Продам будинок в с.Обо́знівка, Кременчуцького р-ну, ви Полтавській обл. 18 км. до м.Кременчук Неподалік церква. 25 соток землі. Будинок глинобитний, обкладений плиткою. Опалення є газове та пічне. Будинок потребує вкладень! Є гараж, погреб та господарські будівлі. Більше інформації за телефоном 097-6338213

вул.Ярова, 15

Оформлений новий тех. паспорт та газовий проект. Квартира в стадії ремонту. Нова окрема каналізація з новою прокладеною трубою, нові вікна, установлений новий котел вписаний в проект, окремий підвод води в квартиру. Перекритий та утеплений дах над пристройкою (кухня, прихожа, ванна),, в хаті влазний погріб. Гараж, сарай з погрібом, земельна ділянка (1.5 сотки). Вул.Геологічна, 3.Петрівка Роменська

владелец
Квартира у двохквартирному будинку

Продам будинок в с . Бугаївка Мальовнича та єкологічно чиста місцевість. Будинок з ремонтом. Вбиральня і душова кабіна в будинку. Опалення газове . На подвір’ї маємо, гараж, літню кухню, сарайчики та льох. Земля приватизована. За більш детальною інформацією по телефону .

Продам будинок з ремонтом
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам будинок із земельною ділянкою які знаходяться в с.Манжелія недалеко від річки Псьол.Будинок двоповерховий із гаражем і погрібом

владелец
Будинок в с.Манжелія

Будинок заходь і живи . Будинок невеличкий . Гаряча вода в хаті . Туалет і душ на вулиці ( гаряча вода проведена ) . В хаті залишається все окрім дивана , телевізора і зеркала . Проведений інтернет , встановлений відеонагляд. Підземний гараж з каміном із кімнатами ( на гаражі можно будувати будинок , там плити накриті шіфером ) . Без торга . Можливий обмін на авто з вашою доплатою .

владелец
Продам будинок район 4школи

Продам кирпичный дом: 5 жилых комнат с автономным газовым отоплением ( сохранена печь для отопления альтернативными видами топлива), предбанник, зимняя кухня. Летняя кухня с терассой. Хозяйские пристройки : 3 коморы, 2 гаража,входной погреб, курятник, сарай(все кирпичное),колодец. Огород с садовыми деревьями. Расположениее: в 10 мин ходьбы от рынка, 15 мин от водохранилища, 1мин от больницы. Частично меблирована. Только продажа, аренды нет. Цена договорная

владелец
Продам дом, гаражи, коморы, погреб

Продається затишний будинок, ідеальний для молодої родини. Будинок розташований в с. Погреби в 18 км від м. Кременчук. Розташований в тихому та спокійному місці з приватизованою земельною ділянкою площею 25 соток. Двір доглянутий та облаштований з любовю з садом та зоною для відпочинку. Будинок в гарному стані, зі всіма зручностями для комфортного життя: просторі кімнати, зручна кухня, с/в та опалення. Є гараж. Колодязь. Огород. Характеристики будинку: 0-поверх: котельня, битова кімната, сауна, гараж. 1-поверх: коридор, кухня (балкон), кімната, спальня, ванна, туалет. 2-поверх: кімната, кімната, с/в, балкон - без ремонту! Літня кухня- пічне опалення. Поряд школа. Неподалік знаходиться річка Сухий Кагамлик. Цей будинок дозволить вам насолоджуватися ним як основним житлом або місцем для відпочинку на дачі. Для отримання більш детальної інформації або для огляду будинку, будь ласка, звертайтеся. Є відеоогляд -в приватні помідомлення.

Продаж /компактного будинку/ передмістя Кременчуга

Великий двір із землею . В дворі два будинки , гараж з ямою, літня кухня , погріб , куча сараїв . Відеоспостереження двору і вулиці . В одному будинку був зроблений ремонт для себе рік назад в пʼяти комнатах з нуля . В будинку залишається повністю все . Заходь і живи . Продаж від власника . Що цікавить звоніть питайте . Можливий обмін на авто / квартиру з вашою доплатою .

владелец
Продам будинок місто Глобине

Продам будинок в смт. Градизьк ! Вул. Котляревського, поруч центральний ринок, дитячі садочки, парк, магазини. В будинку 7 кімнат, з них : 3 спальні, 2 великі зали, окремо ванна кімната, туалет, коридор. В середині пластикові вікна, газове опалення, вода, всі необхідні меблі, посуд, косметичний ремонт. Будинок обладнаний для життя відразу. На території є велика літня кухня, великий гараж, вхідний погреб, дві комори та огород. За детальною інформацією прошу телефонувати за номером - +38***********59, Сергій. Або пишіть в приватні повідомлення. Ціна договірна, реальному покупцю знижка.

владелец
Продам будинок в смт. Градизьк! Терміново!

