Будинок цегляний , просторий , є кахельна грубка для альтернативного опалення .Погріб на вулиці , дровітня. Рівна ділянка 7 сотих Асфальтований підїзд ,комунікації підведенні на подвіря.Школа 200м, садочок 200м, лікарня 200м також магазини і банки неподалік , хороші відзивчиві та доброзичливі сусіди.

владелец
Продам будинок,центр  м.Шаргород

Купити будинок у якому панує позитивна, сприятлива атмосфера - велика вдача! Пропоную саме такий на продаж. Будинок розташований в центрі м. Шаргород. Усі зручності в будинку, також є літня кухня, гараж, молодий яблуневий сад, споруди для ведення господарства. Заходь живи, проживай і добра наживай. Присадибна ділянка. Деталі за тел. запрошуємо на перегляд

владелец
Чудовий будинок в центрі м,Шарогород

Продам будинок 12м*12м.Газ проходить по вулиці,на подвірї немає.Будинок опалювався грубками.Присутня ванна кімната,де виведено все в септик(отлів)На подвірї є криниця,в якій достатньо води для господарства..Господарчі споруди: гараж, підвал в який можна потрапити з будинку,та є вхід знадвору.Літні кухні -2 будівлі,хлів,кладовка, туалет все муроване.Біля будинку посаджений садок з плодовими деревами. Будинок знаходиться у Вінницькій обл,м.Шаргород.

владелец
Продам будинок 12м*12м.
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається будинок, в хорошому стані, майже в центрі міста біля великого парку)

владелец
Будинок Шаргород

У тихому затишному місці продається цегляний будинок який був побудований для себе у відмінному стані, без будь-яких корозій. Будинок має 2 поверхи, підвальне приміщення під весь будинок, блоковий фундамент, панельне перекриття поверхів. Ділянка 35 соток, рівна на якій розміщенні плодові дерева та незасаджена ділянка ( на фото з лівої сторони будинку). До будинку підведенний газ, поряд знаходиться електро опора для підєднання ел. струму до будинку. Земельна ділянка а також будинок повністю оформленні.

владелец
Приватний Будинок