Будинок розташований на вулиці Богдана Хмельницького, загальна площа 129м квадратних будинки, площа ділянки 0.6 га. Є гараж, сарай, літня кухня, два підвали. Докладніше по телефону. Торг реальному покупцю, більше фотографій можу скинути.

власник
Будинок м.Борщів

Продам хату новобудову! Два поверхи , панельне перекриття , металеві гаражні ворота! 20 соток землі біля хати!Ціна не кінцева, телефонуйте домовимося! Документи повністю готові до продажі ! Продаж не терміновий ! Будинок знаходиться на вул.Колонія !

власник
Продам будинок ( новобудова)

Житловий будинок в центрі міста. Поруч магазини школа садочок автовокзал ринок. Будинок з цегли на 64 м. До будинку підведено газ світло і центральна вода.Торг.

власник
Житловий будинок в Борщів
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок місто Борщів,вулиця Федьковича 8. Будинок готовий повністю для проживання, власне водопостачання, є господарське приміщення, гараж, підвал, альтанка та криниця. За додатковою інформацією звертайтесь за номером телефону вказаним в оголошенні. Відповім з радістю на будь-яке Ваше питання.

власник
Житловий будинок

Пропоную вашій увазі будинок в центрі м Борщів по вул Нічлава 15 ,площею 86м також на ділянці розміщена літня кухня і гараж Площа ділянки 13сот

власник
Продам будинок в центрі Борщова

Продається цегельний завод Усі питання по телефону

власник
Продається завод цегельний  ціна договірна