів. Площа будинку 157,11 кв.м. Опаленння індивудуальне газове. Можливе розтермінування - перший внесок 40% (до 09.2024). Земельна ділянка - 1,5 сот. Будинок сплановано продумано. На першому поверсі є котельня, гараж, гардеробна, кладовка, велика кухня-студія з виходом на задній двір. На другий поверх ведуть металічні сходи. На другому поверсі є три спальні кімнати, ванна, та дві гардеробні кімнати, лоджія. Будинок в середині поштукатурений екологічною піщано-вапняною штукатуркою, зроблені чорнові стяжки підлоги. Заводяться всі комунікації: вода, каналізація міська, світло, газ. Опалення в будинку газове, хоча можна встановити додатково котел на дровах, оскільки в будинку передбачена окрема технічна кімната - котельня, завдяки чому всі технічні прилади і устаткування буде де зручно розмістити та саме важливе - у всіх інших кімнатах будинку буде тихо, оскільки не буде чутно роботи устаткування (котла, та ін.). В будинку встановлені якісні енергозберігаючі вікна з трьома склами. Будинок збудований з цегли та утеплений зовні пінопластом товщиною 100мм. Будинок має якісний стрічковий фундамент з подушкою. Перекриття між першим та другим поверхом залізобетонне. Перекриття між другим поверхом та дахом залізобетонне - утеплене пінопластом 150мм та залито стяжкою. Накритий будинок німецькою металочерепицею. Вода з даху потрапляє не на подвіря, а збирається у ліньовку завдяки чому подвіря ваше завжди сухе, та без калюж. Подвіря облагороджене бруківкою, та обгороджене парканом. В пішій доступності: зупинки громадського транспорту, середня школа та поруч новий садочок, середня школа , садочки , ТЦ АТБ, Аптеки, магазини Тростянецький на околиці та інші. За деталями та для огляду телефонуйте. Менеджер будівельної компанії Михайло.

Цегляний будинок - ДУПЛЕКС 157 кв.м. з гаражем. Газ. Розтермінування

Продається будинок в приміському районі – с.Загвіздя Зданий в експлуатацію! Встановлений котел, розведено електрику на 1 поверсі, якісна штукатурка стін. На 2 поверсі сирець з розведеною електрикою, без ремонтних робіт. Також є великий підвал на всю площу будинку (можна зробити майстерню або обладнати бомбосховиче) Велика ділянка 10 сот, огороджена парканчиком. Вулиця з новими будинками і заселеними сусідами. Хороше планування будинку для комфортного проживання – велика кухня, вихід на задню терасу з коридору 1-го поверху, просторі кімнати. Будинок збудований з цегли, перекритий металочерепицею. Робився вдля себе, тому було вкладено багато коштів і часу. Дуже хороша пропозиція, будинок повністю готовий до початку ремонту – за деталями та оглядом дзвоніть!

Готовий будинок (зданий) до міста 10хв., 10сот. землі, з комунікаціями

Продам будинок в селі Загвіздя. 2 кімнати, кухня, ванна-туалет. Меблі, холодильник, пральна машина все залишається. Земля приватизована 20 сот. Є світло, скважина води, газ, каналізація. На ділянці окремо є старий будинок. Багато фруктових дерев та кущів: сливи, яблуні, малина, порічка, смородина, виноград.

власник
будинок з земельною ділянкою

Продається 2-поверховий цегляний будинок загальною площею 193 м2 з прибудинковою територією 0,1 га у с. Загвіздя за вул. Ленкавського. Код будинку - #36372487 • 2 поверхи; • новобудова; • сирець; • підведені усі комунікації; • індивідуальне опалення (газове); • балкон; • тераса; • гараж. Зручний просторий будинок з функціональним плануванням на 4+ кімнат у 2 рівнях, з кухнею-студією, санвузлами, відкритими балконами, терасою та гаражем. У будинку підключені лічильники та комунікації (вода і каналізація, септик, електрика), вхідні двері, якісні панорамні вікна, міжкімнатні стіни, стартова штукатурка. Стан будинку – готовий до внутрішніх ремонтних робіт після забудовників. Приватизована земельна ділянка подвір’я має зручний асфальтований під’їзд. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/4-k-kotedzh-193-m2-ta-zemelna-dilyanka-10-sotih-v-s-zagvizdya Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

4-к. котедж 193 м2 та земельна ділянка 10 сотих в с. Загвіздя

Продаж 2-поверхового будинку на вул. Берегова, Івано-Франківськ, район Завіздя.Загальна площа - 169.13 кв.м., 5 кімнат, на ділянці 7 соток з садом. Особливості: Будинок знаходиться в новому районі міста, біля річки та Німецького Озера. Спокійний район з добрими сусідами. Недалеко знаходиться житловий комплекс, тому всі необхідні магазини, школа та садочок будуть зведені найближчим часом. Є можливість змінити планування. Будинок можна доробити та обладнати за вашим бажанням. Характеристики будинку: Стан будинку: будівельна обробка. Тип перекриття: залізобетонне. Дах: металочерепиця. Висота стелі, м: 3. Утеплення: зовнішнє. Підлога (покриття): стяжка. Внутрішнє оздоблення: чорнова штукатурка. Зовнішня обробка: декоративна штукатурка, фарбування. Комунікації: електрика в будинку. Тип вікон: металопластикові. Приміщення: 2 санвузли, всі вікна засклені, 3 спальні, гараж на першому поверсі, підвал,1 балкон. На території є вихід до водоймища та сад. Більш детальна інформація по телефону (05*******97 Христина

Будинок в с. Загвіздя

Географія Загвіздя