Будинок повністю з усіма комунікаціями ( підведена вода, каналізація, пічне та газове отоплення) , сучасний ремонт , металопластикові вікна , міжкімнатні деревʼяні двері , криша металочерепиця . Фундамент 1.5 метри висота , ширина 60 см камʼяний . Три кімнати , кухня , велика прихожа ( коридор) , ванна кімната , підвал 6 м2. Другий поверх без ремонту є технічна можливість для використання . Дві скважени . Також є додатково Будиночок- 2 кімнати та велика кімната кладова , також з підведений газ та вода . Житловий стан .Три великі підсобні приміщення , гараж . Подвірʼя вистелено бруківкою , сучасний бетонний паркан . Будинок знаходиться біля рекреаційної зони , поряд річечка , до лісу 1 км. Разом з будинком територія 45 соток землі . Розроблена під город . Є садок. Будинок знаходиться в живописному Селищі міського типу Іршанськ Житомирська обл. До Києва 120 км. Селище має розвинену інфраструктуру( садочок, ліцей , магазини, супермаркети, лікарня, музична школа, школа мистецт (гуртки), великий басейн, тренажерний зал…) Будинок знаходиться на околиці до центру орієнтовно 2 км. Є служба таксі.

власник
Польова, 17

Продам приватизований будинок в селі Комарівка, Хорошівського району. 77 соток приватизованої землі. Біля будинку криниця, садок 25 соток, та 52 сотки землі під городину.

власник
Продам  будинок!

Под постройку дома можно и под что нибудь другое.

власник
Недострой у реки
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок деревяний обкладений цеглою. Сарай, гараж, криниця. Дах- з автрійського металу, не китай. В одній кімнаті можливо проживати, але вцілому потрібно робити внутрішній ремонт і перепланування. Потрібно оглядати. Документи готові. На повідомлення - НЕ ВІДПОВІДАЮ. Деталі по тел.

власник
Будинок в смт Володарськ-Волинський

Продається будинок з меблями в с. Зубринка Хорошівського р-ну Житомирської обл. Розташований в центрі села на ділянці площею 25 соток. Є документи, що підтверджують право власності. З питаннями придбання в кредит, на виплату не турбувати. Будь ласка, обдумано підходьте до дзвінка стосовно придбання, не витрачайте ні Ваш, ні наш час.

власник
Будинок з земельною ділянкою

Деревяний будинок в Хорошівському районі, с. Копелянка, є пічь, дві великі кімнати, кухня, віранда та маленький коридор, три погріби. Окремо велика будівля з гаражем та трьома сараями маленькими. Є запас дрів. Фруктовий садок, невеличка копанка, яка потребує чистки. Земля та будинок приватизовані, документи впорядку. До міста Житомир 50 км. Більше фото та відео в особисті повідомлення.

власник
Будинок в Хорошівському районі. Терміново! Можливий торг!

Продається будинок в центрі смт Нова Борова за адресою вул.Привокзальна 22 будинок потребує ремонту, як що знайдуться реальні покупці які захочуть зробити ремонт та жити то в ціну будуть включені дві земельні ділянки загальна площа 024, територія перед будинком підійде для комерційного призначення, також за домом є територія під гаразд чи сарай та невелика земельна ділянка за всіма подробицями пишіть або дзвоніть

власник
Будинок Нова Борова

Продаж приватного будинку у селищі Нова Борова. Можна придбати цілий будинок, є варіант продажу будинку частинами, земля приватизована. Є гараж, 4 господарські будівлі, криниця у подвірї, пічне опалення. Готові документи для продажу. Можливість перегляду будинку за попередньою домовленістю. Близьке розташування обєктів соціальної інфраструктури.

власник
Продаж приватного будинку у селищі  Нова Борова, вул. Привітна

Продам будинок від власника, поруч магазини, дитячий садочок, школа. Двоповерховий цегляний будинок з екологічно чистих матеріалів, встановлені металопластикові вікна, покрівля металочерепиця. Будинок розташований на 15 сотках землі, зведено хоз.будівлю. Готовий паркан. На території, розбито город та садок. До будинку підведено електроенергію 5,2 кВт. В середині будинку розведена каналізація, зроблена чорнова стяжка та штукатурка. Площа будинку 160м2. Розташований в мальовничому місці біля чистого озера. В той же час садиба знаходиться в межах міста. Поруч забудовані сусіди, що проживають цілий рік.

власник
Продам 2-пов. будинок у місті біля озера 160м2

Будинок абсолютно готовий до проживання. Опалення на твердому паливі і електро. Власна криниця та каналізація, відносно новий санвузол. Три підсобні приміщення. Головне, гарні сусіди.

власник
Будинок зі всіма зручностями.

