Продам дом в г. Городня, ул. И. Дудка, 52 м2 общей площади, аккуратное состояние, 2 комнаты, газ и вода в доме, сливная яма, газовый котёл, гараж, сарай, 10 соток земли. Вся инфраструктура в шаговой доступности, рядом школа и садик. Организую показываз в удобное для Вас время, есть видео объекта.

Городня

По вулиці покладений асфальт, зручний підʼїзд. 2-поверховий будинок з чудовим ремонтом. Будинок знаходиться біля центру. Поруч з будинком є садок, школа, стадіон. Сусіди доброзичливі. Перші і єдині власники. Є всі комунікації, опалення газом і твердопаливним котлом, є бойлер. Меблі частково залишаються. На участку є гараж, літня тераса (навіс), тандир, мангальна зона, баня, господарчі споруди. Покладена бруківка (в гарному стані). Додаткова інформацію по телефону, показ будинку за домовленістю! Продаж без ріелторів, від власника! Допомоги в продажу не потребую!

власник
Продається двоповерховий окремий будинок по вулиці Свято-Миколаївській

Продается новый дом в селе Тупичев общей площадью 158.5 м2. Стены газоблок обложенный силикатным кирпичем. Все коммуникации и удобства в доме. Видео наблюдение по периметру участка. Год постройки 2008, два этажа, пять комнат, два сан узла. Отопление газовое, двух контурный котел. Мебель остается все в подарок. Участок 25 соток приватизирован, полностью огражден. На участке есть капитальный гараж. До центра села 5 мин пешком. Готовы выслушать и обсудить все ваши предложения, и организовать просмотр в любое для вас удобное время. Больше информации по телефону. Звоните, с радостью отвечу на все Ваши вопросы и организую показ.

Продается Новый Дом с. Тупичев
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок в жилому стані. Територія участку 6 соток, на території знаходиться великий гараж, навіс, технічне приміщення, погреб, будинок, огород, своя скважина з водою. За огородом знаходиться парк та 2 озера.До дому підключені всі комунікації ( вода, світло, газ). Опалення будинку газове та пічне ( 2 груби та піч). Будинок на 60,6 кВ.м побудований з дерева, тому взимку дуже теплий та не потребує значних витрат на опалення. Двір вкладений плитами. Гарні сусіди. Знаходиться по вул. Незалежності (Радянській). За більш детальною інформацією дзвоніть. Обмін не цікавить, ріелторам прохання не турбувати. Додатковий телефон 09******46 Лариса

власник
Продам будинок, дім

Продається цегляний будинок з присадибною ділянкою в самому центрі села Тупичів в 40 км. від обласного центру. У шаговій доступності від будинку знаходяться магазини, аптеки, кафе, школа, дитячий садок, відділення пошти, банкомат, автобусна зупинка. Загальна площа по наружних стінах 104.07 м2, площа по внутрішніх стінах 78.3 м2. Приватизована земельна ділянка площею 0.83 Га. Будинок опалюється природним газом. Встановлений новий котел. У кухні є дровяна піч та груба. Господарська частина двору відгорожена від будинку, з окремим входом та вїздом для автомобіля. У господарській частині є великий сарай з деревяного бруса, з глибоким камяним погребом, а також є гараж. Після продажу в будинку залишаються меблі, телевізор, холодильник і морозильна камера та господарське приладдя. З реальним покупцем можливий торг.

власник
Приватний будинок в с. Тупичів, 40 км. від м. Чернігова

Продаю власну 3-кімнатну квартиру в центрі с. Тупичів Чернігівський р-н Чернігівська обл. у жилому стані. 50 км від Чернігова, із налагодженим транспортним сполученням. Дуже зручне розташування будинку, поруч вся необхідна інфраструктура села. Додаю план згідно технічного паспорту. До складу об’єкта у законну власність входить : гараж для легкового авто, сарай 2 поверхи, погріб. Додатково: 2 сотки земельна ділянка в користування під будинком. 10 соток в користуванні город. В квартирі : Автономний газовий котел, бойлер для нагріву води, новий санвузол, душова кабіна, пластикові вікна, міжкімнатні дерев’яні двері, підлога з плитки - коридор, ванна, кухня, дерев’яна підлога - кімнати квартири. Згідно даних домової книги - місце проживання всіх зареєстрованих осіб знято. В Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно - актуальна інформація про право власності на об’єкт від 2017 року. Технічний паспорт від 2006 року без змін. Продаю - Без меблів, але як бонус залишаю кухню (навісні тумби). Фото знадвору (гараж, сарай, будинок ) із міркувань через військовий стан лише особисто. По додаткових питаннях прошу звертатись за номером телефону 09******73

власник
3-кім. квартира с. Тупичів Чернігівський р-н (гараж,сарай,погріб)

Продам будинок в селі Макишин. Загальна площа 57м2, дві кімнати.Матеріал побудови- дерево. Будинок в жилому стані. Опалення газовий конвектор, робоча пічь. Газ підключений, вода- колодязь. Земельна ділянка 25 соток, приватизована. На ділянці є гараж, літня кухня. Будинок знаходиться біля річки Снов, в 300 метрів. Телефонуйте, відповім на всі питання. Ваш рієлтор, Антоніна.

Будинок біля річки Снов в селі Макишин

Продам будинок в с. Невкля, Городнянського району площею 67 кв м. Земельна ділянка площею 25 соток, огороджена парканом. Будинок та ділянки приватизовані, всі документи в наявності. Є гараж, погреб, сарай та колодязь. Пічне опалення. Місцевість багата на ягоди та гриби. Звертатися за номером 09******41 (Олена).

власник
Продам будинок

Продам частину будинку в центрі міста. Можна використовувати як під комерційні цілі, так і під житло. В будинку є опалення груба з лежаком, підведений газ, вода в домі. На території невеличкий гараж, город, фруктові дерева і кущі. На всі питання відповім по телефону. Власник

Продам частину будинку по вул Жовтнева, Городня, центр

Популярні запити