Виноградів Закарпатська обл. Будинок з повнотілої червоної цегли!Будувався для себе.Є фото процесу будівництва. Польський проект Jaspis 4 .У еплення фасаду 10см пінопласт ,готовий до нанесення декоративного шару.Утеплення мансардного поверху 20 см мінвата .В середині чистова шпаклівка, стіни готові під фарбування .Чистова підлога також готова для фінішного покриття.Повністю обладнана котельня готова до запуску . Вода - своя ,скважина. 2 Септики . Електропостачання -створено кооператив, готуються документи для проведення лінії електромережі.Вікна/двері :пятикамерний профіль Salamander Streamline . Подвійна ділянка 12 сот. Окремі кадастрові. Новий спокійний район.Спів пиашок, гарний вид з вікон.Ідеальна локація для тих хто цінує спокій та приватність.Більше інформації: за тел, в повідомленнях,або при огляді. Реальному покупцю можливий торг на місці. +380 (63) 048 62 34

владелец
None 155000.0 USD

Наявні всі комунікації - газ, центральна вода і водовідведення, інтернет …. З документами все в порядку.

владелец
приватний будинок

Дом в очень красивой местности. Один из тёплых районов Закарпатской области. Интернациональный городишка.Доброжелательный народ. Много минеральных лечебниц. Горы,реки,равнины,озера.Чистый воздух-малая Швейцария...Все подробности по телефону. Р.S. В связи с непрдсказуемостью долара, цена может изменится... Все, что находится в доме внутри, дворе - / в том числе 2-х этажная летняя кухня/ входит в указанную цену. Торг min.

владелец
Продается дом Закарпатье г.Виноградов

Продається будинок у Виноградові, недалеко від центру міста. В будинку пять кімнат, три балкони і одна велика лоджія, дві ванні кімнати з туалетами одна з яких роздільна. Велика столова в якій можна готувати + окрема кухня біля столової. В 2021 році встановлений новий дах. Також є напівпідвальне приміщення.

владелец
Продається будинок!

Терміново продається будинок в селищі Королево, площею 213 кв.м. Частина будинку 100 кв.м придатна для проживання в хорошому стані. В двох кімнатах, ванній та кухні зроблений євроремонт, тепла підлога. Є автономне газове опалення, центральний водопровід та каналізація. Частина меблів та побутової техніки продається разом з будинком( все як на фото). Інша частина будинку прибудована в 2013 році. Складається з двох поверхів. На першому кімната, гараж та прихожа, на 2 поверсі 2 кімнати. Нова частина будинку потребує завершення ремонту. Є присадибна ділянка 0,17 га. Чудовий яблуневий сад, малина, виноградник, альпійська гірка, клумби. Є теплиця, погріб, приміщення і окремий двір для ведення сільського господарства. В 5 хвилинах ходьби знаходиться школа, дитячий садок, лікарня, до центру, залізничного вокзалу, пошти 10 хв. ходу. Неподалік селища (5км.)на березі річки Тиса знаходиться знаменитий комплекс для відпочинку "Чорна гора" та санаторій "Орлине гніздо". Ціна 50 000 $ Можливий торг +38********58 Станіслав

владелец
Терміново продається будинок. Виноградів (Королево) Без оренди.

Продається двоповерховий будинок з сонячною станцією 30кВт,прибудовою,двома прилеглими земельними ділянками,кожна по 5,5соток),одна-ззаду,друга-зправа(фото 3)На земельних ділянках знаходиться сад з фруктових,екзотичних дерев, кущів,сортового винограду,система для поливу(на ділянці зправа-дерев‘яний навес який використовується для машини ,чи настольного тенісу)Спереді будинка і ділянки-кований забор з автоматичним відкриттям воріт на кожній ділянці.Весь двір навколо будинку(+деякі частини прилеглої ділянки) викладений бруківкою.В дворі знаходиться дерев‘яна альтанка. Будинок (16*10)продається з меблями,усім декором,побутовою технікою. На першому поверсі знаходиться:гараж,гардеробна,спальня,дві дитячі,ванна кімната(душова кабіна ,аеро-:гідромасажна ванна,раковина,туалет),прачечна,коридор,прихожа,кладовка,газова котельня). На другому поверсі: дві спальні,дві гостьові,одна дитяча ,ванна кімната(двохмісна аеро-гідромасажна ванна,раковина ,туалет,мебель для ванної),коридор,дерев‘яні сходи з площадкою.На перший і другий повех є як два окремі входи(планувалось для двох сімей),так і можливість внутрішнього переходу.Прибудова з мансардою (7 на 13) На першому поверсі велика кухня(6*8),прихожа з сходами наверх,де знаходиться велика білярдна.Окремо в прибудові є ще одна котельня з двердопаливним котлом,тут же знаходиться накопичувальний акомулятор енергії(вартістю15000$)Тобто будинок повністю автономний.Потім підвал,підсобне приміщення і зовнішній туалет.Окрім автономії, сонячна станція кожного місяця приносить дохід(за невикористану енергію) Будинок знаходиться в тихому,незагазованому,елітному районі,12 км від кордону з Угорщиною. Ціна занижена у зв‘язку з переїздом.Більше фото в особисті повідомлення

