Продається будинок у селі Мисайлівка Будинок деревяний з глиною, дах-шифер. Загальна площа 50 кв.м: 2 житлові кімнати, вітальня, кухня, коридор. Вода із колодязя, в будинок не заведена. Опалення-дровяні груба і лежанка Газ-по вулиці, можлива газифікація будинку. Ділянка 20 соток. На подвірї біля будинку є погреб і сарай. До будинку веде асфальтована дорога. З ділянки відкривається красивий вид . Для любителів риболовлі в 5 хвилинах ставок. Неподалік будинку зупинка громадського транспорту. До Богуслава 7 км. До Києва 125 км Ділянка вдало розташована. Всього в 5 хвилинах ходьби озеро поруч ліс, далі - Свято-Преображенський храм, магазини, зупинка сільрада та фельдшерський пункт. Вся необхідна інфраструктура поруч.

владелец
Продається дача, будинок під Києвом з ділянкою в с. Мисайлівка

Продається будинок. В центрі села, поряд є магазин, недалеко школа, садочок та ін. За 5 км.знаходиться місто Богуслав. Більше інформації за телефоном 09******50 Олександр. Ціна 10000₴

владелец
Продаж будинку Київська обл. Обухівський р-н. с.Мисайлівка

Продається будинок в с.Мисайлівка, Київської обл. 80 кВ.м, 7300у.о. Цегляний будинок з газовим та твердопаливним опаленням, 3 кімнати, кухня, 2 коридори та кладова( можна перепланувати під ванну кімнату), також є піч та лежанка. Колодязь, вигрібна яма, присадибні забудови, гараж. 30 соток (приватизовані) Добрий підїзд до будинку, поряд, магазини, ліс та озеро, 1км до р.Рось.

владелец
Будинок в с.Мисайлівка Київської області
Задайте цену квартиры
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається будинок в с.Мисайлівка.05******03.В будинку є газові конвектори,грубка і лежанка.Решітки на всіх вікнах,тому будинок можна використовувати,як дачу.Біля будинку є старий будинок.Санвузла не має але є приміщення де планувався санвузол.В дворі є колодязь,гараж,в гаражі підвал.Тел.05******03.

владелец
Продається будинок.

Продається земельна ділянка 70 соток та житловий будинок у селі Мисайлівка, Богуславский р-н. Київської області. будинок в доброму стані. житлова кухня вітальня веранда кладова В будинку є газове опалення, світло. На подвір’ї є літня кухня, два погреба, два сарая, гараж. Колодязь біля двору на вулиці. До магазинів – 5 хв. В селі є школа, дитячий садочок, фельдшерський пункт, аптека. Неподалік ліс, річка Всі можливі запитання та відповіді за телефоном Ціна договірна!

владелец
Будинок в с.Мисайлівка 10 000 $