Парусний пров., 13

Продам 2-х кімнтатну квартиру за адресою м. Дніпро провулок Парусний 13 ( 13/16) Ідеальна транспортна розвʼязка, в двох хвилинах тупік всіх маршруток, тролейбуса. Поруч супермаркети Varus, Атб. Під вікнами великий продуктовий ринок. Поруч школи, садочки, приватні садочки, безліч кружків для дітей. З вікон відкривається неймовірний вид. В квартирі встановлені якісні пакети вікон та на балконах і в кутовій кімнаті утеплені стіни. Взимку навіть відкриваються вікна, бо досить спекотно в квартирі.

Продам 2-х комнатную квартиру пер. Парусный 13, Днепр

Простора 2 кімнатна квартира з трьома лоджіями. На кухні та залі встановлені кондиціонери. Вікна мпо. Підлога кухня, санвузол, коридор - кахель, кімната та зал ламінат. На стінах шпалери. Опалення з вверху вниз, квартира дуже тепла. Тамбур на чотири квартири, доброзичливі сусіди. Документи в повному порядку готові до швидкої угоди, прописаних немає. Телефоонуйте!

Парусный переулок, 13, Новокодакский, Днепр, Днепропетровская 36500.0 USD

Продам 2 ком квартира Парус пер Парусный Гидропарковая *Этаж 7/16 *Площадь 54/30/9 м2 *Две раздельные комнаты *Застекленные лоджии *Заменены все коммуникации *Счетчик тепла на дом *Хорошее состояние квартиры *Видеонаблюдение в квартире Отличная локация. Тупик маршруток, магазины. Цена 45 000$

Парусный переулок, 13, Парус, Днепр, Днепропетровская 45000.0 USD

Житлові комплекси у Дніпро