Продам дом в с. Беланы. Все постройки в хорошем состоянии. Большой гараж, подвал,летняя кухня. Во дворе колодец. Школа, садик, остановка маршрутки в пяти минутах ходьбы. Рядом Ж. Д.станция .

власник
Продам дом в селе Беланы

Дом только на продажу !!!! Не сдаётся !!! Все детали по телефону 09********* 5. Дом находится ул.Лискы. За огородом находится речка.

власник
Продам дом

Срочно продается дом в 40 км от областного центра г. Сумы, в г. Белополье общей площадью 63 м кв. Большая комната, гостиная, спальня, кухня, галерея. В доме газовое и печное отопление. Есть телефон (возможно подключение интернета через модем), колодец во дворе. А также большая летняя кухня, походной погреб, сараи, 40 соток земли (огород вокруг дома + сенокос). Дом в жилом состоянии беспрерывно. Недалеко от дома много пастбищ для скота, пруд, дальше - речка. Очень живописная местность. Цена договорная, реальным покупателям торг уместен. Возможен обмен на недвижимость в г. Сумах с доплатой.

власник
Продается дом в г. Белополье
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1/3 дома в с. Рогозное. 8 соток двора и 8 соток огорода. Есть хозпостройки: летняя кухня, погреб, 2 сарая, летний душ. Вода подведена в дом, канализация септик, отопление газ и есть печь. Окна пластиковые. От Сум 11 км. По вопросам звоните 05******95 Любовь (не агенство).

власник
Продам 1/3 дома дом дача в с. Рогозное

Дім знаходиться в селі Річки. Деревяний,обложен цеглою (дуже теплий)Вікна пластикові.Вода є в літній кухні,гарний сад,сараї,гараж,хоздвір.Зупинка автобуса рядом з хатою,навпроти дома колодязь.)

власник
Гарний дім   , дуже теплий

Будинок цегляний зі зручностями,жилий,є літня кухня,господарські будівлі,колодязь,літній душ ,двір асфальтований.

власник
Продам будинок зі зручностями.

Продам будинок Суми Піщане, гарне місце розташування центр села поруч є все школа, дитячий садочок, магазини , аптека, до зупинки 3 хвилини. В дворі два будинки, газове і дровяне опалення, сарай, підвал, город здоровий ,фруктові дерева. Приїзжайте покажемо.

власник
Продам будинок  Піщане

Продам будинок по вул. Старосілля. Загальна площа 40 кв.м. Будинок утеплений.В будинку є газ, конвектор, піч, вода. Криша не тече, вікна пластикові. У дворі сарай, стара будівля літньої кухні. Город 5 сот. Є плодові дерева яблуні, вишні. Також малина, смородина, кружовник, клубника, суниця. Пропонуйте свою ціну. Всі деталі за тел. 09******78

власник
Продам будинок дом

Продам будинок в центрі міста Білопілля, вулиця Маяковського, площа-85,3 м2, до будинку підходить асфальтована дорога, нещодавно був зроблений ремонт, є бойлер, душова, газовий котел, додатково встановлено сучасний твердопаливний котел, міське водопостачання та каналізація, всі зручності в будинку. На території двору: гараж, літня кухня, погріб, кладова на два відділення, невеликий город-2,5 сотки.

власник
Продаж будинку в центрі м. Білопілля

Продається половина будинку, знаходиться по вулиці Ліски 55 В будинку проведений газ стоїть котел, в будинку є груба. Потребує косметичного ремонту. Є город площа приблизно 24 сотки. В городі тече річка. Вода не проведена, при бажанні можно зробити свердловину.Будуть питання пишіть,звоніть.

власник
Продається пів будинку

Продається будинок з земельною ділянкою в м.Ворожба (Білопільський район) За детальною інформацією звертайтесь за номером телефону - +38 09********41 Іванна

власник
Будинок в м.Ворожба

Продаємо власний будинок по вулиці 40-ї Армії (будинок на 2 власники) Продається з меблями на технікою Будинок утеплений по кругу (5 см пінопласт) Вікна пластикові (загалом будинок дуже добре ізольований - влітку не жарко, взимку тепло) Опалення комбіноване: газовий та дровяний котли, що дуже економічно. Гараж, 4 хоз будівлі, великий сад та город (розміри на кресленнях) По всіх питаннях телефонуйте, домовимось на огляд. Всім мирного неба!

