Продам дом в коттеджном городке Swіsstown. ( с. Осыково, Макаровский р-н). Возможен обмен на дом или квартиру. Дом на 2 этажа + цоколь, есть гараж. Стены - красный кирпич. В доме заведён газ, вода, электричество. Разведена вся электрика и сантехника, частично тёплый пол. Установлены радиаторы, газовый котёл «Vaillant”. Есть выход в лес и место для отдыха у воды. Доставка продуктов из маркета. Территория закрытая и охраняемая.

власник
Загородный Дом Коттедж Осыково Свистаун Swisstown

Продається будиночок для заміського відпочинку в с.Осикове Фастівського(бувшого Макарівського)району.Побудований за каркасною технологією.Має загальну площу,враховуючи терасу,40м.кв.Внутрішнє планування вільне,та враховує простору кухню-вітальню та сумісний санвузол. Великі та світлі панорамні вікна.Є простора накрита тераса для відпочинку на свіжому повітрі під накриттям.Поряд лінія електропередач до якої є можливість підключитись.Будиночок розташований на 2х.сотках землі.Обжите та тихе місце.Поряд знаходяться жилі будинки де люди постійно проживають.Гарне та тихе місце де є поряд ліс для прогулянок та збирання грибів та ягод.Ділянка з цільовим призначенням під жиле будівництво.Відмінне місце для тих хто любить відпочинок в тихому місці на природі.Від Києва близько 30км.Вартість будинку та 2х.соток землі 23000у.о.

власник
Будиночок для відпочинку в тихому місті.Від Києва 30км.

Продам зруб в с.Осикове Фастівського(бувшого Макарівського) району.Був побудований за американським проектом та технологією.Загальна площа будинку 270м.кв.Будинок складається з подвального поверху,де розташовані комунікації(газовий котел,водоочисна система,електробойлер,електрокотел)та підсобні приміщення з погрібом.На першому поверсі є простора,та велика кухня-гостьова та дві спальні,санвузол,також є вихід в гараж.На другому поверсі розташована бібліотека,спальня з санвузлом та камінний зал з виходом на лоджію.Затишне та практичне планування в американському стилі будинку має свої особливості та практичні переваги над будинками розповсюдженого європейського планування.Зруб досить теплий в холодну пору року,та тримає прохолоду в жаркий період.Індивідуальне,газове опалення та електрокотел,свердловина,септики,заведено 3фази 15кв.Є полив на ділянці.Будинок розташований на ділянках загальною площею 1.2га.На території є хозприміщення.Мається гостьовий будинок на дві кімнати з санвузлом,гаражем та погрібом.По периметру ділянка вся загороджена.Росте багато фруктових та декоративних дерев.Дуже гарне,тихе та спокійне місце.Відмінний варіант для тих хто цінує будинок як місце та територію для фізичного та душевного спокою.Неподалік є ліс.Асфальтований під’їзд.Гарне транспортне сполучення.До столиці близько 30км.Вартість маєтку та 1.2га землі 150000у.о.Телефонуйте по телефонам вказаним на фото.

власник
Продам деревяний зруб з садибою 1.2га неподалік від Києва.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Рассмотрим обмен на 1к квартиру с доплатой! Вашему вниманию предлагается отличный, добротный дом выполненный в стиле Hi-Tech, отлично утеплён снаружи, энергоэффективен. Фасад «барашек», покрыт резиновой краской. Под облицовкой паро-гидро барьер + асбестовый противопожарный слой. Готовность 95%. В доме 25 кВт, проводка исключительно цельная медь, три фазы + система против скачков напряжения. Установлена автономная солнечная электростанция на 5,2 кВт. Отопление - твердотопливный котёл Altep с автоматикой, электрокотел (работают параллельно или последовательно), радиаторы Delonghi, каминная топка Jotul (Норвегия, 27 кВт) с тепловыми рукавами по все комнатам, тёплые полы - на все случаи жизни (даже без света зимой легко держать температуру в доме в районе 21-23 градуса). Скважина 50 метров, септик 10 м3 с переливом, система очистки воды Big Blue (США) + водоподготовка. Дом построен по уникальному спец. проекту с использованием только качественных материалов. Две открытые террасы на втором этаже, большая терраса на первом этаже. Зона барбекю с мангалом и мойкой. Три санузла и три гардеробные. Первый этаж - кухня, каминный зал, кабинет, второй этаж - три просторные спальни с террасами, санузлами и гардеробными. Мебель и техника вся есть, остается в доме. Забор по периметру, откатные ворота, паркоместо под навесом на два авто. Во дворе молодые туи, карпатские смереки, кустовые ели, можжевельники и молодой сад. Отведено место по бассейн. Дом введён в эксплуатацию, есть адрес и прописка, документы на землю есть, полное переоформление без проблем. Чистый воздух, птицы, лес и два озёра - все в пешей доступности. Хозяин, без комиссии.

