Продам дачу за Єрківським переїздом, через дранки 5км від центра , 2 поверхи з гаражем, є колодязь садок, ворота, забор по периметру, ставочок, дуже мальовнича місцевість, є баня (потрібно ремонтувати), погріб в будинку, світло ж можливість підєднати стовп є. В середині буржуйка. 09******08

владелец
Дачний будинок Миргород, 2 поверхи з гаражем і банею

Дом в 10 км от г. Миргорода 9х8, газ (счетчик), отопление, свет, колодец, без хозпостроек, участок земли 40 соток, приватизирован, рядом река Хорол, сосновый бор, сделан косметический ремонт. Заезжай и живи! Цена договорная! Возможен обмен. Также, есть в наличии и другие дома с участками земли разной площадью. Звоните договоримся!

владелец
Дача Дом в 10 км от г. Миргорода с участком 40 соток земли

Будинок 47,1 кв.м, земля 10 соток. У дворі 1 господарська споруда, 1 гараж. Є фруктові дерева (яблуні, абрикос, вишня, слива, смородина, малина). Центральний водогін, вигрібна яма, газове опалення, котел. Територія огороджена огорожею. Будинок розташований в унікальному місці в центрі міста - на березі річки Хорол в районі, що швидко забудовується. Район – Лісок. Поруч сучасний готель, до курорту 10 хв повільної ходьби, до центру 5 хв. Можливість розширення ділянки під будівництво. Ідеальне місце для житла та відпочинку, можливе під дачу. Можливий торг, але з реальними покупцем, десятками тисяч не торгуюсь. Ділянка коштує своїх грошей! 45 тисяч $

владелец
Продам дім або під забудову в унікальному місці на березі річки. ТОРГ
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам дачу,біля Єрківського переїзду, біля будинку невеличка земельна ділянка під огородину,є фруктові дерева: вишні,яблуні, (молоді горіхи,черешні,сливи). Посаджена малина та виноград. На участку є світло, опалення на дровах (груба), колодяць,туалет на подвірї. Поряд з двором жд зупинка. В середені три кімнати,які потребують кометичного ремонту. Торг. Всі питання по телефону з радістю відповімо.

владелец
Продам будинок (дача)

продам чудовий садовий будинок, перекриттям з бетонних плит ,2 поверхом, з вмістким гаражем та підвалом в будинку ,великою земельною ділянкою на якій можливо займатися садівництвом, всі документи на руках, земля приватизована ,дзвоніть, пишіть, всім відповім.

владелец
Продам садовий будинок(дачу) з землею

Популярные запросы

География, Миргород