Продам будино смт.Володимирець. вулиця архітектурна 12. ціна договірна за детальною інформацією за телефоном: 38********46 - Олександр

власник
Будинок Володимирець !

Новий будинок в смт.Володимирець,вул.Д.Галицького( в районі аеродрому)Загальна площа земельної ділянки 12 га.Також побудовані два гаражі,скважина,проведено світло.Всі деталі по тел.06******93. МОЖЛИВИЙ ТОРГ!!!

власник
Продаж нового будинку

Продається недобудова по вулиці Ювілейна.Площею 10х12м.Загальна площа земельної ділянки 12 соток.До будинку підведене світло,загальна каналізація. смт.Володимирець.(Є весь пакет документів) Якщо є якісь питання,краще телефонуйте,тому що в чаті рідко маю можливість відповідати.

власник
Недобудова з земельною ділянкою
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок у селищі Володимирець. Поверховість: 1. Загальна площа: 93,5 m². Комунікації: світло, свердловина, водовідведення (централізоване). Площа ділянки: 7,2 сотки. Будинок продається з меблями та всім наявним майном. Вартість 32000₴ (можливий торг). Деталі за телефоном: 06******89.

власник

Просторий будинок в смт Володимирець зі всіма зручностями,центральне водопостачання та каналізація.Опалення змішане(електро,твердопаливний котел ,а також пічне).Господарські будівлі(сарай,гараж,літня кухня 2 кімнати з підведеним водопроводом та пічкою),погріб великий зі стелажами та зробленими відсіками),присадибна ділянка з садком.Поряд знаходиться лікарня,дитячий садок,школи та 10хв ходу і ви в центрі селища.За більш детальною інформацією звертайтесь по телефону.Ціна договірна.

власник
Продам будинок смт.Володимирець,вул.Грушевського,

Продам будинок у Володимирці (бурки центральна вулиця). Деталі за телефоном 09******45 06******16

власник
Продам будинок у Володимирці

Продається незавершаний будинок. По вулиці стрілецікій 41 На бурках

власник
Будинок   продаж

Продам гарний умебльований будинок у центральній частині м.Володимирець (Рівненська область). До вашої уваги – простора вітальня, 3 спальні, передпокій, їдальня, кухня, ванна з туалетом, веранда. Водяне опалення, доповнене 3-ма надійними і перевіреними грубками. Водопостачання здійснюється із власної свердловини, а водовідведення – у глибокий септик, поєднаний з надвірним туалетом. Загальна площа першого поверху будинку – 110,9 кв.м. На 2-му поверсі – просторе горище на всю площу будинку з підлогою і додатково - одна комфортна кімната. Особливої зручності додає літня кухня, розміщена під одним дахом із гаражем, господарським блоком (курник + засік для свиней), а також входом у капітальний підвал із стелажами та засіками для овочів. Зручний в’їзд у окремо побудований цегляний гараж із оглядовою ямою, за яким розташоване господарське приміщення для зберігання дров та реманенту. За літньою кухнею – дбайливо доглянутий фруктовий сад, виноградник, грядки. Загальна площа земельної ділянки – 0,118 га. Будинок із меблями, ліжками, диванами, телевізорами, холодильником, пральною машиною, бойлером, дрібною побутовою технікою, сантехнікою у гарному стані. Це якраз той варіант, про який кажуть: «Заселяйся, і живи!».

власник
Будинок у м.Володимирець

Продається будинок з земельною ділянкою. Проведено все:світло, електро-, водопостачання. Місцезнаходження: смт. Володимирець, вул. Котляревського, 37. Ціна: 26,500$ (можливий торг) Телефон для звʼязку і детальної інформації: +38********33

власник
Продається будинок в смт. Володимирець

Добротний будинок з чудовою локацією(парк,стадіон 2 хвилини,до центру селища 7 хвилин ходу),всі зручності у домі(є нове електроопалення,2 грубки,центр.водопостачання та каналізація,туалет,душова,своя скважина 24м). Будинок знаходиться на затишному провулку де всього 9 будинків(це особливо значимо для сімей з маленькими дітьми). Є можливість облаштувати другий поверх.Всі питання по телефону,переписка не підтримується.

власник
Продам житловий будинок у Володимирці