ТЕРМІНОВО!!! Продаж будинку в 500 метрах від моря розташованого в с. Глібівка, Вишгородського району. Тихе і затишне місце для життя. 5 км до смт Димер, в якому знаходяться: ринок, супермаркети, Розетка, Нова Пошта, пункт видачі Епіцентр, EVA, лікарня (в самій Глібівці є фельдшерський пункт) і вся необхідна інфраструктура Під ремонт! Світло, газ, скважина, підвал.

владелец
Продаж будинку 500м до Київськ. моря с. Глібівка,37 км  Героїв Дніпра

Продам житловий будинок недалеко від Київського водосховища,в селі Глібівка,будинок повністю придатний для життя є вода,газифікований,отоплення газове і твердопаливне у будинку 3 кімнати і невеличка кухня ще є 1 кімната на другому поверсі,Є літня кухня,Бання,Туалет,Душ. На подвірї свої дві свердловини,є сарай,гараж,підвал і город.Всі питання по телефону.

владелец
Продам житловий будинок

В продажі приватний будинок від власника із особистим виходом до київського водосховища. Село Глібівка вул. Соборна. Київська обл. Від Києва 30км.

владелец
Будинок із особистим виходом до киівського водосховища
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

ТЕРМІНОВО!!! Продаж цегляного будинку в с.Глібівка в 500 метрах від моря. Під ремонт! Світло, газ, скважина, підвал. Можливості перепланування та житлового другого поверху. Від власника. Деталі за телефоном. Продаж ТЕРМІНОВИЙ!

владелец
Будинок. Продаж! Глібівка.