Продам будинок в Арбузинці, Миколаївська область. По вулиці Шевченко. До лікарні 500 метрів. Рядом магазин. Будинок з ракушняка. Проведена централізована вода в подвіря та веранду будинку. Є кімната з туалетом та ванною. Стоять єлектроконвектори, а також плита під дрова та вугілля (груба). Гараж, погріб, сарайчик для поросят та курей, басейна, крита шопа для кролячих кліток. Город до річки - 15 соток. Є сад. Всього ділянка з будинком, різними побудовами та городом складає 18 соток. Все документарно оформлено (план, акти на ділянки) Відповім на всі питання за телефоном або в листі.

власник
Продається будинок в с.м.т  Арбузинка,  Миколаївська обл.

Продам будинок в Арбузинці В будинку 5 кімнат. В дворі та в будинку є вода ( бойлер, ванна, туалет) Дім газифікований, також є пічне опалення Є сад, город ( 0.9 га) Є господарсько - побутові приміщення, гараж, комора, літня кухня ( 3 кімнати) Велике подвіря За більш детальною інформацією звертайтесь за номером 09******74 Можливий ТОРГ!!!

власник
Продається газифікований будинок

Продається будинок в центрі, дві спальні, зал, кухня, 2хоз. приміщення, гараж, погріб, 2 басини, хлів.

власник
Продається газифікований будинок
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок, літня кухня, гараж, господарчі споруди, басейна, підвал. Опалення пічне. Частково з меблями (Диван, тахта, 2 кресла, стінка, шкафи,ТВ, посуд та багато іншого.) ТОРГ! Можливість на виплату!

власник
Продається будинок, смт. Арбузинка, вул. Шевченко

Продається двоповерховий будинок в смт Арбузинка Миколаївської області, в пішій доступності до цетра селища (3-5 хв), але в той же час біля річки і пасовища. Біля будинку є великий двір з виноградною аркою, фруктові дерева, капітальні сільгоспбудівлі для розведення різної худоби, літня кухня з піччю, різні складські приміщення, встановлено велике промислове ДКУ. Є центральний водопровід, а також власні скважини, які використовуються для поливу городу. Встановлений кондиціонер, є супутникове телебачення, інтернет. Загальна площа всієї ділянки - понад 30 соток, є великий город, який можна переобладнати під будьякий інший вид діяльності. Будинок газифікований, але також є електрокотел та котел під тверде паливо, трьохфазне електропостачання. На першому поверсі є майстерня, гараж, погріб. Будинок підійде для проживання великої родини.

власник
Продається двоповерховий будинок в Арбузинці (Миколаївська обл)