Продам дачу с. Миколавка, Макарівський район. Будинок 1990 року, цегла. Два поверхи, дві спальні, кухня, погріб у будинку.У дворі сарай, колодязь, душ ,туалет. Земля 6 соток приватизована. Газ поруч по вулиці. До маршрутки 773 пішки 5 хвилин. Біля сараю величезна черешня чорна солодка, 3 сливи, 4 яболуні, величезна абрикоса, алича, 2 вишні, 2 калини, шовковиця, і 2кизила. .4-ри сорти полуниці, суниці 3 сорти Малина: проста, лимонтана жовта та малинова. Три сорти бузку, жасмин. І навколо будинку квіти: троянди, лілії, іриси

Механік-2, 27

Без %, Ексклюзив, продається дача в Київській обл, с. Миколаївка , садове товариство Відрадний. Земля 12 сот. На 6 сотках розташований невеличкий будинок із кімнатою і кухнею, зроблений з якісних матеріалів (дерево сосна та дуб) проведено телебачення, окремо туалет і душ. Проведено електрику та є свердловина на 75 метрів. Зроблений автоматичний полив для газону та для невеличкого огороду. Також зроблений фундамент та підведена електрика для альтанки. Окремо є гараж для речей, інструментів та садового спорядження. На інших 6 сотках є готові блоки для будівництва будинку. На території подвірʼя багато сосен і береза. Повністю по периметру огороджена якісним парканом.

Без%, продаж земля 12 сот , дача, будинок, с. Миколаївка, київськ обл

Продам будинок в с.Миколаївка,Бучанського району(дачний участок 6сот).30км від Києва. 2 кімнати і 1 к(масандра) На участку є туалет,літній душ. До озера 5 хв,до лісу 5 хв пішки. За деталями телефонуйте 09******94,09******54,або у повідомлення.

владелец
Продам дачу с.Миколаївка

Продаж дачного будиночку у мальовничому місці, поряд ліс, озеро. Розташований в с. Миколаївка, дачний масив. Має два поверхи, ділянка 8 соток. Світло, власна свердловина, криниця, септик. Росте багато плодових дерев, виноград. Через пару ділянок розташований сосновий ліс, де можливо чудово проводити час. Також поруч зупинка громадського транспорту, від центра Києва 25 км. Стан жилий, але в деякій мірі потребує реконструкції. Залишається побутова техніка, проведений інтернет. Записуйтесь на перегляд. Без комісії для покупців.

Продаж дача у мальовничому місці поряд з лісом

Предлагаем вашему вниманию дачу в селе Николаевка,Бучанского району,Киевской области 25 км от Киева.Дом 2 этажа,5 комнат,газовое и печное отопление.Колодец. Участок ограждён,посажены фруктовые деревья,огород. На участке летняя кухня, сарай. Туалет на улице. Маршрутка с Киева ,остановка рядом. Близко, Этнокомплекс "Украинское село"

Дача в Николаевке

В связи с выездом продам дачу кооп.Лесная Поляна возле с. Николаевка Макаровского района Киевской обл.25 км от Киева по Житомирской трассе.Рядом находится етнографический комплекс "Украiнське Село". Дача 3 етажа, 2 етажа жилие 3 етаж массандра рядом лес,озеро свежий воздух идеальное место для отдыха,рядом хорошие соседи.Возле дома помещение кухни с ванной комнатой ,есть боллер вода подведена с колодца воду качает насосная станция. Возле кухни капитальный гараж на одну машину и помещение туалета с подведенной водой.При желании можно провести газ,труба проложена рядом с домом.Електричество подключено к дому ,кухне ,гаражу.Участок 7.5 соток,есть небольшой сад фруктовых деревьев.Если заинтересовало пишите.

владелец
Дача возле с.Николаевка 25 км от Киева по Житомирской трассе

Невеличка дача 22 км від КП Києва по Житомирській трасі. Дуже тихе та затишне місце. Хороші сусіди. Документи на землю ОСГ. Поряд чистий ліс за 200 м. Озеро - 10 хв пішки, два магазини в 5 хв, зупинка громадського транспорту, перукарня, поштомат. Повністю облаштована для літнього проживання, а також для відпочинку в зимовий період, на ділянці встановлений карпатський чан на дровах. Швидкісний інтернет оптоволокно, працює під час блекаутів. Лічильник електроенергії двотарифний (день - ніч). Генератор за домовленістю. Новий європаркан висотою 2 м. Ділянка рівна, прямокутної форми, кутова, 20х30 метрів. На ділянці є місце для нового будинку 7х6 м (або більше). Газ по вулиці, є можливість підключення. У будинку є два приміщення кухня та кімната, вода заведена в будинок. В кімнаті є піч-буржуйка. Будинок утеплений мінватою та обшитий сайдингом, новий дах. Нові вікна Rehau, вхідні двері. Автонавіс. Свердловина нова, ще на гарантії. Чиста вода, без домішок і запаху. До будинку прибудована альтанка, оповита виноградом, Лідія та Ізабелла. На ділянці ростуть яблуні, вишні, груша, горіх, калина, черешня. Літній душ та туалет на вулиці. Можливе розтермінування на кілька місяців. $23000. Телефонуйте!

