Продається дачний будинок в Бартатові.Хороший житловий стан,огороджений,горище.Комунікації:газ поруч,скважина,світло .Є можливість розбудови,міцний фундамент.На території є фруктові дерева.Хороше місце розташування,неподалік траси,поруч зупинка громадського транспорту,магазин.Є відеоогляд,ключі,огляд по домовленості

Харчовик

Продається дача. Селище Калинка. Дача в  затишному місці, хороший доїзд, цікавий будиночок, загальна площа 32 м.кв. Ділянка 4,5 сот з фруктовими деревами. Будинок збудований у 1,5 цегли, обладнаний пічкою на дрова, каміном. Вода своя скважина, потужне світло (трьох фазний лічильник). Поряд проживають сусіди ,майже постійно. Ділянка суха з обробленою землею.

Продається дача. Селище Калинка.

Продаж двоповерхового цегляного будинку, у 0-циклі, будинок з дизайнерським проектом збудований по сучасному проекту у 2021 році, розташований в селі Дроздовичі Городоцького р-ну у Львівської області. (25 км до центру міста Львова). -Загальна площа будинку 302 кв.м., -підвальне приміщення до 35 кв.м, тераса 30 кв.м, -два санвузли, -дві гардеробні, -підігрів підлоги на першому поверсі будинку, крім спалень. -Ділянка правильної форми -Господарська будівля - гараж, літня кухня, 60 кв.м, Фундамент залізобетонний, монолітний, зовнішні та внутрішні стіни - цегляні, утеплення - веліт 12-16 см. Вікна металопластикові, подвійний енергозберігаючий склопакет. Перший поверх будинку - кухня вітальня з панорамними вікнами, виходом на терасу, дві спальні, прихожа, гостьовий санвузол, душова, Другий поверх (мансарда) - три спальні, гардеробна і санвузол господарів будинку. Підвальне преміщення - технічне та сам підвал, Перекриття-залізобетонне (моноліт), Вода - колодязь, каналізація - септик, опалення - газовий двох контурний котел, та камін з обігрівом двох поверхів (проект). Земельна ділянка у власності - 14 соток, огороджена. Сад - виноград, вишні, горіхи, черешня, смородина, малина та інші туї (5 річні)

власник
Будинок за містом, Дача, господарство,
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Дача придатна для проживання цілий рік,всі комунікації(світло 3 фазне,газ підведений до будинку є документи та криниця),є пічка,можлива прописка,ділянка доглянута та оброблена ,стан житловий будинку,фундамент добротний,є будівля для господарських речей,багато фруктових дерев та неподалік озеро,близько до зупники транспорту та с.Конопниці.

Продаж дачного будинку с.Бартатів(Конопниця) придатний для житла

Дача в корпоратив Віраж За всіма деталями по телефону,на повідомлення не відповідаю Або ще за таким номером 06******16 Роман

власник
Дача в Керниця , Львівська обл

Продам власний будинок. Позаду будинку є город,будівля з гаражем,хлівом,кухнею і туалетом. Також є колодязь. За детальною інформацією телефонуйте за номером: 38********34 - Ганна

власник
Продам будинок,дачу

Продається дачна земельна ділянка 8 соток, з електризованим будиночком, приватизована. 20 км від Львова. В садовому товаристві " Лісок". Є лічильник на світло. Ділянка огороджена парканом. Є криниця. Великий садок з фруктовими деревами. Ділянка рівна, прямокутної форми. Поруч є ліс і ставки. Поряд постійно живуть сусіди. Будиночок накритий шифером. Складається з веранди, 2 кімнат і бані. Зі Львова їде пряма маршрутка від Будинку меблів майже до самої дачі.

власник
Дача під Львовом, с. Калинка

Дачний будинок у мальовничому місці на ділянці ставок і фруктовий сад, свердловина, гараж, зручний підїзд. Можливий продаж з сусідньою ділянкою.

Дачна ділянка з будинком.

Популярні запити