Продам будинок ! Житловий стан, можна зайти та жити! Опалення - газовий котел, вода централізована, с/в в будинку! Дві окремі кімнати, зала, прихожа, два коридори.В домі й на данний час частинно проводятвся ремонтні роботи. Два інтернета високоскоросні. У дворі разташований сирай (потребує ремонту) ,дві каналізації два погриба - драбинного типу , гараж ! Великий сад з молодими посадками ! Огород 10 сотих.в кінці огороду розташована річка !( Полив для огороду й саду ) Всі фото актуальні! Зупинка транспорту! У районі 1км знаходяться : Школа , дичачий садок , магазини , дитяча площадка .Всі додаткові питання за телефоном! 0*9*5*7*6*0*1*7*5*1 0*9*8*2*0*8*7*3*7*7 . Ціна 21000$. Реальному покупцеві добрий ТОРГ!

владелец
Продам дім ( вул. Полтавський шлях )

Продаётся новый дом в Пгт. Градижск. ул. Весенняя 15. Дом с белого (силикатного) кирпича. Площадь 118,1 м.кв. 4 жилые комнаты (70,1 м.кв.)+ванная, кухня, котёл, 2 коридора (48 м.кв.), м/п окна, железная дверь, подстанция, кап.ремонт, большой погреб, двор и заезд выложены плиткой, цветочная клумба, сад, большой сарай на 4 отделения (вместе с гаражом). Здание для ведения хозяйства на 3 отделения, и отдельное здание на 3 комнаты. На заднем дворе, цементированные дорожки. Городный участок, 15 соток. В 300 м. от киевской трассы, рядом река Днепр.

владелец
Продажа дома пгт. Градижск, ул. Весенняя.

Продається гарний будинок в м.Глобине . Будинок розташований у тихому, спокійному місці жилою площою 61,3 кв.м.,індивідуальне газове опалення та пічне, туалет, душ, центральний водопровід, каналізація, супутникове тб, частково мебльований, на території літня кухня, гараж, погріб, господарський двір , туалет, колодязь , город, молоді фруктові дерева, сортові кущі винограда. Поблизу магазин, зупинка, ставок.

владелец
Продам затишний будинок

Хороший будинок в центрі селища, в районі школи-інтернат. Є гараж, вхідний погріб, всі господарські будівлі. Продаж від власника. Звертатися за телефоном: +38********07

владелец
Житловий будинок

Житловий будинок, садибний (індивідуальний) з господарськими будівлями та спорудами (гостьовий літній будинок, літня кухня має піч, санвузол та кімнату під сауну, гараж на 2 машини, погріб, сарай, садок, огород) септик, своя свердловина + центральне водопостачання, газ, вся територія огороджена бетонним парканом Будинок має підігрів підлоги і знаходиться на затишній непроїздній вулиці, (ідеально підходить для тих хто шукає спокійне місце від міського шуму), недалеко від центру, 15 хв. пішки до всієї інфраструктури, автовокзал, ринок, магазини Ціна договірна !

владелец
Житловий Будинок Градизьк

Продаж комфортного будинка з господарчими приміщеннями та гаражем. Будинок знаходиться в м.Градизьк, в 30 км. від м. Кременчук. Старий центр. Будинок затишний та доглянутий. Є будинок для гостей та літня кухня. Криниця та скважина. Опалення - парове. Земля: 10 сот. прибудинкова територія; 35 сот. під город. Молодий доглянутий сад. Будинок знаходится не далеко від гори Пивіхи та р. Дніпро. Хто любє тишу і комфорт-ця пропозиція для Вас. Пропозиція від агенціі. Перегляд за попередньою домовленістю.

Продаж / Будинок / передмістя Кременчуга

Продам красивий та затишний будинок в центрі м.Глобине (Полтавська обл.). Зелений та мальовничий двір. На території крім будинку: оснащена літня кухня, літня гостьова кімната, гараж з ямою для ТО, колодязь (електро), великий погріб (в будинку теж є), сарай-майстерня з купою інструментів та техніки, літня баня, зона для мангалу, вуличний туалет, господарська зона з хлівом, загорожею та будинком для курей/качок, клітками для кролів/нутрій і т.д. Все обладнане та функціонує (є корморізка та все необхідне для вирощування птахів/худоби) Висаджені різноманітні квіти, яблуні, черешні, персик, алича, крижовник, смородина та ін. Є огород поділений на зручні зони. Будинок складається з прихожої, гардеробної кімнати, кухні, санвузла, коридора, трьох спалень та зали. На будинку велике горище з вікнами (планувалась житлова кімната), також є горище над сараєм та літньою кухнею. Два погреба: один в хаті та один великий в дворі. Є меблі, холодильник, пральна машина, посудомийна машина, плита з духовкою та витяжкою, котел, бойлер, кондиціонер та все інше. Заведений інтернет та супутникове ТВ. Є автономна електро-система, яка під час блекауту може підживлювати частину електро приладів та світло. Двір гарний, дуже зелений та квітучий. Є газонокосилка, електрокоса та все приладдя для догляду за територією. Забор цілий, гарно виглядає. Криша вкрита ондуліном, який з часом бажано замінити на новий (вирахуємо з вартості будинку). В будинку жили поважні та хороші люди. Сусіди з усіх боків теж хороші, шумних чи проблемних немає. Вулиця тиха, зелена та красива. Придбанням та новосіллям будете задоволені.