владелец
Дача з чаном, біля Києва, 30 хв маршруткою від метро Житомирська

Продається прекрасна дача у лісі в Макарівському районі, недалеко від села Миколаєвка, лише 1 км від етно-ресторану "Українське Село". Розташоване на території садового товариства "Імпульс" за адресою вулиця Конструкторів, 273. Загальна площа ділянки - 8 соток. Перший будинок 85м2: 2 поверхи, 3 спальні, 2 санвузли. Другий будинок 55м2: баня на дровах, більярд, господарський блок, санвузол. На подвірї є два мангали, качелі, озеро та бесідка для приємного відпочинку. Всі комунікації підключені: газ, електроенергія, бензиновий генератор Honda- 10 кВт, який запускається автоматично. Також в будинку є стабілізатор напруги в автоматичному режимі. Система опалення працює на газі, в кожному будинку окремий котел. У гаражі розташована котельня, а також додаткова морозильна камера для зберігання продуктів. Вода надходить з власної свердловини (оплата за воду відсутня), автоматичний полив на ділянці. Фільтрація встановлена в котельні для питної води. Не пропустіть свій шанс придбати цю вишукану дачу, де кожен момент перетвориться на незабутню пригоду у затишному лісовому середовищі!

Без % Будинок під Києвом з генератором та банею.

Хозяин! Продам дачу в селе "Николаевка", 25км до Киева. Дача в кооперативе Голубые озера. Дом 2 этажа. 1 этаж хозблок и гараж. 2 этаж 3 комнаты. Участок 6,35 соток. Сад - яблони, груши, сливы. 2 колодца, сарай, ограждено забором. Рядом за 100 метров 3 озера, лес. В доме электричество, плита газовая с балоном, печь-камин отапливается дровами.

владелец
Есть печь! Дача кирпичная, Николаевка, Макаровский район

Продам дачу в с.Миколаївка Бучанського(бувшого Макарівського)р-ну.Побудована в 1991році.Стіни побудовані з ракушняку та цегли.Загальна площа будинку 112м.кв.На першому поверсі:два коридори,велика кухня,кімната та кладова.На другому поверсі чотири кімнати та коридор.Будинок опалюється газовими конвекторами,плюс є камін та груба.Вода в будинок заведена з криниці.Є вигрібна яма.Стан будинку жилий.Ділянка 7сот.На ділянці є альтанка,криниця.Росте садок з подових дерев та кущів,виноград.Оброблюється городина.Поряд з цією ділянкою є ще 1.5сотки на яких розміщено хозпобудова та туалет з літнім душом.Розташована дача в обжитому садовому кооперативі який охороняеться.До автобусної зупинки близько 200м.,до магазину близько 500м.Тихе місце навкруги ліса,також є озера в яких купаються та ловлять рибу.Відмінне місце як для дачі та і для заміського будинку.Часті маршрутки на столицю.Від Києва близько 27км.Вартість дачі 40000у.о. Якщо не додзвонились,то телефонуйте по тел.на фото.

владелец
Продам дачу недалеко від лісу та озера в с.Миколаївка.Від Києва 28км.

Миколаївка, Макарівський р-н с/т "Горизонт" Продам дачу у мальовничому куточку в оточенні повноцінного лісу. Будинок без ремонту, (дивіться фото) Підведена електрика, є колодязь, газу нема. На території ділянки ростуть плодові дерева, є вагончик, літній душ. Земельна ділянка 9,6 соток, цільове призначення 01.06 для колективного садівництва Кооператив обжитий, поряд живуть сусіди. У селищі є магазин, поштомат нової пошти. Дорога майже кругом асфальтована, частково ближче до дачі грунтова. Недалечко розташований Етнокомплекс "Українське село" До метро Житомирська 36 км. Подивитись можна у зручний для Вас час за попередньою домовленістю.

Миколаївка продаж дачі з виходом у ліс