владелец
Будинок з сонячною станцією, двома земельними ділянками

Продам власний будинок в м.Виноградів, 10х10. 3 кімнати; в добудові кухня, столова, санвузол, котельна, підвал, зовнішне відеоспостереження. Будинок після внутрішнього ремонту, 100% замінена електропроводка, металопластикові вікна, єврорадіатори, двоконтурний котел, своя вода. Розташування в 10хв від цетра міста, малого базару, школи та дитсадка. Тиха асфальтована вулиця. Будинок продається з сучасними меблями, потрібно тільки заїхати та розкласти свої речі. Ціна договірна! Будинок має мешканців!, але може бути звільнений для покупця в обумовлений термін. Контакт можливий за номером +36, 2О 4852 5О2, Viber, WhatsApp. ШУКАЧІВ ОРЕНДИ ПРОШУ НЕ ТУРБУВАТИ.

владелец
Приватний будинок

Продається 2-х поверховий будинок з ділянкою на 6 соток. Побудований у 2001 році. Загальна площа будинку близько 250 кв. м, У будинку на першому поверсі: приймальня, зала, простора кухня з коморою, гараж (з доглядовою ямою), санвузол. На другому: 4 жилі кімнати, коридор та санвузол з ванною. У всіх кімнатах дубовий паркет. Два балкона на першому і другому поверхах та веранда при вході, повноцінний підвал і повнорозмірне горище. Дах двоскатний з черепиці. Також на території невеликий відгороджений город та літня кухня з приміщеннями під курятник та свинарник, на всі приміщення також повнорозмірне горище (дах двоскатний, шифер). Власна свердловина для води та подвійний септик для стоків, окремо наявна система водовідведення дощової води. На дворі висаджені виноград та плодові дерева (яблуня, груша, черешня, сливи), у городі – плодові кущі Будинок повністю укомплектований та придатний для житла (меблі, полові покриття, кухонне приладдя).

владелец
ПРОДАМ  будинок в Закарпатті м.Виноградів

Продається будинок будований для себе у хорошому р- ні м. Виноградів. Будинок з політерм кірпіча, підвал, камін, поштукатурений і т.д. Ділянка 20 сот з комунікаціями. Деталі по тел. Торг

Продаж сучасного будинку

Продається Дом по вулиці Мала Садова 1. Є підвал мансардний поверх, є котельня, дві каналізаційні ями і туалет на вулиці.

владелец
Продається Дом по вулиці Мала Садова 1

Продається будинок з великою ділянкою по вул. Ардовецькій. Будинок жилий , всі комунікації, багато кімнат, кухня хол, гараж підвал і тд… деталі по тел.

Продаж великого будинку

Продається житловий будинок в центрі м. Виноградів вул.Миру 61/4. Земельна ділянка 4-сотки. Документи всі в наявності приватизація присутня. Ділянка біля дому пуста не забудована побутовими приміщеннями так як при необхідності можливо робити забудову під комерцію. Комунікації присутні всі. Поруч знаходиться лікарня школи садочок відділ поліції і.т.д. З приводу більш детальної інформації звертайтесь за телефонами: 06******84 Надія 09******30 Мирослав. Продається з меблями і технікою.

владелец
Продам дім у м Виноградів

Продається будинок неподалік від центру міста Виноградів, по вул.Руська, 7 . Будинок із саману, цегли, загальною площею 101,8 кв.м., площа підвальних приміщень - 30,1 кв.м. До житлового будинку відносяться надвірні побудови та споруди, а саме: літня кухня із цегли, сарай із дошки, вбиральня із цегли. Будинок має 3 житлові кімнати, кухню, санвузол та кладовку. Розташований на приватизованій земельній ділянці 6 cот. Моб. тел.: 06*********09.

владелец
Продається будинок у м. Виноградів 43000$

Продається новий будинок.заведено світло 30 кіловат,проведена вода,і готові 2септики! Закарпатська161(є інші пропозиції)

владелец
Продається новий будинок

Продається будинок під ключ. Недалеко від центру міста. Всі комунікації, частково мкблі і техніка….. ділянка 15 сот. Торг

Будинок під ключ.

Продаж будинку з комунікаціями + є вікна двері нові з дерева не встановлені і ковані ворота. Ділянка огороджена, електрика , вода 8 сот, жилий район, якісна стріха і тд. Робився для себе. Деталі по тел. Невеликий торг.

Продаж будинку з комунікаціями.

