Продається дача під подальше будівництво. Площа ділянки 4 сотих, площа будинку 33м2, додатково прибудований сарай, площею 11м2 Є 2 кімнати площею 13 та 9 м2, коридор 4м2 кухня 7м2, також є 2 поверх Будинок знаходиться в 7 хв від зупинки Щітки , або 15 хв до зупинки Сімʼя( 8а кінцева ), поруч є магазини. Ділянка зручна для подальшої розбудови, гараж або добудова до будинку Знаходиться в кооперативі «Писарівський» ТОВ «Лісне»

владелец
Продаж будинку(дача)

Дача знаходиться в спокійному і тихому місці,рівна ділянка,молодий садок.Гарний варіант під дачу або під забудову.Поруч ліс,озеро,кінцева маршрутки Бучми.Будинок метало-каркасний.Точка зі світлом входе у ціну.Пропозиція від власника

владелец
Продаж дачного будинку зі світлом!

Пропозиція від власника. Більш детальна інформація за вказанним телефоном

владелец
Продаж 2-поверхового будинку 245 кв. м, 10 соток
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Будинок на дві половини,гараж та времянка.Ділянка рівна 4сотки,хороше розташування:до магазину,школи і дитсадка 5хв пішки.Світло,газ,вода з колодязя,вигрібні ями + каналізація централізована.Опалення будинку газом і дрова.В будинку 6 кімнат (по 3 в кожній половині),2 кухні,2 ванних кімнати,балкон і мансарда.Стіни з блока ракушняка обкладений червоною цеглою і утеплені пінопластом. Введений в експлуатацію 2012 році..Один власник,приватизовано.Більше інформації по телефону. Запрошуємо на оглядини... Пропозиція від власника.

владелец
Продам будинок на Бучмы

Продам будинок Власник. Провулок Лучанський. Площа загальна 143м2. В будинку 3 спальні, 2 санвузли, гардероб, кухня вітальня, терасса, гараж, підвал, господарчє приміщення. Світло, криниця, септик, газ поруч.

владелец
Будинок. Старе місто. Пров Лучанського.

Продам дом 35м 2комнаты ,ванна. Требуется ремонт. На территории времянка 2 сарая , погреб, сад. Новый твердотопливный котел. Все вопросы на Вайбер. Продажа от хозяина. 35соток земли.

владелец
Продам дом на Винницких хуторах

Пропозиція від власника. Продам 2х поверховий будинок з цоколем на 7сотках. Вінницькі Хутори, вул. Абрикосова.275м2 загальна площа. Будинок цегляний, добре утеплений. Будувався для себе.Перший поверх коридор, кухня 18м2, душова, спальня та зал. Другий поверх: коридор, 2 спальні, гардеробна та санвузол.(є можливість вносити свої корективи) В цоколі : сауна, кімната відпочинку , котельня , кухня та дві кімнати. Є газ, світло.Тихе , мальовниче місце. Є можливість зробити власне озеро біля будинку. Ціна 80000$ Також поряд продам земельну ділянку під с/г 7,5соток землі. Ціна 7000$ . 09******32 Оля

владелец
Продам    будинок

Продам будинок жилий стан розташований біля лісу в гарному місті, 280кв. м має планування як дві чотирикімнатні квартири кожен поверх. маємо Великий гараж та підсобні приміщення.

владелец
Продам будинок с Вінницькі Хутори біля лісу

Гарний будинок для великої сімї, газу не має, вода - криниця, вигрібна яма 5 м3, котел працює на дровах і вугіллі, покрівля - якісна металочерепиця, до зупинки маршрутки 8А- 5 мхилин

владелец
Будинок Продам на Бучмах

Ваша мрія про ідеальний будинок стає реальністю! Продається унікальний дім на 25 сотках землі з власним підвалом, гаражем та сауною. Чому саме цей будинок - ваш вибір : Економія на комунальних платежах завдяки інноваційній системі опалення, яка включає газовий двоконтурний котел та камін. Система теплових акумуляторів від каміну забезпечить оптимальний комфорт у будь-яку погоду та суттєву економію. Просторе та зручне планування з 3 спальнями, великою вітальнею, двома кухнями та двома санвузлами. Паркан з автоматичними воротами для вашого комфорту та безпеки. Ділянка 25 соток - ідеальна можливість для ваших інвестицій або реалізації творчих ідей. Лише уявіть, що ви можете швидко продати 14 з них! Сад з плодовими деревами на території - ідеальне місце для відпочинку та насолоди природою. Цей будинок не просто будували для продажу - він створений з любовю та душею, готовий стати вашим надійним домом. Своя вода, септик, твердопаливний камін з повітряним отопленням по всьому будинку, додатково є тепла підлога. Є свій генератор на випадки відключення світла. В підвалі баня з зоною відпочинку. Продається з меблями, повністю облаштований. Торг присутній. Знаходиться на Вінницьких хуторах.

владелец
Будинок з ділянкою 25 соток

Популярные запросы