100м.кВ Світло вода каналізація в будинку 20 сот. Гараж Прибудинкові приміщення

владелец
Будинок в гарному стані

Продам будинок з земельною ділянкою.В будинку три кімнати,гараж,веранда,туалет,ванна.В будинку є піч,парове отоплення по всьому будинку,електро котел.В ванній болер,насосна станція.На ділянці криниця,вигрібна яма в кінці ділянки.(проведена каналізація)До ділянки підключено світло,Укртелеком і інтернет кабель.Стоїть новий фундамент під дім 10Х8.глибина фундаменту 150 см.ширина 70 см.Цоколь на даний час ширина 70,в висоту 80 см.Підїзд до ділянки зроблений з граніту.В подвірї половина вже зроблена з бетону.За детальнішою інформацією звертатись по тел WhatsApp+38********92.

владелец
Продам будинок з земельною ділянкою

Продаж приватного будинку у селищі Нова Борова. Можна придбати цілий будинок, є варіант продажу будинку частинами, земля приватизована. Є гараж, 4 господарські будівлі, криниця у подвірї, пічне опалення. Готові документи для продажу. Можливість перегляду будинку за попередньою домовленістю. Близьке розташування обєктів соціальної інфраструктури.

владелец
Продаж приватного будинку у селищі  Нова Борова, вул. Привітна
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Частный дом. Большой. Рядом лес и речка. 4 большие комнаты, кухня,кладовка, два входа. Пристройки, гараж. Жилая площадь 80 квадратов. Земли около 25 соток возле дома. Дому нужно делать ремонт. Звоните - договоримся. можно в росрочку

владелец
Частный дом с участком

Продається Будинок, який знаходиться в селі Сколобів, Хорошівський район. Будинок не новий. Був час, - починався процес ремонту. Є всі документи. Земля, 97 сотих - вся приватизована. Також на території будинку є Літня кухня, гараж та хлів. Цей будинок буде чудовим вибором для тих, хто має ідеї, фінанси та бажання щось будувати, зробити ремонт. Будинком майже не користуємось, тож і не хочеться, щоби повністю згнив та зруйнувався, тому і продаємо. Якщо потрібно більше інформації, детальніший відео-огляд - пишіть/телефонуйте. Продає Власник.

владелец
ПРОДАМ Будинок в Селі! 97 Сотих!

Продається півбудинку в центрі Хорошева! Це двоповерховий будинок з цегли, який має 4 окремі кімнати. Оснащений автономним опаленням, ванною та місцевою каналізацією. Будинок має гараж для вашого автомобіля, а також колодязь. Є окреме подвір’я. Що стосується розташування, він знаходиться поруч із школою, що робить його ідеальним для сімей з дітьми.

владелец
Будинок двоповерховий

Продається будинок у Хорошеві. На території є цегляний гараж, літня кухня, погріб, криниця та скважина. Також є садок з плодовими деревами, город 4сотих. Більш детальна інформація за телефоном

владелец
Будинок в Хорошеві

Продається новий будинок 2015 року побудови в пмт Нова Борова Хорошівського району (50 км від Житомира). Загальна площа 123 кв.м, блок-цегла, двоповерховий, 4 кімнати, суміжний сан.вузол. Новий закінчений євроремонт 2022 року, ніхто не проживав, будувався для себе. Підключення світла 380 V, 15 кВт, електрокотел, бойлер на гарячу воду, тепла підлога. Криниця, септик. Балкон, тераса. Фундамент під гараж. По всьому периметру ділянки цегляна огорожа. 7 соток приватизованої землі. Нова вулиця, зручний підїзд. Поруч зупинка, магазин, дитячий садочок, школа. Недалеко озеро з облаштованим пляжем для відпочинку. Документи готові. Пропозиція від агентства нерухомості "Житомир".

Продам будинок Нова Борова

Відмінна пропозиція! Продається 4-кімнатна частина будинку в центрі Хорошева. Будинок з цегли, з автономним опаленням та місцевою каналізацією. В будинку є ванна, а також гараж для вашого автомобіля. На подвір’ї є колодязь, а також окрема територія для відпочинку. Поруч з будинком розташована школа, що робить цей будинок ідеальним для сім’ї з дітьми. До будинку веде асфальтована дорога, тому вам не доведеться ходити по бруду після дощу. Високі стелі в будинку створюють відчуття простору і свободи. Будинок має 3 окремі кімнати, що дозволяє кожному члену сім’ї мати власний простір. Не пропустіть цю відмінну можливість! Зателефонуйте нам зараз, щоб домовитися про перегляд! 09*********48 09*********50 Леся Кривчук

Продається пів будинку в Хорошеві

Деревяний будинок в Хорошівському районі, с. Копелянка, є пічь, дві великі кімнати, кухня, віранда та маленький коридор, три погріби. Окремо велика будівля з гаражем та трьома сараями маленькими. Є запас дрів. Фруктовий садок, невеличка копанка, яка потребує чистки. Земля та будинок приватизовані, документи впорядку. До міста Житомир 50 км. Більше фото та відео в особисті повідомлення.

владелец
Будинок в Хорошівському районі. Терміново! Можливий торг!

Продаж добротного будинку в смт.Хорошів, відмінний жилий стан, два вида опалення , підведено 3 фази, доглянута прибудинкова територія, ділянка 12 сот, літня кухня, гараж, погріб, додатково хоз приміщення 6,6*9,5. Для отримання додаткової інформації телефонуйте, перегляд в зручний для Вас час.

№ 12049 - Продаж добротного будинку в смт.Хорошів

Продам будинок (МОЖЛИВА ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ), при повній оплаті можливий торг! Будинок знаходиться у смт. Нова Борова, Житомирська область, Хорошівський район, вул. Гагаріна, буд. 5. Цегляний будинок загальною площею 80 кв. м. Землю приватизовано, всі документи є. Зручне, гарне планування, будинок з високими стелями, товщина зовнішніх стін 55 см. (це дає можливість при бажанні добудувати 2-й поверх). Парове опалення. Загальна площа земельної ділянки – 18 соток. (чорнозем) До будинку додається: - гараж відносно новий, просторий та високий з армованою бетонною підлогою та електрикою. - літня кухня з погребом та сараєм. - криниця. Територія вся обгороджена.

владелец
ПРОДАМ будинок!!! смт. Нова Борова Житомирська обл.

Будинок деревяний обкладений цеглою. Сарай, гараж, криниця. Дах- з автрійського металу, не китай. В одній кімнаті можливо проживати, але вцілому потрібно робити внутрішній ремонт і перепланування. Потрібно оглядати. Документи готові. На повідомлення - НЕ ВІДПОВІДАЮ. Деталі по тел.

владелец
Будинок в смт Володарськ-Волинський

Популярные запросы