владелец
Продам затишний будинок в центрі м.Глобине (Полтавська обл.)

Знаходиться в центрі Градизьку 5 кімнат Газифікований Сарай Гараж Всі питання по телефону 38********45

владелец
Продам будинок Градизьк

Продам будинок у с. Пузикове Кременчуцького (Глобинського) району (14 км від м. Глобине). У будинку та літній кухні проведений газ, збережене пічне опалення. У дворі знаходяться скважина, гараж, літня кухня, сарай, погріб, дровник, сінник. Двір огорожений бетонним забором, поряд ставок. Під будинком знаходиться земельна ділянка площею 0,25 га. Документи на будинок і землю оформлені. Всі питання за тел. (05**********90 Сергій

владелец
Продам будинок у с. Пузикове

Продаж комфортного будинка з господарчими приміщеннями та гаражем. Будинок затишний та доглянутий. Опалення - парове та твердо паливний котел Земля: 25 сот. Будинок знаходится не далеко від гори Пивіхи та р. Дніпро. Хто любє тишу і комфорт-ця пропозиція для Вас. Переоформлення покупця. Перегляд за попередньою домовленістю. Є інші варіанти!

Продаж / Будинок / Градіжськ

До Вашої уваги класний сучасний будинок в Градизьку. Все продумано до дрібниць. Свіжий сучасний ремонт. Будинок цегляний, утеплений мінватою та обшитий сайдингом. Висока стеля. Величезна кухня з виходом до гостьової кімнати з окремим санвузлом та бані. В гостьовій зоні є камін. По всьому будинку тепла підлога. Опалення - газовий 2-контурний котел. Всі стіни - декоративна штукатурка. В будинок є центральний вхід та додатковий вхід з терасою біля мангальної зони. Є основний санвузол (господарський) та додатковий гостьовий. Будинок продуманий та розділений на зони, так щоб гості жили в окремій зоні та користувалися своїм санвузлом. 4 житлових кімнати господарського блоку. В будинку є капітальний підвал. Земельна ділянка - 25 соток (приватизовано). Ландшафтний дизайн території. Великий заїзд для авто, де поміститься 3 автомобіля. Окрема будівля гаражу. Гараж з ремонтом, електропривід ролетних воріт (управління з пульту). Сигналізація. Інтернет. На задньому дворі розташований сад з фруктовими деревами та кущами. Огород. Система поливу. Дуже класно обладнана мангальна зона, заведена вода, стаціонарна піч. Будинок в ідеальному стані. Територія також в ідеальному стані, постійно обслуговується із залученням спеціалістів. Добре підійде як для особистого проживання так і для відпочинку. Вода - скважина і також централізована. Дах утеплений, покрівля - металочерепиця. Будинок дуже добре тримає тепло взимку та прохолоду влітку. Детальна інформація по телефону.

Нова ціна! Продаж Будинку з ремонтом, 173м2, ГРАДИЗЬК

Продам родинну садибу. с.Петрівка-Роменська Миргородського району в 15км від міста Гадяч Продаж від власника. Є газ, водопровід, електрика. Будинок на 4 кімнати. Ванна. Гараж. Літня кухня. Господарські будівлі. Погріб в будинку. Фруктові дерева. Город. Довідки тел.09******86

владелец
Садиба Хата Петрівка Роменська Власник

Продається будинок в с.Погреби Кременчуцького району, ( до Кременчука це 20 км) будинок 50кв.м. обкладений кирпичем, містить 3 кімнати в будинку є інтернет, газ, підведена вода, каналізація, Прибудинкові будівлі- погріб, сарай, гараж літня кухня з газом + 15 соток землі. Поруч з будинком автобусна остановка, жд станція та річка Кагамлик за детальною інформацією звертайтесь по телефону- +38********75- Валерій Григорович- на листи не відповідаю, так як оголошення не моє

владелец
продається будинок в Погребах

Будинок в с. Погреби (20 км. від Кременчука). Будинок з газовим та пічним опаленням, 2 кім. з нішею, кухня, тамбур. Металопластикові вікна, деревяна підлога, високі стелі. Є вигрібна яма. Ремонт косметичний, дах не тече. Залишаємо всі речі. В дворі колодязь, флігель з газовим опаленням, гараж, вхідний погріб, господарчі споруди, коптілка. Біля двору зупинка громадського транспорту, асфальтована дорога, до річки 500 м. Великий двір та сад, земля приватизована (29 сот.) Ціна 7000 $ Договірна. Власник т. 09*********52

Продам будинок с. Погреби (20 км від Кременчука)

Продаётся дом в пгт Градижск Дом находится в 2 км от Кременчугского моря ( Кременчугского водохранилища) На территории открывается вид на самую высокую точку Полтавской области - гору Пивиху Дом ухоженный В доме 5 просторных комнат Отопление: газовый и твердотопливный котёл Площадь территории 0,25 гектар На территории: выход к озеру сад огород гараж, баня, подвал так же пристройки(летняя кухня и хоз, помещения) На территории есть скважина По всем вопросам звонить по номеру 09******76

владелец
Продам будинок в Градизьку
1 - 24 из 35 результатов

Популярные запросы