Продам частину будинку в смт Хорошів.В будинку дві кімнати, кухня, коридор, веранда, є сарай та колодязь у дворі, по всім питанням звертатися за телефоном 09******70, на смс не відповідаю, ціна 6000$, торг

власник
Продам частину будинку

Будинок знаходиться в центрі , поблизу школа , садочок . Зроблений новий ремонт ( утепленні стіни на підлога , проведена вода , парове опалення.) Є огородик 4сотки . Загальна площа будинку 108 кв.м . Ціна 35000$ , можливий торг . Тел . 09******78

власник
Продам будинок з усіма зручностями

Будинок смт Хорошів.Місцезнаходження дивіться на фото.Потребує ремонту.Тихе місце.Пишіть сюди.звоніть або на Вайбер.Ірина.

власник
Будинок Хорошів з прибудовами.терміново

Продам будинок.Від власника з належними документами.

власник
Продам будинок в Давидівському масиві

Продаємо новий будинок в селищі Іршанськ (за районом "Корольова") по пров. Геологів, без внутрішнього оздоблення (частково штукатурені стіни). Утеплений під час будівництва. 1 поверх: гараж, кухня, вбиральня, коридор, велике приміщення на всю довжину будинку з великими воротами, яке можна спланувати на Ваш розсуд (гараж під бізнес, басейн, домашня сауна, одна велика або декілька менших кімнат тощо) 2 поверх: 3 кімнати і велика вітальня. Всередині будинку є гараж. Встановлені якісні склопакети, дах з металочерепиці. Загальна площа земельної ділянки - 10,5 соток. Паркан з усіх сторін. Каналізація, електрика та вода заведені в будинок (без розводки по будинку). Газова труба підведена до ділянки. По документах будинок не оформлений як завершене будівництво. Проєкт є. Будинок будували для себе, але змінились обставини і сімя виїхала з селища. Перед продажем звільнимо всі приміщення від будівельних матеріалів і особистих речей. Пропонуйте свою ціну - домовимось!

власник
Новий будинок в Іршанську

Будинок, 2 сараї, 73 сотки землі, 20 соток сад, земля приватизована, більше інформації по телефону

власник
Будинок з ділянкою с. Лизник

Продається окремий будинок в Хорошеві. Знаходиться біля парку, церкви. До центра 5-7 хв. Є вода, каналізація, гараж, сараї, літня кухня, асвальтоване подвіря, город, плодові дерева Загальна площа близько 80 м2 Всі деталі за телефоном 09******35

власник
Будинок, продаж будинку, приватний будинок

Житловий будинок,шлакоблочний,житловою площею 20,5 кв.м.,загальною площею 51,3 кв.м. до будинку належать сарай,погріб,криниця

власник
Продам будинок,Житомирська облась ,смт Нова Борова,Молодіжна 38

Будинок 133,4 кв.м. (колишній дитячий садок) Мес. За всіма питаннями звертайтеся за тел.-06******27(Ніна).

власник
Продається будинок

Продається цегляний будинок в селі Небіж, Житомирського району, Житомирської області. Розміром 12м х 8м, дві веранди, коридор, кладовка, 4 кімнати. Сарай 5м х 6м. Літня кухня 5м х 6м. Підсобне приміщення 10м х 6м. Земельна ділянка 0,25 га. Криниця, сад. До траси Коростень-Житомир 3 км.

власник
Будинок в селі Небіж Житомирської області

Продам деревяний будинок смт Нова Борова Житомирська обл вул сонячна 39 ціна 10000 долларів без торгу документи і переоформлення повністю за мій рахунок з реального покупця тільки підпис у нотаріуса усі питання по телефону 06******99

власник
Продається БУДИНОК смт Нова Борова Житомирська обл

Терміново продаємо будинок в селищі Хорошів/Житомирська область по вулиці Садова 10. Реальному покупцю віддамо за 3600$ ! інформація за номером телефону +38********66 Петро Петрович.

власник
Терміново! Продам будинок в селищі Хорошів/Житомирська область.

Продам будинок селище Нова борова Житомирська обл. Вул.Незалежності 72(леніна) або обмін на легковий автомобіль + доплата Звертатись за номером 06******92 Анатолій

власник
Продам будинок

Продаю Дачу на території Іванівська сільської ради Давидівський масив товариство "Оріон", ділянка #1005. Комунікацій на участку немає, можливе підключення так як жилий провулок. На території є 2 сарайчика (один цегляний, другий тимчасовий), в будинку внутрішнього оздоблення немає. На участку є фруктові дерева. Маршрутка зупиняється біля участку. Торг Всі деталі по телефону

власник
Продам дачу на Давидівському масиві
1 - 24 з 29 результатів

Популярні запити