Софиевский пер., 18

Ваша затишна мансарда в зеленому Оазисі під Києвом на Петропавлійській Борщагівці Хочете жити в тихому, затишному місці, всього за 20 хвилин від метро? Ваша мрія може стати дійсністю! Пропонуємо до Вашої уваги стильну квартиру-мансарду вільного планування, розташовану в комфортабельному охоронюваному кварталі с паркінгом в майже центрі котеджного містечку під Києвом. Що на Вас чекає: • Все необхідне поряд: продуктовий супермаркет, магазини, аптека, салони краси, гуртки для дітей та дорослих, ліцей, церква, спортзал, Епіцентр • Швидка транспортна доступність: всього за 5 хвилин до Окружної дороги та 20 хвилин на маршрутці до станцій метро "Академмістечко" або "Житомирська". • Незвичайне планування: простора мансарда з високими стелями (до 3 метрів!), пронизана природним світлом. Ідеальний варіант для творчих людей, які цінують простір та свободу. • Затишок і тепло: цегляний будинок, утеплена стеля, розташування в середині будинку - гарантують комфортну температуру в будь-яку пору року. • Комфортне життя: територія з паркінгом, дитячими майданчиками, зелена зона з парком, кафе, зоною для пікніків і мангалами. Ця квартира - це не просто житло, це оазис затишку та натхнення далеко від міської метушні! Загальна площа 64 кв. м. Телефонуйте зараз, щоб дізнатися більше і записатися на перегляд!

возможна продажа по єОселя
Софіївський пров., 18

БЕЗ КОМІСІЇ Продаж 1к квартири в ЖК Празький квартал Жк закритого типу, постороні не ходять Загальна площа 40м2 жила 22м2 кухня 9м2 коридор 4м2 прихожа 4м2 гардероб 3м2 Поверх 4/6 Квартира в цегляному будинку, з якісним ремонтом Вбудована деревьяна кухня Є вже все необхідне для комфортного життя Якісний новий холодильник, Мікрохвильова пічь, витяжка, варочна поверхня, духова пічь В кімнаті вмонтований кондиціонер Є двуспальний диван Робоча зона для кабінету Свій ввласний гардероб, куди навіть можливо поставити велобайк В ванній кімнаті встановлений бойлер Стиральна машина автомат Своє автономне опалення Також є газ Документам договір купівлі-продаж більш 3х років Готова до продажу Brokingdom. Ми надаємо весь комплекс рієлторських послуг - консультуємо, допомагаємо підібрати, купити, продати, орендувати або здати в оренду квартиру, будинок або комерційну нерухомість

Софіївський провулок, 18

ПРОДАЖ ОДКІМНАТНОЇ КВАРТИРИ! Продається простора однокімнатна квартира в передмісті Києва. Престижний район, доброзичливі сусіди, навколо престижні новобудови. Квартира включає в себе: - одна окрема кімната з меблями; - ізольована кухня з новими меблями та технікою; - суміжний санвузол з сушаркою для білизни; - передпокій; - дві лоджії; - в квартирі виконаний сучасний ремонт з якісних матеріалів; - індивідуальне газове опалення; - меблі та техніка залишаєтьсяі; - документам більше 3-х років; Чудово розвинена інфраструктура: напроти будинку дитячий садок, в 5 хвилинах їзди школа, в пішій доступності супермаркети, торговельні центри, кінотеатри та багато іншого. Зручна транспортна розвʼязка: громадський транспорт ходить до метро Академмістечко та Святошино. Про перегляд - домовляйтесь заздалегідь.

возможна продажа по єОселя
Софіївський пров., 18
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

ПРОДАЖ! Продається простора квартира в передмісті Києва. Престижний район, доброзичливі сусіди, навколо престижний приватний сектор. Територія комплексу закритого типу, відео нагляд по всьому периметру. Квартира включає в себе: роздільні кімнати облаштовані меблями; кухню з меблями та технікою; суміжний санвузол з сушаркою білизни; передпокій з шафою для верхнього одягу; в квартирі залишаються всі меблі та техніка. Чудово розвинена інфраструктура: напроти будинку ліцей з дитячим садком, в 2 хвилинах їзди ще одна школа, в пішій доступності супермаркети, кінотеатри та багато іншого. Парк з місцем для відпочинку, ж столики та мангали. Зручна транспортна розвʼязка: громадський транспорт ходить до метро Академмістечко та метро Теремки. Розглядаємо продаж за державними програмами! Про перегляд - домовляйтесь заздалегідь.

Софиевский переулок, 18, Петропавловская Борщаговка, Киевская 70000.0 USD

ЖК в городе Петропавловская Борщаговка

География, Петропавловская Борщаговка