Продається новий будинок під ключ. Будувався для себе,Все нове, всі комунікації, ділянка 8 сот. Деталі по тел.

Продаж нового будинку

Площа -12 сот Будинок -232 кв Можливий торг Стеля утеплення сипучою мін ваттою 15см Проведена проводка по всьому будинку Вікна металопластикові 7 камерні Внутрі чорнова штукатурка 2 ванні кімнати 4 кімнати Кухня Сад та велика біседка Додаткові фото надам +38********80

владелец
Продам будинок в м.Виноградів

Продаю будинок в гарному затишному місці!!!

владелец
Продаю гарний будинок

Квартира-таунхаус, акція тільки на одну секцію. 67м2+Тераса16м2+балкон+дворик30м2 Будинок збудований, можна заходити на ремонт, матеріал стін термопанелі. На ремонт можна заходити. Військовим скидка 2% Дзвоніть, пишіть, купуйте! Встигніть інвестувати в майбутнє. Комплекс знаходиться у мальовничому куточку Закарпаття, курортно-оздоровчому містечкоу Виноградів. По вулиці гірна 16 У підніжжя Чорної гори. Джерело з цілющими властивостями знаходиться просто у дворі. За запитом вишлю відео будівництва. Не чекайте до завтра! Телефонуйте сьогодні!

Акція! Будиночок з цілющим джерелом у дворі

Продається будинок який поділений на три квартири. Є коридор , ванна, кухня та дві кімнати. Хороші перспективи на перебудову. У кожного із власників окремі входи та все поділено на території. У квартирі є всі комунікації. Є два сараї для зберігання речей, велосипедів та інше. На території двора є земля , загороджено та зроблений навес, власний дворик та земля. Хорошій район , в 5 минутах Ж/Д вокзал , великий базар, шокола, лікарня дуже близко. Виноградів. вул. Торгова 10/2

владелец
Продається квартира !

Продам будинок в м.Чоп Ужгородського району або обміняю на будинок або квартиру в м. Виноградів, 3 кімнати, кухня, літня кухня, коридори, ванна кімната, туалет окремо в будинку, підвал, комора-39000 $. Свій двір, город + прибудова, курятник, свинарник, горище

владелец
Продам будинок .

Дом расположен на приватизированном участке 5,44 соток, весь огорожен забором. Дом строился для себя с использованием качественных материалов. Фундамент - бетон армированный арматурой, стены - автоклавный газобетон фирмы Н+Н (доставляли из Польши). Блок Екстра Д400 повышеной теплоизоляции, тип блока паз-гребень, толщина 365 мм. Пол первого этажа и межэтажное перекрытие – монолитный армированный железобетон, сделана черновая стяжка. Потолок второго этажа - деревянное перекрытые с перлитовым утеплителем, обшит гипсокартоном. Есть просторный чердак с небольшим мансардным окном. Крыша финская гибкая битумная черепица Технониколь Shinglas установлена на сплошную подложку из влагостойких OSB –плит, не проводит электричество, поэтому дому не нужны громоотводы, черезвычайно устойчива к ветру, включая ветер ураганной силы, ударопрочная. Все элементы стропильной системы обработаны специальными средствами огнебиозащиты. Немецкие двери и окна фирмы REHAU с профильной системы Euro-Design 70 ( профиль 70 мм, 5-ти камерный / стеклопакет 1 камерный 4-16Ar-4LowE (энергосберегающее i-стекло + аргон), конструкция имеет коэффициент сопротивления теплопередаче 0.71. В доме обустроен дымоход – для вентиляции санузлов и котельного оборудования. Ванная комната и санузел имеют окна для естественного освещения и проветривания. Первый этаж. Общая площадь 95 кв.м. Высота 3 м. Второй этаж. Общая площадь 93 кв.м. Высота 2,95 м. Есть балкон. К дому подведено трехфазное электроснабжение, во избежание провисания кабеля дополнительно на участке была установлена своя бетонная опора . Есть своя скважина и септик. По улице проходит газопровод, но в дом газ еще не подводился.

владелец
Продам недостроенный дом с участком

Всім привіт ! Продається будинок з хорошою локацією в м. Виноградів вул. Комунальна 3 поруч з оптовим ринком міста ! Ділянка 8.4 сот . В будинку є світло , газ Є підсобні приміщення на території . Асфальтова вулиця з новими тротуарами! Продається з усім як на фото ! Будинок повністю придатний для проживання . Поруч оптовий ринок , магазини , супермаркети , аптека і .т.д Заявлена ціна від власників 220 тис$ торг з реальними покупцями ! Стосовно контактів власників пишіть в приват надам для зацікавлених !

Продається будинок Закарпатська обл. м. Виноградів вул. Комунальна 3
1 - 24 из 57 результатов

Популярные запросы

География, Виноградов