власник
Утеплений будинок на 4 кімнати, (Тернівська, газ/дрова, гараж, город)

Продам будинок смт Миколаївка,(Жовтневе) Загальна площа будинку83м. кВ. Всі зручності в будинку. Надвірні хоз.пос. літня кухня,погріб,гараж,літня баня,два сараї.Поруч лікарня. Своя каналізація.В будинку зроблений косметичний ремонт.Будинок знаходиться в центрі селища.Вся додаткова інформація за номером телефону 09******19

власник
Продам будинок Смт Миколаївка

Дом в пригороді м.Ромни с.Бобрик в 10кв.вулиця Набережна Поручь школа та зупинка.З огороду вихід на річку.На земельній ділянці розміром 25соток 3 будівлі гараж,літня кухня с погрібом і будинок з великим чердаком де спокійно можна зробити величезну кімнату або декілька.газ та світло підведені к дому.

власник
Дім за містом Ромни с.Бобрик 10 км від міста біля річки.

Продам затишний будинок м. Білопілля вул. Супруна . Будинок 50 кВ.м , 2 кімнати, кухня, ванна, туалет. Газове опалення , вода, каналізація централізована. Гараж, літня кухня , сарай, погріб. Город 15 соток, фруктові дерева .

власник
Продам затишний будинок м. Білопілля

Будинок м. Ворожба девевяний зашитий сайдінгом, вікна пластик по колу. Капітальні господарчі будівлі, літня кухня (з газом), гараж, похідний погріб, літній душ, колодязь в дворі, санвузол на вулиці До траси 1 км.

власник
Продам дім м. Ворожба Білоп.р-н

Продам будинок з ділянкою в с.Вири, Сумської обл., Білопільского р-на. Тільки продаж ! За білш детальною інформацією звертатись за номерами: 80*******57 Ірина та 80*******73 Геннадій.

власник
Дім з ділянкою в с. Вири

Продается дом. В нормальном состоянии!!! Большой двор, большой огород!!! Вода своя скважина! Душ туалет бойлер!!!

власник
Продам дом в с.Вири!!! Старый Белопольский р-ен!!!

Будинок у місті Білопілля, ремонт, твердотоплевне опалення, тепла підлога, бойлер, інтернет, велика ванна кімната.

власник
Продам будинок Білопілля

Продаж 1 поверхового будинку з меблями Ворожба, Білопільська громада,Сумська обл. Продам будинок за 1 грн. (безкоштовно) переселенцям або постраждалим від обстрілів . Будинок в житловому стані, сарай, погріб, ділянка 15 соток, річка поряд Особливості планування: з опаленням з меблями На території є: сад

власник
Продаж 1 поверхового будинку з меблями Ворожба  Сумська обл.

Продам будинок в Миколаївці (Жовтневе).Розташований 2.5км від ценра селища.В будинку є: газовий та дровяний котел,водопровід,ванна,туалет.Літня кухня,підвал,сарай.Садок та город.Всі подробиці по телефону:06******67

власник
Продам  будинок в Миколаївці(Жовтневе)

Будинок розташований у с. Товста Сумського району(Білопільський район) 55 км. від м. Суми. Будинок збудований у 1976 році. Розмір будинку 6*12 м. Опалення твердопалевне та газове, вікна пластикові. На території двору є сарай, кухня, вбиральня. Біля будинку через дорогу розташований ліс і відразу рядом сад на відстані 500 метрів озеро. У центрі села розташовані два магазини. Приїзджає пошта раз на тиждень. В будинку є інтернет. Город близько 20 сот. Колодязь через дорогу, користуємся в основному тільки ми.

власник
Будинок, дом, хата

Дом цегляний розміром 10х10, розташований в гарному тихому місці. Поряд є луг, город близько 25 сот., сад.

власник
Продати будинок в Білопіллі

Будинок 76 м² з усіма необхідним господарчими спорудами в смт. Миколаївка Білопільського р-н, Сумської обл. Земельна ділянка, сад, 2 види опалення – газове та пічне. Ціна договірна. 06*********80 Анатолій

власник
Продам будинок смт. Миколаївка, Білопільский р-н, Сумська обл.
1 - 24 з 30 результатів

Популярні запити