власник
Дом 208 м2, СЭС 5 кВт, автономный, 3 террасы

Продам будинок 110 кв. в садовому товаристві біля села Осикове Київської області Фастівського району. Перший поверх + масандра. Скважина, вода та туалет в будинку, світло 10 кв, утеплена крівля піною, колодязь, 13,5 соток повністью огороженого участку, автоматичні ворота. Тихе затишне місце. Готовий до цілорічного проживання. Мансарда не закінчена. Велика ванна кімната. Всі документи оформлені і готові до продажу.

власник
Будинок-дача с. Осиково

Здійсніть свою мрію,придбайте готовий будинок .Ми вже побудували просторий будинок по сучасному проекту Felek в котеджному містечку біля незайманої природи лісу і озер . Зроблено оздоблення під ключ. Свіже повітря, Відсутня загазованість ,логістика та затори. Поряд Добропарк, Страусова ферма, кінний клуб, магазини й супермаркети. кінні , вело прогулянки. Містечко закритого типу широкі заасвальтовані вулиці, нічне освітлення, інтернет, вивіз сміття. Біля будинку озеро з зоною відпочинку пляжем , шезлонгами новий, затишний Будинок в казковій місцевості. Київська область, Макарівський район, с. Осикове,. Автоматичні ворота. 30 хв до Києва. Будинок розташований на рівній ділянці, площею 5 соток у центрі містечка. Будинок площею 100 кв м із вдалим плануванням. Є можливість використати ще 100 кв.м. горища як бонус. Вміщає 4 окремі кімнати, 2 сан вузли. Кухня студія має вихід на задній двір. Висота стелі 3 метри. Глибина фундаменту 1.2 м + монолітна пліта. Анті септік 7 кубів. Електрика три фази , також є потужний тихий інверторний генератор , вода питна смачна.Зупинка громадського транспорту біля вїзду в містечко.. Продається без комісії.

власник
Готовий з ремонтом.Енергонезалежний.будинок 100 м2

Продається будиночок для заміського відпочинку в с.Осикове Фастівського(бувшого Макарівського)району.Побудований за каркасною технологією.Має загальну площу,враховуючи терасу,40м.кв.Внутрішнє планування вільне,та враховує простору кухню-вітальню та сумісний санвузол. Великі та світлі панорамні вікна.Є простора накрита тераса для відпочинку на свіжому повітрі під накриттям.Поряд лінія електропередач до якої є можливість підключитись.Будиночок розташований на 2х.сотках землі.Обжите та тихе місце.Поряд знаходяться жилі будинки де люди постійно проживають.Гарне та тихе місце де є поряд ліс для прогулянок та збирання грибів та ягод.Ділянка з цільовим призначенням під жиле будівництво.Відмінне місце для тих хто любить відпочинок в тихому місці на природі.Від Києва близько 30км.Вартість будинку та 2х.соток землі 23000у.о.Телефонуйте по номерам вказаним на фото.

власник
Будиночок для відпочинку на природі в с.Осикове.Київ 30км.

Будинок у мальовничому містечку Swisstown поблизу села Осиково. Ділянка #36, знаходиться у центрі містечка, 16 соток. Проплачена дозволена потужність постачання енергії 12 кВт. Також проплачений газ до ділянки. Викопана скважина. Загальна площа будинку 255 кВ метрів. Житлова площа 181,9 кВ метрів. Під час будівництва використовувалися високоякісні матеріали: дах, наприклад, з металочерепиці, яка поглинає звуки дощу. Додав фото з детальним планом будинку та найменування матеріалів.

власник
Будинок у Swisstown

Популярні запити

Географія Осикове