Без коміссії продаю будинок-дачу для цілорічного проживання у с/т Івушка, с. Миколаївка, Макарівського району, Київської області, за 26 км від Києва. Будинок цегляний, подвійні склопакети, дах шиферний. 2 поверхи, 2 спальні, хол, кухня 8 кв.м, санвузол у будинку, суміщений; ванна, електричний бойлер, піч (котел) булерян. Криниця, септик, газ по вулиці, можливе підключення. Ділянка 12 соток, правильної форми, фасад 40 м, огороджена. Доглянутий сад, город. Поруч ліс, три озера, магазин, зупинка маршрутки. Один власник, документи готові до продажу. 36000 у.е. Покупець комісію не платить, з колегами співпрацюю без дублів у рекламі.

с/т Івушка

Продаж відмінної дачі в С/Т Світанок, в с. Миколаївка, Макарівський р-н, Київська обл. в екологічно - чистій місцевості, навкруги ліси, водойми. Дача побудована в 2000-х роках, площею 88,3 м2, високий1-й поверх, має полупідвал з гаражем, кладовими та льохом, а також є мансарда. Будинок теплий, є піч на 3 кімнати. Дачна ділянка площею 9,6 соток ( по документам), фактично біля 15 соток, так як прилягає територія до старої висохшої водойми. Розташування будинку - це 3-я ділянка від лісу, гарний крайовид, близько до прогулянок по лісу. Будинок газифікований, має газову плиту, є свердловина 30 мп, є підключена електроенергія до с/т (сплата по лічильникам), можно використовувати 5 і більше кВт, є колодязь, літній душ, туалет, будинок для садового інвентаря та дров. В будинку є передпокій, 2 кладові, кухня з плитою, мийкою, 2 спальні, мансарда. На ділянці ухожений сад, є квіти, виноград, садові дерева та кущі, а саме: яблуні, груші, горіх, кизил, вишня, слива, абрикос. На ділянці є оремий заїзд для 2-х автівок, крім парковки біля гаража. Гараж в будинку, в полупідвалі. Є все для комфортного відпочинку. Без % для покупців.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
с/світанок, 47

Продається прекрасна дача у лісі в Макарівському районі, недалеко від села Миколаєвка, лише 1 км від етно-ресторану "Українське Село". Розташоване на території садового товариства "Імпульс" за адресою вулиця Конструкторів, 273. Загальна площа ділянки - 8 соток. Перший будинок 85м2: 2 поверхи, 3 спальні, 2 санвузли. Другий будинок 55м2: баня на дровах, більярд, господарський блок, санвузол. На подвірї є два мангали, качелі, озеро та бесідка для приємного відпочинку. Всі комунікації підключені: газ, електроенергія, бензиновий генератор Honda- 10 кВт, який запускається автоматично. Також в будинку є стабілізатор напруги в автоматичному режимі. Система опалення працює на газі, в кожному будинку окремий котел. У гаражі розташована котельня, а також додаткова морозильна камера для зберігання продуктів. Вода надходить з власної свердловини (оплата за воду відсутня), автоматичний полив на ділянці. Фільтрація встановлена в котельні для питної води. Не пропустіть свій шанс придбати цю вишукану дачу, де кожен момент перетвориться на незабутню пригоду у затишному лісовому середовищі!

возможна продажа по єОселя
Конструкторов

Продам дачний будинок 30км від Києва, с.Миколаївка Макарівський р-н, напрям Житомирської траси. Ділянка реально 8сот, електрика, септик, скважина, колодязь, нормальний під’їзд. На ділянці будинок двоповерховий заг площею близько 50м2, з верандою 20м2. На території також госп приміщення 25м2. Газон, фрукт дерева. Будинок без опалення тому для зимового проживання не пристосований. Продажа в зв’язку з переїздом

владелец
Продам дачу с.Миколаївка  Макарівський р-н

Продам дачу кооператив возле села Николаевка Киевская область, Макаровский район. Участок 20 соток (торфяник). Двухэтажный деревянный дом с двухпалубной большой верандой. Первый и вторые этажи 6 метров длина, 4 метра ширина комнат. Внутрянка - вагонка. На участке кунг, гараж для инвентаря, колодец, плиты (дорожка), огород, насаждения и деревья. Благодаря сдвоенному участку соседи далеко. Три озера в 15 минутах ходьбы. Кооператив с одной стороны упирается в лес. В доме газовый баллон. Кооператив газофицирован. Интернет есть. Все документы готовы.

Продам дачу с.Николаевка.Веранда,гараж,колодец,20 соток

Продам дачний будинок і земельна ділянка розташовані в селі Миколаївка, Макарівський район, Київська область. Від станції метро Житомирська 30 км. Будинок розташований у тихій місцевості, навколо є ліси. Озеро розташоване за 5-7 хв ходьби. 1. Дачний будинок має 2 кімнати. Будинок утеплений, пластикові вікна, металеві двері, є кондиціонер. Під будинком знаходиться гараж. Стан будинку житловий. Туалет, душ розташовані в окремій будівлі. 2. Земельна ділянка 16 соток. На ділянці знаходиться крім будинку: відкрита літня кухня з гарячою водою (бойлер), а також будівля санвузла (також є гаряча вода, бойлер). Біля будинку є альтанка, фруктові дерева, колодязь (вода хорошої якості), автополив по всій ділянці, автоматична система відкривання воріт (потребує підключення). Газ по вулиці, електропостачання, свердловина, септик. Усі документи на право власності на будинок і землю оформлені, присвоєно адресу.

Продам дачу в селі Миколаївка. Гараж,альтанка,колодязь,сад,16 соток

Дачний будинок та земельна ділянка розташовані у селі Миколаївка, Макарівський район, Київська область. Кооператив Троянда. Від станції метро Житомирська 30 км. Будинок розташований у тихій місцевості, навколо є ліси. Озера та річки розташовані на відстані 5-10 хв на авто. 1. Дачний будинок має 2 поверхи. Перший поверх 42,8 кв.м., 2-й поверх десь 20 кв.м. В будинку є газове опалення та піч. Будинок цегляний з пластиковими вікнами. Стан будинку житловий. 2. Земельна ділянка 12 соток. На ділянці розташовано крім будинку: будівля кухні та сарай, а також будівля санвузла та сауни. Є альтанка та теплиця. Висаджені фруктові дерева. Газ, електропостачання та свердловина, септик. Усі документи на право власності на будинок та землю оформлені, присвоєна адреса , є реєстрація, тариф на світло 3 грн . Щомісячний внесок 300 грн

Продам будинок с.Миколаївка.Газ,піч,сарай,сауна,альтанка,теплиця