Триповерховий будинок з усіма зручностями. с. Пісочна, Стрийський район Львівської області. Тиха і затишна вулиця на околиці села. Вільний для заселення з 1 липня. Будинок буде комфортним для великої сімʼї. Розташований за 50 км від Львова і 25 км від м. Стрий. Недалеко до Трускавця і мальовничих Карпатських гір. Зовнішні стіни утеплені, тому в холодну пору опалення буде економним. Перший поверх: кухня (обладнана усім необхідним: газова плита, електродуховка, мікрохвильовка), ванна кімната з пральною машиною, комора. Другий поверх: хол і велика вітальня з балконом, 3 спальні місця (2+1, диван). Третій поверх: коридор і три кімнати, санвузол (туалет і душова). Спальня з двомісним ліжком, кімната з двомісним розкладним диваном і балконом. Порожня кімната-майстерня, в яку можна доставити розкладне крісло при потребі. Загальна кількість комфортних спальних місць: 7+1 (крісло). Є гараж і власне подвір’я. Дзвоніть, домовимось!

Оренда будинку у Львівській області

Продається цегляний будинок в селі Пісочна по вулиці Шевченка , центральна частина села.Загальна площа 142 кв.м , перший поверх 92 кв.м, три кімнати та кухня ,всі комунікації , ділянка 19 сотих .

Продається будинок в селі Пісочна

Продається 2х кімнатна квартира площею 50 кв/м ,5 пов в селищі Пісочна Львівської області,Миколаївська району. Квартира потребує ремонту,пуста.Є газ ,світло,вода,опалення автономне,газова колонка.Недалеко ж/д станція, школа,дитсадок,магазини.

Продаж 2 кімнатної квартири
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира після капітальнрго ремонту, замінені всі комунікації (електрика та опалення) індивідуальне опалення підігрів підлоги , балкон

власник
Квартира 3-х кімнатна