Киевская область, Обуховский район, с. Таценки, двухэтажная дача, расположена возле леса, S=57 м2, участок 5 соток, приватизирован, четыре комнаты, грубка, камин, мини-кухня, веранда, хозпостройки( в ней душевая с электробойлером, банька, и туалет), плодоносящий сад, скважина , электричество, 23000 у.е., торг. Риэлтор

Ветеран

Дача знаходиться в садовому товаристві Лісова Поляна площею основного будинку 79,3 кв.м та літньою кухнею з сауною площею 65 кв.м. на ділянці 8.74 сотих зі своїм виходом до лісу для грибників кращого місця не знайдеш, асфальтований підїзд.Територія кооператива огороджена та вїзд через автоматичні ворота. На території садового кооперативу знаходиться озеро невелике, також через 200 метрів є велике озеро для рибалок місце супер. стан будинку та літньої кухні на фото, туалет на вулиці, вода заведе тільки в літню кухню. В будинку все залишається, деталі за телефоном, документи є на все.

Дача в лісі, та з виходом до лісу, озера 200м

В продажу від власника Елінг в с.Таценки , Обухівського району . 120+кВ.м. По плануванню Підвал: Гараж під ложку,вихід по каналу на Р. Дніпро + велика простора кімната під ваші бажання Перший поверх: Зал-кухня , сан вузол, гараж(або спальня) Другий поверх: 2 спальні Стан ремонту: Зроблений фасад,водовідлив, всередині виконана штукатурка. Підключено електропостачання Є скважина Є септик Продаж неспішний Питання по телефону Є відео з місцерозташуванням)

владелец
Дім,Елінг,Дача ,3 поверхи,Таценки .

Популярные запросы

География, Таценки